ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acțiunea COVID - Premeditare, Fraudă și Trădare. VIDEO:

Realitatea este că tocmai cei ce ne fac conspiraționiști au conspirat la adresa sănătății populației și că vaccinul nu a oprit îmbolnăvirile, nu a oprit transmiterea, nu a diminuat gravitatea cazurilor. Și nu a fost vorba de un tratament profilactic ci un experiment medical eșuat, cu niște coctailuri de substanțe cu acțiune nedemonstrată de încheierea studiului, studiul nefiind finalizat.

Colegiul Medicilor nu are atribuția de a stabili dacă un medicament experimental este bun sau rău, ci de a raporta evenimentele medicale survenite subiecților în urma administrării acelui coctail.

Colegiul Medicilor trebuie să apere pacientul de efectele nocive ale tratamentelor și să respecte principiile actelor medicale și jurământul hipocratic.

Colegiul Medicilor a dezinformat pacienții și societatea cum că experimentele medicale nu fac rău nimănui.

Retragerea acestor așa zise vaccinuri ca urmare a efectelor adverse grave, letale de multe ori ale injecției experimentale cu ARNm va confirma grava eroare în care se află acești sponsorizați ai industriei farma, care îi plaseză în categoria adevăraților conspiraționiști la adresa oamenilor, pacienților și sănătății lor și cârdășia lor cu mafia producătoare de medicamente!

Politicienii pe care acești trădători ai jurământului Hipocratic îi cheamă în ajutor politic nu sunt străini de sponsorizările pandemice, nici televiziunile care au făcut ilegal publicitate serurilor experimentale iar acum dau toată ziua reclame la medicamente și sunt abonate la sponsorizările primite de la aceeași industrie sau de la Guvern.

Puteți descărca de mai jos Documentul de 100 de pagini pe marginea căruia s-a derulat prelegerea:

Document: Actiunea Covid de dr Geanina Hagima.PDF

Vedeți și Dr. Damian Baciu menționează nattokinaza și relevă: Ceea ce vedem acum - cu morțile subite - este doar vârful aisbergului. Luc Montagnier ne-a avertizat: ce este mai grav urmează în următorii cinci-zece ani. VIDEO cu Pr. Vlaicu, Dr. Uruioc și Dr. Hagimă