ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma articolului ActiveNews Dictatura COVID se întoarce: Este măsura perfectă pentru a înnăbuși Revoltele provocate de Foamete și Sărăcie. Ultima oră: Primul glonț a ratat!, cititorul nostru fidel Ioan Sperling, ne-a propus spre publicare următorul articol, la cald, de la fața locului:

Astazi, 378 de parlamentari au respins propunerea de obligație a „vaccinării” de la vârsta de 60 de ani, 296 de parlamentari au votat pentru și nouă s-au abținut. Cât timp va trece până vor încerca din nou, până îi vor „convinge” pe cei care au votat împotrivă?

Nebunia a ajuns oricum la paroxism în Germania!

Pentru „vaccinare” este partidul Creștin și Democrat (al lui Angela Merkel) care, dacă ar avea ceva creștin în el, în afară de nume, ar fi complet împotriva unui „vaccin” satanist ce transformă omul făcut de Dumnezeu și care e produs pe copii avortați! Cât despre „Democrat” ce să mai vorbim, când mi se ia dreptul de a dispune de corpul meu, de viața mea, de a mă comporta după cum îmi cere credința?

SPD-ul (partidul noului cancelar „clocit” de Merkel ani întregi) este și el la fel de „Democrat”, ba mai este și „Social”, adică este „al nostru”, al plebei! Bună glumă!

Verzii desigur susțin „vaccinarea” așa cum susțin toată agenda globalistă, singurul lucru neclar este dacă ne doresc mai bine morți din „vaccin,” sau prin înfometare și/sau război!

Ultimul mare partid pro-obligativitate sunt „Liberalii”. Când spui ca ești liberal dar dorești ceva obligatoriu, seamănă a anus-contra naturii aplicat pe gură!

Toate aceste partide sunt (vorba vine) de centru-dreapta, cu exceptia SPD-ului care (tot vorba vine) ar trebui să fie de stânga. Măcar teoretic ei merg pe linia trasată de neomarxiști, de aceea și ministrul sănătății e de la ei și ar ucide cu mâna lui oameni, doar ca să demonstreze necesitatea „vaccinării,” chiar acum când nu e nevoie de ea, dacă o fi fost vreodată nevoie! Omul nu e doar plătit de Big Pharma, ci poți jura că toată existența lui depinde de obligativitatea „vaccinării”!

De „apărat” normalitatea, democrația, bunul simț au rămas  comuniștii (Linke) si  AfD-ul, partidul ponegrit de toți, format după Mass-Media din conspiraționiști, naziști, scursori umane!

Să mai înțeleagă ceva cine poate, pe mine unul mă depășește toată situația asta!

Dar oricum deocamdată încă nu ne aleargă nimeni cu seringa, lucru care se va schimba curând, pentru că „vaccinul” e cumpărat până în 2029 și trebuie folosit!

Autor: Ioan Sperling

Sursa: Vrăbiuțe.blog