ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii patroni de biznis te pot face să le eviți produsele, fie pentru că, în vremuri de restriște, când oamenii ar trebui să fie solidari și altruiști, își arată cu cinism tentațiile nazistiode, fie pentru că sunt de-a dreptul proști și auto-destructivi în încercarea lor de a se da deștepți

Uite, par egzamplu, ce spune acesta, cu subiect și predicat, negru pe alb:    

„în caz de restructurare au prioritate cei nevaccinați” și „eventualele reangajări se vor face numai cu personal vaccinat”

Să îi urăm succes în restructurare, căci mulți vom evita să mai cumpărăm Borsec. 

PS Există temerea nejustificată că, în caz de concediere, oamenii nu își vor mai găsi de lucru în domeniu sau în genere în localitatea respective. Unii oamenii, deși mi se plâng că sunt șantajați să se vaccineze, pentru a da țării cât mai multe recolte de flacoane utilizate de poțiune magică, spun că, la ei acolo, în Bușteni, nu prea sunt oportunități de angajare. Eu zic că e tocmai invers - patronul nu are opțiuni de înlocuire urgentă a forței de muncă într-o localitate ca Bușteni, centrată pe turism. Oamenii au uitat, pur și simplu, că au această forță și că nimeni nu îi poate ține în cușcă fără acceptul lor înfricoșat.