ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 15 decembrie 2023, de la ora 20:30 în Belgia, 21:30, ora României, să participați la cursul 130 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Luminița Simoiu, profesoară universitară de chimie din Craiova, specialistă în nanotehnologie și expert în dezarmare chimică la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice de la Haga, și Hagima Geanina, medic ginecolog din Pitești.

Vom vorbi despre misterele nanotehnologiei și aplicațiile acesteia în medicină, Inteligența Artificială, desecretizarea ultimelor documente Pfizer și contestarea în justiție a suprimării tratamentelor Covid 19 în Statele Unite.

Cursul este disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro (VIDEO mai sus).

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Doamne ajută!