ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer, prezentă în Parlamentul European în locul boss-ului ei, Albert Bourla, care a refuzat să participe la audierile pe tema vaccinurilor Covid, a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Testele au urmat după aceea, chiar pe cobaii umani care își injectau tâmpiți de propagandă serul experimental. Realitatea a fost, așadar, exact așa cum afirmau și „conspiraționiștii”. Cobaii folosiți în cel mai mare experiment socio-medical de până acum au demonstrat, la nivel planetar, că vaccinurile Covid NU OPRESC TRANSMITEREA așa-zisului virus care provoacă boala Covid. Adică, la fel, exact ce susțineau „conspiraționiștii” puși la zid timp de doi ani de securiștii de pripas ai Marii Finanțe, Marii Industrii Farmaceutice, Marii Resetări.

Dar pretextul inoculării în masă a unor seruri experimentale și al scoaterii din mânecă a „pașapoartelor de vaccinare” care au împărțit lumea în „oameni noi” și „suboameni” a fost tocmai acesta: că falsul vaccin oprește transmiterea. Nu a oprit-o, la fel cum nici MASCA supunerii nu a oprit vreo transmitere.

Propaganda internațională și națională a acestei minciuni colosale a folosit actori, sportivi, politicieni și, cel mai regretabil pentru sufletul lor vândut banului, medici. Unii au făcut-o pentru bani sau/și de frică, alții pentru bani sau/și din prostie iar alții pentru bani sau/și putere. Din păcate pentru ei, cu toții sunt vinovați.

Sunt vinovați de complicitate sau chiar de uciderea și mutilarea în masă a semenilor lor, a conaționalilor lor.

Cei mai vinovați, desigur, sunt medicii mengelieni. Despre ei nu se poate spune că nu au știut ce fac. Au fost și sunt criminali plătiți. Gras.

În decembrie 2020, medici cunoscuți declanșau ilegal în România campania de propagandă mincinoasă pentru vaccinarea Covid.

Gheorghiță, Mahler, Marinescu apăreau în videoclipuri difuzate cu încălcarea legii - pentru că publicitatea la un medicament de către un profesionist în domeniu este interzisă prin ordin al Ministerului Sănătății - pe toate posturile TV și la radio. Mesajele lor erau multiplicate și în presa scrisă și mituită de stat cu cel puțin 40 de milioane de euro.

Medicii în cauză mințeau ordinar în clipurile campaniei lor propagandiste, în urma cărora câteva milioane de români s-au vaccinat, afirmând că serul are „foarte puține reacții adverse”. Numai în prospectele lor se aflau însă numărate 15 efecte adverse, la care se mai adăuga și... moartea. Dar cine mai citește azi prospectele când ai în cutia magică numită televizor un medic așa giugiuc, rujat și apretat, în uniforma lui în care-i bate „și inima și cordul”? Asistam practic la un FAKE NEWS DE STAT, așa cum am și scris.

La o prostituție pe față urmată de binecunoscuta pornografie a fricii care a invadat toate canalele media.

ActiveNews a sesizat imediat CNA cu privire la ilegalitatea campaniei mincinoase „SIGUR și EFICIENT”. Slugile sistemului de la CNA nu au ținut cont, nici ele, de lege. De abia după o lună campania a fost stopată, pentru a se diversifica în presa ticăloasă, la fel de părtașă la crimă.

Au urmat noi clipuri mincinoase la fel de ilegale, cu Arafat, Cîțu, iar Gheorghiță, Mîndruță și alți neterminați care ne învățau cu gura plină de rahat „Ce conține vaccinul?”.

Au îngrășat conturile Big Pharma și ale intermediarilor locali, la rând, sportivi, actori, muzicieni, influențări, pseudo-medici etc.

Mulți dintre ei au fost plătiți cu sacoșa, respectiv prin contracte mascate cu alte instituții ale statului.

Așa a început măcelul.

Textul tuturor: VACCINUL OPREȘTE TRANSMITEREA, SALVĂM BUNICII, PE NOI, MERGEM LA MALL, LA CONCERTE, LA DISTRACȚIE, ÎN VACANȚE.

Totul a fost o minciună. Și toți cei implicați, de la funcționarii din ministerele și aparatele de răspândit groaza până la cel mai înalt nivel, sunt, vrând-nevrând, complici la crimă.

Cei mai vinovați, în opinia noastră, repetăm, sunt medicii, respectivii falșii medici, pentru că odată ce au încălcat Jurământul lui Hipocrat nu mai pot fi numiți medici. Și nu vorbim neapărat de Arafat, Cercel sau Rafila, care sunt parte intrinsecă a sistemului criminal de ani de zile. Cât de cei care au acceptat minciuna, din întreaga țară, chiar și când au văzut că le mor oameni sănătoși pe capete din cauza protocolului criminal și le mai vin și tineri vaccinați cu AVC-uri și infarcte, care mor și ei „subit”, atunci când nu „scapă” doar cu infertilitate, paralizie parțială sau o miocardită săltăreață care le ve sta ca o sabie deasupra capului toată viața.

Și au tăcut. Și tac în continuare. De frică și pentru bani.

Prestigioasa revistă internațională de specialitate British Medical Journal a demonstrat cu documente interne din cadrul companiei că Pfizer a falsificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid. Era 2 noiembrie 2021. ActiveNews a publicat dezvăluirea internațională pe 3 noiembrie 2021.

La paginile 6 și 7 ale documentului companiei Pfizer din 30 aprilie 2021 intitulat „Postmarketing experience”, Pfizer recunoștea că în perioada 1 decembrie 2020 - 28 februarie 2021, a primit un total de 42.086 de raportări de cazuri de reacții adverse grave (25.379 confirmate medical și 16.707 confirmate nemedical), majoritatea la femei, în grupa de vârstă 31-50 de ani, între care 11.361 nu se recuperaseră la momentul raportării iar 1223 decedaseră. ActiveNews l-a publicat pe 7 decembrie 2021.

Nu se poate spune că „experții” noștri nu au știut. Și totuși, au susținu și susțin în continuare injectarea cu seruri ARNm, care, iarași cum spuneau „conspiraționiștii”, modifică ADN-ul uman.

Alte date relevate au demonstrat că mame însărcinate și-au pierdut pruncii în timpul testelor Pfizer  iar altele, care alăptau, au provocat leziuni grave bebelușilor lor (inclusiv 4 mame din România intrate în jocul de-a moartea cu ruleta rusească a testatului „vaccinului”).

În vremea aceasta, toate javrele propagandiste de la noi sau de aiurea recomandau ca „SIGURE ȘI EFICIENTE” „vaccinurile” Covid, inclusiv mamelor gravide sau care își alăptau copiii. Câți copii suferă acum malformații sau deja au murit „subit” din cauza lor?

Acum, europarlamentarul român Cristian Terheș, transmite de la Comisia specială de anchetă instituită de Parlamentul European pentru Afacerea vaccinurilor Covid, că „vaccinurile bivalente”, un termen de acoperire a Dozei 5 de „vaccin” Covid, nici nu au mai fost testate pe oameni ci doar pe șoareci de laborator. Și aceia, probabil, sunt „morți subit” deja. Din cauza „schimbărilor climatice”, desigur.

La București, TĂCERE.

TĂCERE, TĂCERE, TĂCERE.

Până și așa-zișii anti-vacciniști din Parlament par că și-au înghițit limbile. În fieful „Noului Babilon”, la Bruxelles, europarlamentari puțini dar buni au reușit să demaște propaganda mincinoasă, hoția, abuzurile, ilegalitățile și crimele vaccinurilor iar la noi, unde „dreapta” e și la putere și în opoziție, nimic. MUCLES, vorba unui distins parlamentar.

Ce se întâmplă dragi parlamentari? Vă e frică, sunteți plătiți să tăceți sau sunteți doar proști?

Unde este Comisia de Anchetă din Parlament asupra Afacerilor Covidului și Crimelor Vaccinului?

Rob Roos, europarlamentarul olandez care a făcut-o pe agenta lui Bourla, Janine Small, să se scape cu privire la inexistența unui test privind transmiterea guvidului după vaccinare a sintetizat cu privire la Lagărul Codurilor QR instituit din China în întreaga lume și adoptat în Europa și la noi, sub pretextul „salvării populației”:

„Acest lucru înlătură întregul temei juridic al certificatului COVID. Certificatul a dus la o discriminare instituțională masivă, deoarece oamenii au pierdut accesul la părți esențiale ale societății.

Consider că acest lucru este șocant, chiar criminal. Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că "o faci pentru alții". Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină. Această minciună trebuie expusă.”

Vrem să vedem parlamentarii români care EXPUN această minciună în Parlamentul țării, nu neapărat pentru a-i trage la răspundere pe toți cei complici la operațiunea criminală, cât pentru a opri crima. Crima în continuă derulare.

Ceasul 12 a venit, doza 5 a sosit.

Este nevoie de o asumarea a realității și pentru a-i ajuta pe vaccinații care sunt deja afectați sau se vor îmbolnăvi grav sau chiar vor muri, mai devreme sau mai târziu, în funcție de organismul și problemele lor medicale, în urma celor mai ciudate boli de pe acest pământ, dar cel mai adesea de toate formele de cancer posibile, accelerat, pe lângă deja „clasicele” AVC-uri și atacuri de cord.

Vorbind de boli ciudate, autoimune, fără de leac, vă mai amintiți de preotul care și-a avertizat credincioșii că vaccinul va produce efecte adverse asupra pielii asemănătoare unor solzi de pește? Toată lumea „bună” a râs iar sicofantul de pe dealul Patriarhiei l-a persiflat și pus la zid, pentru că, „n-așa?”, vaccinul e „ȘTIINȚĂ”! Mai ales când n-avem conștiință...

Dar „știința” este disponibilă acum pentru oricine la un clic distanță, pe tot internetul. O emisiune americană de peste 30 de minute arată reacții adverse îngrozitoare și morți subite de pe tot cuprinsul lumii.

Le publicăm cu avertisment deși știm că nu plac. Așa cum am înțeles că nu sunt bine primite nici anunțurile din ce în ce mai dese de „morți subite”. Cui i-ar plăcea?

Dar suntem într-un război, oameni buni.

Războiul produce inevitabil morți și răniți.

Dacă nu îi vedeți nu înseamnă că nu există. Dar dacă chiar vrem să nu mai existe atunci trebuie să ne ridicăm și să spunem NU! Gata! Ajunge cu minciuna, ajunge cu crima! Și să le strigați în față compostorilor din fundul sistemului:

Ajutați răniții, oferiți asistență celor încă neafectați. Aruncați toate vaccinurile „gratuite”, care au secătuit românii de peste 1 miliard de euro pe mâna complicilor la crima în masă. Spuneți ADEVĂRUL!

Și, mai ales, PROCURORI și POLIȚIȘTI cinstiți, făceți-vă datoria: INVESTIGAȚI CRIMELE! Pentru că știți prea bine ce se întâmplă, vedeți în rapoartele zilnice: românii cad ca muștele, așa cum am avertizat, încă din mai 2021.

Nu în ultimul rând, aceste imagini sunt destinate celor care nu cred. Dați-le mai departe acestora cu un singur mesaj: Treziți-vă!

Dacă vreți să știți ce conține vaccinul priviți aceste imagini:

Suferință, Durere, Moarte.

Asta conține vaccinul.

VIDEO: