ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CONFESIUNE: Cînd văd cine mă critică, îmi crește stima de sine.

Există un studiu din 2010, publicat pe Advancing Earth and Space Science (cât și pe site-ul librăriei științifice a NASA - n.n.), intitulat "Efficient formation of stratospheric aerosol for climate engineering by emission of condensible vapor from aircraft” (”Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane”) în care se vorbește despre manipulare climatică cu ajutorul unor substanțe pulverizate din a v i o a n e.

Întîi, s-a experimentat prin injectarea în aer de vapori non-condensabili de dioxid de sulf (ce au efecte secundare nefaste, pe care vă invit să le descoperiți singuri), care s-au dovedit ineficienți pentru schimbările climatice dorite, pentru ca, ulterior, să fie folosit direct acidul sulfuric*, sub forma de "vapori condensați”, pulverizați din a v i o n, metodă preferată de autorii studiului pentru că oferă un "control mai mare”.

Nu spun că asta se și întîmplă chiar acum, deasupra Bucureștiului, brăzdat încă de la primele ore ale dimineții de dîre albe (foto cititoare ActiveNews), că nu am probe.

Spun doar ca studiul exista din 2010 si ar putea constitui un punct de pornire al unei anchete jurnalistice independente, privind un fenomen, care îi intrigă pe atîția, nu numai pe mine.

Capturi, mai jos!

PS: Acum, dacă încercați sa aflați și care sînt efectele acidului sulfuric asupra sănătății și care ar fi urmările inhalării lui sau care ar fi posibilele (!) legături cu un eventual nou val, o faceți pe cont propriu, cu riscul să îi supărați pe guvernanții noștri iubiți și să le auziți răcnetele de indignare, pe social-media, prin influencerii știuți, și în mass-media - da, aia cumpărată cu bani de la buget, ai noștri, adică, ai tuturor, în mod oficial, în pandemie, să spună numai ce vor autoritățile să se spună.

PPS: Ah, cît m-am bucurat să aflu, azi, că nu există dîrele morții! Am aflat adevărul, după dezbateri civilizate, susținute cu argumente pro si contra, ce au amplificat respectul reciproc al participanților, spiritul critic și schimbul fructuos de idei!

Citiți și EXCLUSIV ActiveNews: CE SE AFLĂ ÎN APA DE PLOAIE? PERICOLUL DIN AER. Dr. Geanina Hagimă: Apel către cercetătorii români, dar și către patrioții din structurile de apărare și informații. FOTO prin microscopie electronică și VIDEO