ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Prelevarea de pacemakere din pandemie s-a făcut înainte sau după băgarea mortului în sac de plastic? Nu intră la profanare de cadavre procedura aceasta?

2. Dar cea a băgării mortului în sac de plastic?

3. Iată că avem o nouă stare în medicină, cea de donor de dispozitive medicale de la cadavru.

4. Ar accepta cineva un dispozitiv medical de la mort?

5. Autopsiile erau interzise, dar prelevările de dispozitive medicale de la mortul covid au fost permise?

6. Dacă cineva dezgroapă un mort ca să-i ia dinții din aur cum se numește?

7. Dar dacă face asta în calitate de autopsier?

8. Nu ar trebui să existe măcar un accept înainte de a lua de la un mort adevărat sau cerebral și o înștiințare a acceptorului de organ sau dispozitiv medical?

9. Dar să dai bradicardizante ca să-l faci pacient?

10. Cu ce diferă bradicardizarea ca să faci pacientul să aibă nevoie de ce montezi tu, pacemakere, față de administrarea de protocoale experimentale terapeutice și profilactice, teste diagnostice false (PCR) ca să ai cazuri false și evoluții nefavorabile?

Citiți despre odiosul scandal:

Tulburător: Ce mărturisește o pacientă care crede că i s-a implantat un stimulator cardiac reciclat de la un cadavru. Organismul i-a respins stimulatorul cardiac de 6 ori, fiind nevoită să treacă prin tot atâtea operații traumatizante

JAVRELE ÎN ALB: Dispozitive cardiace din cadavre, la pacienți bolnavi de inimă. Medici prinși că montau stimulatoare cardiace și defibrilatoare extrase de la morți. GUNOAIELE PANDEMIEI pentru care Daniel Coriu de la Colegiul Medicilor nu mai sare din baie

LĂCOMIA EROILOR ÎN ALB: Sume uriașe de bani și 36 de tablouri ale unor pictori celebri au fost ridicate în urma perchezițiilor în dosarul stimulatoarelor cardiace prelevate din cadavre și reinsatalate în bolnavi la spitale din Iași și Brașov 

Potrivit IGPR, 36 de tablouri aparținând unor pictori naționali de renume au fost ridicate și depuse la Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Muzeul de Artă, transmite, sâmbătă, Poliția Română. FOTO cu tablouri și banii de la saltea:

128e3ac2-4d7b-4e0e-a7bf-d6d0a294c97d

 5baad244-8186-4803-939c-bed77f35abe4
  1-4
 
3
 
„Suspectul și-ar fi exercitat atribuțiile de serviciu, cu intenție, în mod defectuos, prin implantarea, în perioada 2017- august 2022, a unui număr de 238 de dispozitive extrase din cadavre sau a căror sursă de proveniență nu se cunoaște, ignorând riscul de a provoca pacienților probleme medicale grave sau chiar decesul, procedând astfel la reutilizarea lor, deși acest lucru este interzis de legislația primară. Totodată, producătorii dispozitivelor medicale consemnează pe ambalajul aparatelor interdicția reutilizării acestora”, arată procurorii.