ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


„Rar postez fotografii cu mine sau imagini de prin emisiuni (în care să apar și eu) dar de data asta fac o excepție”, spune Daniel Vinca, de la Vestea.net pe facebook :

„Prima emisiune din România la care a participat Camelia Smicală, după revenirea în țară cu cei doi copii, Maria și Mihai (pe care îi răpise statul finlandez) a fost cea moderată de mine, Vestea Tic-Tac .

Da, profesional nu e puțin lucru să bifezi un astfel de moment, mai ales când invitatul este o persoană care a participat (direct sau prn telefon) în sute de emisiuni, care a apărut în mii de articole de presă.

Dar nu pentru ca să mă laud fac postarea asta. Ci - veți înțelege asta dacă vedeți emisiunea - pentru a puncta atitudinea Cameliei, un om care iese cu fruntea sus dintr-un calvar pe care puțini oameni l-ar fi putut birui. Mentalitatea absolut pozitivă de a privi în față și de a dori același lucru și pentru cei doi copii ai ei.

12.07.2021 - Camelia Smicală la Vestea Tic-Tac, la 2212 zile din momentul în care statul finlandez i-a răpit copiii, la câteva ore după ce s-a întors cu acești copii acasă, în România, la Piatra Neamț”.
 
Emisiunea poate fi vizionată AICI