ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată cum vorba lui Petre Țuțea, „o căruță de țărani a ținut în șah imperii” se întâmplă în fața Parlamentului European, de unde Imperiul Cipului distruge națiunile în marea resetare a „amprentei de carbon" și a transumanismului.

Primii vizați sunt fermierii, denumirea actuală a țăranilor de fapt, astfel încât tot ei sunt primii care se revoltă masiv. Înlocuirea omului cu "altceva" presupune înlocuirea hranei cu "altceva" și desigur, a credinței în Iisus Hristos Mântuitorul, cu "altceva". "Problema" cu credința s-a rezolvat în mare parte, rămâne acum cealaltă.

"Împăratul Negru", elita transfrontalieră globalistă rafineaza ideologia "Împăratului Roșu", cel comunist, actualizand conceptul de "om nou" clamat de bolșevici. Ei sunt preocupați de crearea unui astfel de "om" prin diferite "revoluții", împotriva singurei revoluții din istoria umanității, pe care a făcut-o Iisus Hristos, faurind un adevărat oml nou, anume creștinul.

Elita neagră-roșie (nu întâmplător ANTIFA are culorile astea) are ca "ideal" salvarea planetei, considerând însă că principalii inamici ai planetei sunt chiar oamenii. Așadar se iau măsuri împotriva lor.

Trebuie reduși numeric, vaxxinuri, zone de război (deși acestea nu dau rezultate spectaculoase, sunt prea clasice), foamete prin Africa, educatie de impunere homosexuala.

Scopul lor final, deși pare fantezie acum, este omul-robot, cel nou, în concepția lor.

Robotul nu are nevoie de hrană, distrugem producătorii de hrană, robotul nu are nevoie de credință, distrugem Biserica, robotul nu are nevoie de libertate, identitate, națiune, distrugem statele nationale, robotul nu are nevoie de a spune DA sau NU și nici de alegeri prezidențiale, parlamentare, locale, anticipate sau nu, zdrobim democratia. "el" are nevoie de un program pe un cip.

Nu consumă și nu cere nimic, nu poluează, nu strigă, nu face proteste, doar execută...este "generația cip" dintr-o lume care se sinucide programat și care are ca inimanici pe ultimul cioban cu câteva oi din Carpați sau pe fermierii din Franța și Bruxelles cu utilajele lor din fața Parlamentului European, acest „palat de spume minciunoase”, vorba lui Mihai Eminescu, românul absolut al unei națiuni, implicit al celui care spunea că „o căruță de țărani a ținut în șah imperii"!

Imperiul contraatacă un balot de paie ce arde, care pentru unii înseamnă fum, iar pentru oameni, căldură.

Vedeși Bani pentru Kiev, da! Pentru fermieri, ba! Revoltă la Bruxelles, după ce liderii UE au adoptat ajutorul de 50 DE MILIARDE pentru Ucraina. Peste 1.000 de tractoare în fața Parlamentului European - VIDEO