ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mi se aduce chiar acum o veste tristă:

La Cojușna (15 km de la Chișinău, unde am mai multe rude din partea soției), doi bărbați, în putere, fără probleme deosebite de sănătate (unul de 58 de ani, al doilea -- trecut de 60 de ani) au decedat, subit, la a zecea zi după administrarea vaccinului Astra Zeneca la spitalul din localitate (în sat e o campanie aprinsă de vaccinare, bătrâni și tineri laolaltă, absolut neinformați asupra pericolului sau efectelor adverse pe care le comportă vaccinarea împotriva COVID, aflată la etapa de experimentare, sunt invitați cu insistență să se prezinte pentru a li se administra un vaccin sau altul!).

Mă întreb: cei responsabili cu propaganda pro-vaccinare sunteți cumva și responsabili pentru moartea cetățenilor în urma vaccinării?

Nu am auzit până în această clipă ca Ministerul Sănătății să ne dea explicațiile de rigoare privitor la efectele adverse ale vaccinurilor anti-COVID cu grave urmări pentru sănătatea oamenilor!

V-am auzit până în această clipă cum faceți, în chip bolșevic, doar propagandă oarbă pro-vaccinare, fără a sugera barem un dram de îndoială în ceea ce privește siguranța experimentului diabolic în care sunteți antrenați!

Când va afla și societatea care este numărul real al morților cauzate de vaccinarea anti-COVID?

Poate aveți nevoie de un alt vaccin -- vaccinul împotriva lașității?

Citiți și MOARTEA VINE CU SERUL PRIMUL DECES DUPĂ VACCINARE ÎN BASARABIA. Un bărbat de 70 de ani din Republica Moldova a decedat la o zi după vaccinare. Tot azi, o asistentă de 27 de ani din Georgia care facea campanie pro-vaccinare a murit după ce a intrat în șoc anafilactic și comă

*

Mi se dau replici tăioase pe marginea punctului meu de vedere prin care am îndrăznit a combate propaganda oarbă și agresivă pro-vaccinare și a pune la îndoială siguranța vaccinării anti-COVID, fiind apostrofat că nu sunt medic și de asta nu ar fi tocmai indicat să fac acest lucru.


„Sa lasam medicii sa-si faca treaba. La noi toti sunt oleaca de medici!”, îmi reproșează, binevoitor, o doamnă, probabil, medic de profesie sau angajată a sistemului medical.

De acord! Să lăsăm medicii să-și facă treaba!

Iar dacă își fac treaba, să fie buni să pledeze pentru investigarea minuțioasă a fiecărui cetățean pe care îl invită să se vaccineze!

Nu doar să-l pună să semneze fel de fel de acte prin care medicii și medicina în general sunt absolviți de responsabilitatea pentru eventualul deces al cetățeanului în urma administrării vaccinului, ci să-l supună unui control medical riguros pentru a determina dacă sănătatea acestui cetățean nu va fi pusă în pericol prin vaccinare!

Medicii nu trebuie să facă propagandă oarbă, nu trebuie să devină unelte în mâinile criminalilor care au elaborat virusul ucigaș, ci sunt datori să apere viața cetățeanului dată de Dumnezeu!

Așa înțeleg eu menirea medicului adevărat mai ales în condițiile unei pandemii stârnite de minți criminale în scopuri exclusiv politice.

Citiți și Florin Adolf Cîțu, cadou otrăvit pentru basarabeni: Încă 132.000 de doze din serul experimental AstraZenca interzis deja de Norvegia pentru decesele și cheagurile de sânge provocate. Circa 300.000 de români au renunțat la vaccinare

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews