ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victorie! Slavă lui Dumnezeu!

Demolarea bustului Sfântului Închisorilor Mircea Vulcănescu a fost respinsă prin vot de către consilierii Primăriei sectorului 2 București. Reacția românilor de pe rețelele de socializare precum și prezența în stradă a celor 1000 de oameni în timpul ședinței consiliului local, dimineața, într-o zi lucrătoare dintre Crăciun și Anul Nou au contat mai mult decât presiunile Institutului Elie Wiesel aflat în război de ani de zile cu memoria martirului Mircea Vulcănescu.

Institutul, acest „milițian” al corectitudinii politice nu a reușit astăzi să pună în mișcare buldozerul desființării reperelor noastre identitare.

Dincolo de logica lumească, care ne spune că în fața unor forțe susținute de imense resurse nu avem nicio șansă, exista logica divină care ne arată că rugăciunile, acțiunile si determinarea noastră pot răsturna planurile inamice.

Nădejdea este un lucru atât de prețios la care nu trebuie să renunțăm nicio secundă, Nădejdea este rădăcina curajului și a biruinței.

Cuvintele lui Radu Gyr „Ne vom întoarce într-o zi" au răsunat astăzi mai cutremurător, căci toți cei prezenți în această dimineață în fața primăriei au avut sentimentul că nu sunt singuri în luptă, că cei plecați la Cer lângă Hristos au coborât acolo, în stradă printre ei.

Am fost împreună în aceeasi comuniune de neam și am învins. Împreună, minute în șir de-a lungul manifestației, am strigat un nume, un nume greu, un nume imposibil de interzis: Mircea Vulcănescu!

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Cuvântul meu și al fratelui Dan Grăjdeanu: