ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă vaccinarea este gratuită, de ce trebuie să plătim pentru semnătura electronică?

În spatele patriotismului și a grijii pentru sănătatea poporului se ascund și afaceri uriașe. Poate că din această criză unii vor ieși cu cătușe, însă alții, cu siguranță, cu conturi nesperat de mari. Așa a fost și în pandemie, începând de la teste, măști, echipamente medicale, celebrele izolete, carantinarea în hoteluri și multe altele despre care am tot scris. Acum a venit rândul altei afaceri, vaccinul.

Nu spunem că acest virus nu există și nu îndemnăm pe nimeni să nu-și facă vaccinul. Presa are, însă, datoria sfântă de a pune întrebări. Cetățeanul nu are acces la autorități atât de simplu precum au jurnaliștii, de aceea toate nedumeririle, temerile și întrebările lui ar trebui să ajungă acolo unde există răspunsuri prin intermediul presei.

Lansăm această campanie, în paralel cu vaccinarea, și începem cu câteva întrebări și nelămuriri. Dacă dvs, cititorii cristoiublog, aveți și alte întrebări, vă așteptăm.

Primele 11 întrebări, la CristoiuBlog.ro

Pe larg mai jos, în jurnalul video de pe VIMEO, noua platformă de după cenzurarea contului CristoiuTv de pe YouTube: