ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Judecă-i pe ei, Dumnezeule; să cadă din sfaturile lor; după mulțimea nelegiuirilor lor, alungă-i pe ei, că Te-au amărât, Doamne.” (Psalmul 5, 10)

În vremea în care ne pregătim și așteptăm cu mare bucurie și nădejde Postul Învierii, diavolul își trimite ciracii demenți să ne amenințe, grav, barbar și inadmisibil:

„În același timp, în România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date.” a spus vineri dimineață Florin Vasile Cîțu.

Așadar, cred eu, este semnalul declanșării unui mare război împotriva lui Dumnezeu, a Bisericii noastre, a credinței noastre în Hristos și a marii bucurii a Învierii Domnului! Eu așa cred.

Un război pornit de falangele barbarilor în care nu trebuie să pregetăm nici un efort, nu trebuie să mai avem fie și măcar vreo urmă de teamă, pentru a-i învinge! Și nu o putem face decât cu Dumnezeul nostru în inimi, împreună cu părinții și ierarhii noștri iubiți! Pentru că acest război, această declarație dementă a lui Florin Vasile Cîțu nu este numai o cruntă amenințare împotriva noastră, a milioanelor de creincioși, ci și împotriva dragilor noștri părinți și ierarhi!

"Când Te-am chemat, m-ai auzit, Dumnezeul dreptății mele! Întru necaz m-ai desfătat! Milostivește-Te spre mine și ascultă rugăciunea mea.” "Fiii oamenilor, până când grei la inimă? Pentru ce iubiți deșertăciunea și căutați minciuna?” (Psalmul 4, 1-2)