ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Newsfeedul meu e plin e necrologuri.

Am încercat să intru mai rar, să mă protejez mai mult. Uneori, e imposibil.

Se fac liste lungi, zilnic, cu decedați subit, de la pizza, de la deszăpezit, de la stat pe scaun și de la somnul dulce, de la paste cu roșii, de la prea multe fructe, dar mai ales de la imens sarcasm.

În minte, îmi fac alte liste, cu prieteni și cunoscuți, la care țin și pe care n-aș vrea să-i văd că se culcă sănătoși și se trezesc morți, vorba marelui oracol, ieșită prin gura unei pythii de pe Dîmbovița.

Mi-am impus sa tac, dar îmi vine așa de greu (de parca asta ar mai avea vreo importanță, azi).

Singurii eroi care au mai rămas sînt cei care pot schimba ceva, spunînd răspicat adevarul, indiferent cine îl înțelege, din neputință, și cine îi răstălmăcește, din rea-credință. Toți ceilalți sunt doar cetățeni. Și, pierdută printre ei, pe undeva, și eu.

Mai jos, urletele de luptă disperata ale unui Tezeu, la care muritorii rîd, se amuza, de pe margine, în vreme ce-i arunca hălci de carne unui minotaur în creștere continuă, cu pofte de sînge insațiabile:

„Acestea nu sint cheaguri normale. Sînt (noi) țesuturi, aproape. Înainte, doar 10-15% (dintre cei autopsiați) aveau cheaguri. Acum sînt norocos dacă găsesc cadavre fără cheaguri. Poți discredita ceea ce spun, cît e ziua de lungă, prin vorbe (goale), dar nu poți sa îți anulezi văzul, (negînd) ceea ce și eu vad”.

Citiți și Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?