ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La articolul Strigatul unui profesor către corupții din sistemul medical și politic, complici la crima care urmează: NU VACCINAȚI ANTICOVID COPIII ȘI TINERII! - Prof. Univ. Dr. Leon Zăgrean, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila am primit următorul Comentariu al Cititorului, semnat de Enya:

Eu ii consider la fel de importanti si pe seniori, lupta ocultei sa da in special impotriva lor, sa-i faca disparuti cat mai repede pentru ca sunt singura si ultima reduta reala impotriva Noii Ordini Mondiale!

Daca n-ar fi televizorul, arma militara de uz civil, pe majoritatea dintre ei nu i-ar putea manipula cu nimic din toata farsa covid + minciunile noii ere mondiale, caci oamenii acestia au functionat toata viata lor in natura si in conexiune cu Divinitatea, la ei nu merge cu robotii, metaversul, tehnologia si stiinta deasupra tuturor (care-l anuleaza pe Dumnezeu!)!

Dar nu numai sistemul ii controleaza (prin televizor), ci, si mai grav, propriii lor copii si nepoti!

Asa cum sunt, manipulati, multi cu mentalitati invechite, m-as simti pierduta intr-o lume fara ei, la mana celor care se nasc acum direct dresati de oculta prin tableta si smartphone sa creasca fara suflet, omenie, constiinta si credinta! Nu vreau sa ajung la mana unor copii-roboti-fara suflet, ci imi vreau radacinile care imi dau stabilitate emotionala si psihica in viata cat mai mult!

Cand reptila psihopata Christine Lagarde a spus ca pensionarii nu mai pot fi sustinuti de sistemele financiare ale guvernelor, nu s-a referit la pensii, asa cum am cazut cu totii in capcana, ci la eugenia singurei categorii de varsta care mai poate tine piept ocultei pentru ca are bazele unei vieti normale care poate distinge imediat impostura Noii Ere si care e obligatoriu sa fie ucisa cat mai repede ca sa usureze instalarea totalitarismului cat mai repede ACUM, nu in generatii!

Fratilor, aveti grija de parintii si bunicii vostri si nu-i mai fortati sa se vaxxeze, nu va mai comportati cu ei de parca ar fi senili si involuati fata de voi, "progresistii", nu ii mai injectati cu forta sau prin manipulare pentru ca faceti CRIMA!

Nu numai ca va omorati radacinile fara de care vom fi cu totii in aer, pierduti, fara repere, fara sprijin, dar ii omorati fix pe cei care s-ar putea lupta cu oculta si infrange-o sau macar amana-o pana am infrange-o noi prin ceea ce sunt ei deja formati cu o structura psihica si o mentalitate ce sunt total opuse ideologiei Noii Ordini Mondiale pe care o traim la cote maxime de 2 ani incoace!

Si seniorii sunt la fel de importanti ca si copiii!!!

Vaxxarea este GENOCID!

OPRITI GENOCIDUL, CRIMINALILOR!

Cine baga acul in bratul oricarui om se numeste criminal! Iar pe criminalii de politicieni si eroi nu-i mai poate opri decat o singura situatie: NURNBERG 2.0!

Citiți și OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA