ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Rar postez fotografii cu mine sau imagini de prin emisiuni (în care să apar și eu) dar de data asta fac o excepție”, spune Daniel Vinca, de la Vestea.net pe facebook :

„Prima emisiune din România la care a participat Camelia Smicală, după revenirea în țară cu cei doi copii, Maria și Mihai (pe care îi răpise statul finlandez) a fost cea moderată de mine, Vestea Tic-Tac .

Da, profesional nu e puțin lucru să bifezi un astfel de moment, mai ales când invitatul este o persoană care a participat (direct sau prn telefon) în sute de emisiuni, care a apărut în mii de articole de presă.

Dar nu pentru ca să mă laud fac postarea asta. Ci - veți înțelege asta dacă vedeți emisiunea - pentru a puncta atitudinea Cameliei, un om care iese cu fruntea sus dintr-un calvar pe care puțini oameni l-ar fi putut birui. Mentalitatea absolut pozitivă de a privi în față și de a dori același lucru și pentru cei doi copii ai ei.

12.07.2021 - Camelia Smicală la Vestea Tic-Tac, la 2212 zile din momentul în care statul finlandez i-a răpit copiii, la câteva ore după ce s-a întors cu acești copii acasă, în România, la Piatra Neamț”.
 
Emisiunea poate fi vizionată AICI