ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îndoctrinarea cu nou-redefinitele „valori europene” pătrunde încet, dar sigur și în Basarabia. Este vorba de extinderea conceptului de egalitate între bărbați și femei la așa-numita „egalitate de gen”, adică „toți suntem egali, indiferent de orientarea sexuală”, ceea ce la nivelul mentalului colectiv echivalează cu saltul de la drepturile omului la „drepturile homului”. Concret, pentru a ilustra aceste concepte revoluționare, la Chișinău au fost pictate zidurile unui bloc al Universității Tehnice a Republicii Moldova. Deși școlile publice ar trebui prin definiție să fie apolitice, iată că propaganda neomarxistă pătrunde lejer în universități, în numele artei. Dar ce fel de „artă”? Una militantă, ideologizată, de vreme ce titlul creației „artistice” sună astfel: „Timpul pentru egalitate este acum”.

Suntem familiarizați cu egalitatea mai presus de orice, și chiar cu acest stil de a desena contexte ale unei societăți utopice, de pe timpul comunismului. Dar, mai nou, nici egalitatea nu mai e ce-a fost cândva, ci se referă mai ales la „egalitatea de gen, unde fiecare poate obține orice își dorește indiferent de gen sau orientare sexuală”.

Acestea sunt ideile pe care se bazează ilustrațiile propuse de o tânără artistă feministă și îmbrățișate fără prea multă rigoare tehnică de însăși Universitatea Tehnică a Republicii Moldova. „Lucrarea se axează pe utilizarea artei drept catalizator al promovării egalității de gen în contextul forumului Generația Egalității care a avut loc la Paris la sfârșitul lunii iunie. Această pictură a fost creată de Anastasia Provozin în colaborare cu AO Urban Spirit Family, condusă de Inna Jeleascova, artista cunoscută sub pseudonimul iZZY iZVNE, împreună cu echipa White Tigers Crew”, ne informează cu mândrie Diez.md

Și, ca să fie și mai clară treaba, ni se spune că „Inițiativa de realizare a picturii murale aparține UN Women Moldova și a fost implementată cu sprijinul financiar al Suediei și în colaborare cu Universitatea Tehnică a” Republicii Moldova. U.N. este prescurtarea de la „United Nations”, cunoscută de români drept O.N.U. Printre altele, O.N.U. conține în subordinea sa O.M.S., adică structura birocratică ce a modificat definiția epidemiei, a vaccinului și a imunității de turmă pentru a induce talmeș-balmeșul Corona ce riscă să arunce lumea civilizată în cea mai urâtă și mai amplă dictatură, de la nazism și comunism încoace. Asta ca să fim pe deplin edificați despre „bunele intenții” ale O.N.U. și ale agențiilor sale!
 
Faptul că o filială basarabeană a acestei structuri promovează feminismul radical și ideologia de gen, adică ramura LGBTistă a feminismului, nu ar trebui să ne mire. Nu mai departe de acum câteva săptămâni aflam că raportul O.N.U. privind „violența și discriminarea de gen” încurajează crearea de noi drepturi, promovând avortul precum și limbajul și comportamentele asociate orientării sexuale și identității de gen, sacrificând în același timp dreptul recunoscut la nivel internațional la libertatea de religie și de conștiință. Asta pentru că unii birocrați ai O.N.U. au ajuns să-i considere pe credincioși și pe susținătorii dreptului la viață, ai familiei și căsătoriei tradiționale ca fiind generatori de violență și discriminare pur și simplu pentru că trăiesc conform credinței lor, care îi incomodează (a se citi: agresează) pe susținătorii avortului și ai promiscuității sexuale.  

Într-un asemenea context, în care desene cu mesaje despre „egalitatea de gen” apar pe zidurile universităților unde învață copiii noștri și liderii societății de mâine, ar mai trebui să ne mire mesajul „Vă vom converti copiii. Îi vom face toleranți, vor avea grijă de dreptatea pentru ceilalți / Copiii voștri își vor convinge surorile și frații / Apoi, în curând, suntem aproape siguri, copiii voștri vă vor converti pe voi / Agenda gay vine acasă / Agenda gay este aici” lansat recent de Corul de Homosexuali San Francisco?

Evident, nu, deoarece corul de soroșiști și de gender-egalitariști cântă astăzi chiar în orașul vostru, scrie manuale și face ilustrații pentru școlile în care învață copiii voștri, iar dacă și rusoaicele cu nume ortodox de peste Prut încearcă astăzi să vă convingă că „genul este fluid” mai degrabă decât că „moldovenii nu sunt români”, atunci înseamnă într-adevăr că „agenda gay este aici”!
 
P.S.: Acum mai bine de 30 de ani, într-o lume moralicește mai curată, poetul național Grigore Vieru publica o carte de poezii scurte pentru copii. Una dintre ele suna așa: „Iedului îi cresc cornițe: două vârfuri de penițe. Și cu ele, ca băieții, iscălește toți pereții!”. În anul de grație 2021, „generației egalității” i-au rămas doar „cornițele” și pereții...