ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta este a treia parte a Trilogiei "Stăpânul Pionilor” și a fost prima concepută din cele trei. În partea I  - Șah și Groază - v-am familiarizat cu mediul de lupta – Tabla de Șah - și cu rolul și repartizarea fiecărei piese de pe tablă: https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Șah-și-Groază-179487

În cea de-a doua parte – Profeții despre Prezent  (https://www.activenews.ro/opinii/Profeții-despre-Prezent-de-Alexandru-Gavril-179916)- v-am explicat de ce Misiunea noastră cea mai importantă este "Demontarea Narațiunii Oficiale” folosind cât mai multe argumente fie bazate pe Științe Exacte precum Matematica și Fizica, fie folosindu-vă de Logică și Rațiune sau de erorile și contradicțiile care se găsesc din abundență în Mesajul prezentat de canalele media oficiale, împreună cu majoritatea politicienilor, a influenserilor vânduți și a artiștilor "de carton”.

Tot în a doua parte v-am explicat cum CREDIBILITATEA este punctul vulnerabil al "taberei adverse”. Odată ce ați reușit să duceți în derizoriu veridicitatea Mesajului Narațiunii Oficiale, următorul pas este Un atac direct împotriva celor care promovează Mesajul Oficial. Și cum nu cred că toți cei care citiți aceste rânduri aveți "Acces Direct” la Birourile de presă unde se află Nebunii inamici, cea mai bună și eficientă tactică rămâne "Atacul” pe Plan Local asupra Pionilor adverși 

Voi repeta acum și pentru cei care au "lipsit la primele ore” și nu au citit cele două articole precedente faptul că este foarte important ca, la fel ca în cazul rezolvării ecuațiilor matematice, dacă vrem eficiență si rezultate atunci Strategia noastră trebuie să respecte ordinea operațiilor. Adică mai întâi Combaterea și ducerea în derizoriu a Narațiunii Oficiale și abia după aceea puteți trece la Atacul direct împotriva Credibilității celor care o promovează.  

Dar ca să puteți trece la Atac, mai întâi trebuie să cunoașteți foarte bine cu cine va luptați și cum funcționează Sistemul de Valori al celor care de peste trei ani de zile au căzut pradă celei mai mari înșelătorii puse vreodată la cale împotriva întregii Umanități.

Probabil cea mai mare "problemă” pe care a scos-o la iveală "pLandemia” este separarea oamenilor în 2 tabere: pro-mască/anti-mască… pro vaxin/anti vaxin… pro Trump/anti Trump… left/right… etc.

Dacă la început mai era cumva, lumea fiind încă destul de speriată, acum "taberele” s-au mai clarificat. Lupta însă se dă în continuare pe cei NEHOTĂRÂȚI, pe cei care încă nu și-au format foarte clar o opinie - parcă ar vrea să fie corecți și să fie de acord cu aberațiile contradictorii din Narațiunea Oficială, dar și instinctul le zice că sunt păcăliți și atunci ceva, undeva, dă cu virgulă. Acești NEHOTĂRÂȚI sunt un element foarte important din Strategia noastră, iar în acest articol am să încerc să vă explic cum să abordați o confruntare/dezbatere socială în așa fel încât să-i ajutăm pe aceștia să scape de incertitudini și să reușim să-i atragem de partea noastră.

Având timp berechet și suficiente exemple, am început să sap adânc. Să văd unde sunt diferențele majore în sistemul de valori al "stângiștilor”, ce-i face atât de diferiți de mine și de oamenii pe care i-am avut în jurul meu toată viața…

Așadar, după multe cugetări și introspecții, cred că am ajuns la un rezultat care să mă satisfacă intelectual și filozofic cât de cât - mi-am dat seama că ideologia leftistă are la bază niște INEPȚII enorme, pe care se clădește ulterior toată doctrina.

Cumva, e de ajuns să între o idee greșită în Sistem și apoi vin peste ea toate celelalte de la sine… Iar toate aceste inepții, că să poată fi "vândute” și instalate în soft-ul oamenilor slabi și ignoranți, înglobează o mare parte din ADEVĂROrice manipulator știe că, dacă vrea să mintă eficient, o MINCIUNĂ trebuie să conțină peste 50% din ADEVĂR.

Scopul PRINCIPAL al acestui articol este de a vă oferi o "Armă Specială” cu care să puteți "neutraliza” PIONII adversi și care poate "trezi” o mare parte dintre cei încă NEHOTĂRÂȚi. Această Armă poate fi folosită și în mediul Virtual, dar adevărată ei "putere de distrugere” se manifestă în cazul interacțiunilor FIZICE cu alte persoane și are că REZULTAT FINAL căderea în derizoriu a MESAJULUI Narațiunii Oficiale, iar apoi a Pionilor Adversi -  cei ce promovează Minciunile și aplaudă instalarea Totalitarismului.

Diferența dintre Atacul asupra Narațiunii și cel asupra Pionilor este că cel din urmă nu mai vizează evenimentele petrecute în ultimii trei ani, ci se duce direct la o parte dintre Principiile Fundamentale ale Ideologiei Stângiste și o demontează pas cu pas până când CREDIBILITATEA Pionilor Adversi se prăbușește, iar aceștia ajung în incapacitatea de a mai putea argumenta ideile pe care le promovează.

A două mare diferența este că, dacă în atacul contra Narațiunii Rolul nostru nu este să arătăm că "e că noi”, ci că "Nu e cum zic ei”, în cel de-al doilea tip de confruntare Rolul nostru este să atingem fix punctele esențiale, cât mai direct și concis posibil, care vor duce în final la niște erori și contradicții grave în Sistemul de Valori și Credințe ale Pionului, dar și a celor prezenți care stau atenți pe margine și par neinteresați de subiect.

Dacă vă aruncați în luptă, este indicat să evaluați foarte bine mediul, contextul și momentul în care doriți să acționați, dar și cât timp aveți la dispoziție. E bine să nu fiți singuri când faceți asta și să vă adaptați mereu tactica precum într-un meci de Șah, unde una din cele mai importante strategii este dispunerea și apărarea Pionilor,

De multe ori poate ați fost pusi în postura de a explica cuiva din tabăra cealaltă cum stă treaba cu vaxinu’, cu 9/11, cu tot felu’ de chestii pe care unii încă le mai cataloghează ca fiind "conspirații”.  Însă de fiecare dată când intrați mai adânc in unele subiecte, parcă vă loviți de un zid, undeva se rupe rațiunea, dintr-o dată parcă vă vine să vă "bagați picioarele” și să-i trimiteți la origini.

Eu m-am aflat foarte des în situația asta, mai ales în ultimii 3 ani. Imi amintesc cum în primele săptămâni de pLandemie am fost destul de frustrat când dintr-o dată, parcă vorbeam cu oameni care au trăit pe altă planetă. Asta mi-a dat foarte mult de gândit, pentru că înainte de 2020 nu cred că am fost de prea multe ori în situația de A NU FI ÎNȚELES, altfel nu aș mai fi deslușit tainele chitarei electrice pentru atâția oameni dornici să le cunoască!

Este foarte important să va împăcăți cu ideea că pentru o mare parte din oameni este deja prea târziu. Aceștia au ajuns într-o deziluzie totală și trăiesc într-o imagine Falsă a Realității, zilnic alimentată de frica indusă de canalele de știri OFICIALE și de informațiile eronate cu care sunt bombardați din toate părțile.

Păi a venit și "Marele Filantrop” Bill Gates, care după ce a câștigat din vânzarea acțiunilor Pfizer miliarde de dolari, deodată a schimbat macazul și acum recunoaște că "Vaccinarea în masă probabil că nu a fost așa o idee bună”. Pun pariu pe o chitară de-a mea că dacă voi veți confrunta pe cineva cu peste 3 doze la activ și cu "steguletz la profil” cu această idee, acesta se va apară zicând că "Biluț e omu’ lui Vlăduț”. Aveți aici mai multe informații despre acest subiect: https://truthcomestolight.com/pfizer-vaccine-bonanza-slows-but-bill-gates-sold-early-made-huge-profits/

Din păcate, capacitatea multora de a distinge între Adevăr și Ficțiune este așa de grav avariată, încât indiferent de dovezile REALE prezentate, aceștia nu le vor putea analiza coerent. În consecință, această categorie de oameni - "PIONII” adverși - nu ar mai trebui să va afecteze viața, decât doar ca factor de amuzament sau așa informativ, ca să aveți de unde lua pulsul și din "tabăra cealaltă”. Chiar dacă pentru unii Stângiști mai puțin înfocați această "confruntare” ar putea fi un duș rece care să-i "Deștepte din Somnul cel de Moarte”"convertirea” acestora trebuie tratată că un Bonus si nu ca un Scop în sine.

Scopul nostru principal rămâne același – TREZIREA celor NEHOTĂRÂȚi prin scoaterea în evidență a contradicțiilor din Narațiunea Oficială și expunerea Principiilor Greșite ce stau la baza Filozofiei de Stânga și a formării caracterelor slabe și obediente a celor care o îmbrățișează.

Probabil ați auzit de multe ori sintagma Knowledge is Power (Cunoașterea este Putere), iar cei care conduc lumea știu acest aspect mai bine ca oricine, de aceea încearcă să oprească fluxul de informațîi cu orice preț. Fie că e vorba despre Cenzură, Cancel Culture, Fact Checking sau Shadow banning, toate aceste mecanisme mârșave au că scop principal blocarea oricărei informații care contrazice firul narativ Oficial și care ii poate face pe unii oameni să înceapă să își pună întrebări.

Iar aici bănuiesc că știți un ADEVĂR foarte simplu: Niciodată în Istorie  Adevărul NU a fost de partea celor care ÎL CENZUREAZĂ. Și să nu vă aud cu texte de genul "Omenirea nu este pregătită să afle Adevărul” sau "Unele lucruri e mai bine să rămână neștiute” sau "Oamenii sunt proști și needucați, nu pot înțelege Tainele Lumii”, "E pentru Binele comun să nu se afle despre X, Y”, pentru că asta înseamnă că va puneți și pe voi în aceeași oală fără să va dați seama. Se țin ascunse atâtea secrete de mii de ani și uitați unde am ajuns, cred că ar fi cazul să se încerce și o altă abordare, poate totuși nu suntem toți chiar atât de proști.

Iar voi, dacă ați avut răbdarea, curozitatea și determinarea să citiți până aici, înseamnă că aveți capacitatea de a înțelege și de a folosi corespunzător Informațiile ce urmează a vă fi prezentate și sper să realizați de ce Cunoașterea Tiparului și al Sistemului de Valori al Adversarului reprezintă cea mai puternică și la îndemână ARMĂ pe care o avem la dispoziție, alături de Credință în Dumnezeu.

Gândiți-va doar că veți porni cu un dublu avantaj față de orice Pion Advers, deoarece voi le veți cunoaște modul de funcționare și punctele slabe, iar ei nu doar că nu le cunosc pe ale voastre, dar vă subestimează la un nivel la care nici măcar nu-i interesează să le cunoască.

Așadar, a venit timpul să va explic și să demolez Ideile Fundamentale care se regăsesc aproape în totalitate la orice individ care poartă singur mască în mașină sau care stă la 19 grade iarnă că să piardă Puțin războiul.

Indiferent că este vorba despre Legebetiști, Neo-Marxiști, Comuniști, Useriști, etc, veți găși la fiecare individ o mare parte din următoarele Principii. Chiar și o mare parte dintre cei Nehotărâți este posibil să se ghideze în viață după Teoria Evoluționistăsau să vă contraargumenteze la un moment dat cu una dintre cele mai detestate fraze pe care le-am auzit în viața asta: ”Adevărul este Relativ”.

Haideți să vedem în sfârșit care sunt acele INEPȚII despre care vorbeam mai devreme și cum să le demontați  pe înțelesul tuturor, astfel încât să dați de gândit celor ce asistă de pe tușă la "pledoaria” voastră:

I. TOȚI OAMENII SUNT EGALI

Această frază în sine este o ABERAȚIE. Orice om cu Coeficient de Inteligență mai mare de un număr cu două cifre ar trebui să-și dea seama imediat de ce avem de-a face cu o falsitate ce a fost folosită în istorie pentru obținerea diferitor avantaje – de aici pleacă și Socialismul și Comunismul și apoi toată povestea umflată cu Rasismul din ziua de azi (care, ca și FEMINISMUL, nu are nici o legătură cu ideea de bază și cu valorile de la care s-a plecat cu mulți ani în urmă când au luat naștere aceste mișcări).

Însa această "teorie” poate fi ușor demontată cu ajutorul TALENTULUI. Toți avem o idee despre el, dar nu există nici o definiție științifică complexă. Eu aș defini talentul că fiind "Raportul dintre capacitatea unei persoane de a învața o abilitate nouă și a excela într-un domeniu, împărțit la timpul de care are nevoie acea persoană că să ajungă la rezultatul dorit”.

De exemplu, dacă un elev talentat la muzică are nevoie de X ore să învețe ceva, unul mai puțin talentat va avea nevoie de X+Y ore de studiu. Testez asta de peste de 15 ani de când predau chitară electrică și am elevi de toate vârstele și talentele. Aceeași chestiune este valabilă și la sportivi, și la artiști, și cred că poate fi confirmată de orice antrenor sau profesor care a avut în carieră sa elevi cu rezultate notabile.

Dacă acceptăm existența TALENTULUI, atunci trebuie să găsim proveniența lui. Și bănuiesc că majoritatea putem cădea de acord că este ceva NATIV și NU dobândit. Poți capăta Îndemânare dacă înveți și te antrenezi, însă talentul de bază cam ăla e (cunosc totuși câteva cazuri în care niște oameni foarte inteligenți au reușit să "fenteze” cumva "regulile jocului” și să-și îmbunătățească așa de bine abilitățile folosindu-se de Disciplină, Eficientă și Ambiție, încât să pară că au avut Talent de la bun început).

Un exemplu foarte clar aici este Cristiano Ronaldo vs Lionel MessiJohn Petrucci vs Ritchie Blackmore (chitaristii de la formațiile Dream Theater și Deep Purple), etc. Bănuiesc că se vede clar unde e talent mult și unde e multă muncă, deși amândoi au jucat la echipe top sau au cântat în formații top, iar în ambele situații fiecare este văzut de unii oameni că fiind CEL MAI BUN DIN ISTORIE (adesea fiind folosit termenul GOAT – Greatest Of All Time, sau capră, în traducere liberă). Dar să nu uităm totuși că este doar o părere SUBIECTIVĂ.

Dacă ați jucat măcar un joc din seria FIFA sau vreun simulator de tip Footbal Manager, veți putea să îi separați pe cei doi fotbaliști după diferite criterii (șut, dribling, condiție fizică, titluri câștigate, etc.). La fel, dacă aveți o oarecare educație muzicală, veți putea să îi analizați pe chitariști în funcție de tehnică, frazare, albume scoase, ton, discuri vândute, etc… însă nici unul din aceste criterii, chiar dacă este atins, nu înseamnă că respectivul devine CEL MAI BUN!

Unii vor încerca să vă contrazică cu argumentul că mediul social și educația influențează de fapt apariția și dezvoltarea TALENTULUI. Perfect adevărat și chiar indicat să susțineți această teorie, doar că cele 2 idei nu se exclud una pe cealaltă, ci se completează reciproc! Dovadă clară sunt frații care profesează în același domeniu. De obicei unul dintre ei este foarte talentat, iar celălalt, deși poate chiar a muncit mai mult, nu reușește să atingă același nivel pe plan profesional: frații Ralph și Michael Schumacher din Formula 1, chitaristii Jimmie și Ștevie Ray Vaughan sau fotbaliștii Sabin și Adrian Ilie… și lista poate continua. În aceste situații putem observa foarte clar cum copii care provin din aceeași famile și beneficiază de aceeași educație, dar care, datorită TALENTULUI NATIV, ajung la rezultate diferite.

Odată demonstrată existența TALENTULUI, va fi ușor să eliminați și ideea de Rasism, pentru că se poate vedea foarte clar cum fiecare rasă în parte are unele TALENTE și predispoziții mai dezvoltate decât celelalte. De exemplu, oamenii de culoare neagră au un simt ritmic-muzical foarte bine dezvoltat. Asta este o consecință a gaptului că muzica tribală din Africa, la început, era bazată doar pe elemente de percuție, spre deosebire de Simfoniile lui Beethoven care, deși au pe alocuri instrumente de percuție, acestea sunt mai mult de coloratură și NU influențează Ritmicitatea Simfoniei la nivelul la care o face o tobă într-o orchestră de Jazz. Această comparație nu trebuie percepută că și cum aș spune că o Orchestra de Jazz cânta mai Ritmic decât o Orchestra Simfonică, ci trebuie doar să evidențieze diferența dintre sonoritatea celor două genuri muzicale atât de diferite și totodată atât de complexe.   

De asemenea, oamenii de culoare dispun și de o constituție mai atletică, menită să-i ajute să supraviețuiască în condițiile din habitatul lor. Oare de ce aproape mereu sportivii din Kenya câștigă cursele de viteză la atletism?

Este posibil să întâlniți unele persoane care vor spune mereu că oamenii de culoare au fost opresati, au fost sclavi, au fost marginalizați și victime ale exploatării coloniale a marilor Imperii Europene (Franța, Anglia, Spania), ceea ce este perfect adevărat și de condamnat, dar asta nu înseamnă că Societățile Vestice Moderne mai funcționează după aceleași principii și segregări sociale că pe vremea culturilor de bumbac și a stăpânilor de sclavi.

Este de ajuns să menționați câteva Adevăruri Universal Valabile ca să elucidati faptul că Rasismul de care este acuzată populația Albă este doar o strategie de victimizare și manipulare a emoțiilor pentru a crea maselor slab educate falsa idee că luptă pentru un Scop nobil.

E de ajuns să enumerați doar câteva personalități ale secolului nostru și cred că e suficient cât să închideți gură oricărui "Opărit Oprimat” care este de acord cu "lupta împotriva rasismului”, a grupării Antifa sau a celor din Batalionul Azov.

-          Cine este considerat cel mai mare Fotbalist din istorie? - Pele.

-          Cine este cel mai mare star pop din istoria muzicii? - Michael Jackson.

-          Cine este cel mai mare boxer din istorie? - Muhamad Ali sau Mike Tyson.

-          Cine este cel mai mare baschetbalist din istorie? – Michael Jordan.

-          Cine este cel mai mare chitarist din istorie? – Jimi Hendrix.

-          Ce au toți aceștia în comun?

Să vă mai zic un banc deștept, care e de fapt o realitate crudă ce a avut ca rezultat apariția mai multor genuri muzicale din ziua de astăzi, de la Rock la RnB, la Soul și Hip-Hop (excepție făcând, bineînțeles, Muzica Clasică):

-       "Care este diferența dintre un negru și un cauciuc?

-       Un cauciuc în lanțuri nu cânta blues”.

Oricât de "rasist” ar putea cataloga unii fanatici extremiști acest "banc”, îmi permit să continui și să afirm că dacă nu erau negri ținuți în lanțuri, noi nu ne-am mai fi bucurat de melodiile unora precum BB King, Robert Johnson sau John Lee Hooker, melodii ce au fost apoi preluate în anii ’60 de către muzicienii albi din Marea Britanie, precum John Mayall, Eric Clapton, Peter Green, Jeff Beck sau Jimi Page. Aceștia au făcut parte din primele formații care au dus Blues-ul de pe plantația negrilor pe stadioane și arene, dar și în topurile radiourilor si televiziunilor mainstream din perioada respectivă. Așa a luat naștere muzica rock și primele formații de acest gen: Cream (cu Eric Clapton), Led Zeppelin (cu Jimi Page) sau The Yardbirds (ce i-a avut pe rând pe Clapton, Page și Jeff Beck pe postul de chitarist).

Să nu înțelegeți că MĂ BUCUR de faptul că mulți oameni au suferit atâtea sute de ani cele mai mari nedreptăți posibile, pentru că este de-a dreptul odios ce se întâmpla pe plantațiile de bumbac, însă sunt recunoscător că din acea durere s-a născut, pe lângă genurile muzicale care îmi plac, CAM TOT CE ȚINE DE CHITARĂ ELECTRICĂ. Liniștit pot spune că dacă în locul negrului ar fi fost ținut în lanțuri cauciucul, eu nu aș mai fi ajuns chitarist și poate nu m-aș mai fi lungit acum, încercând să va stârnesc curiozitatea și să va îmbogățesc un pic și cultura muzicală.

Iar dacă în continuare mai sunt catalogat că fiind Rasist, sper să fie destul de înțeles de ce un Alb care studiază muzica compusă de Negrii ținuți în lanțuri nu prea poate fi rasist. De aceea, în loc să privesc la durerile acestora din Trecut, ALEG să mă bucur, să apreciez și să promovez reușitele Oamenilor de Culoare în PREZENT.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar dacă există persoane care nu apreciază muzica lui MJ sau complexitatea jocului de basket al celuilalt MJ, cred că avem de-a face ori cu o problemă de percepție a Realității, ori cu un nivel de frustrare destul de ridicat.

Și pentru că nu sunt un adept al standardelor duble, aplic același principiu și în cazul homosexualilor. Cum ar fi oare să arunc cu noroi asupra muzicii unor titani ai rock-ului precum Queen sau Judas Priest? Sau să resping genialitatea a două dintre cele mai bune voci masculine din toate timpurile - Freddie Mercury și Rob Halford -pe motiv că aceștia au fost homosexuali? Da, au fost homosexuali dar n-au fost homosexualiști, ca cei care încearcă azi să ne bage homosexualitatea până și în grădinițe.

Din păcate, un alt  aspect cu care au dreptate mulți oameni religioși este Satanismul, care este deseori alăturat cu muzica Rock și Heavy Metal și care este astăzi vizibil cu ochiul liber, mai ales la artiștii pop promovați de industria mainstream. Acest subiect este unul foarte vast și complex și vă spun sincer că l-am analizat din mai multe unghiuri și am ajuns cu dezamăgire la concluzia că o mare parte din muzică mea preferată este puternic influențată de cel care mută toate piesele negre.

Este de ajuns să ne uităm la celebrul așa zis mit al Pactului cu diavolul, prezent în cultura muzicii clasice încă de pe vremea cunoscutului violonist Nicollo Paganini (27 Octombrie 1782 – 27 Mai 1840), despre care s-a spus că și-ar fi vândut sufletul pentru a deveni cel mai bun violonist din toate timpurile. Acest "mit” apare "oficial” în cultura muzicii Blues încă din 1936, când unul dintre primii Bluesmani -  Robert Johnson – sugerează destul de clar în melodia Crossroads (Răscruci) despre pactul cu diavolul. Aceeași melodie a fost ulterior readaptată și reinterpretată de Eric Clapton și formația Cream în 1968, devenind unul din hiturile care au făcut că grupul britanic să fie numit primul SuperGrup din istoria muzicii rock.

Lăsând la o parte versurile, este de ajuns să va imaginați cum arată o răscruce din perspectiva celui care se îndreaptă spre centrul intersecției. Păi e simplu, dacă vorbim despre o răscruce care arată că semnul "+”, cel ce se apropie de intersecție, indiferent de drumul pe care vine, va vedea răscrucea ca pe o cruce întoarsă. Acum eu nu vreau să insinuez că Eric Clapton si-ar fi vândut sufletul, însă va pot spune că nivelul de complexitate chitaristică pe care l-a atins Robert Johnson în 1936 este aproape imposibil de egalat chiar și în zilele noastre.

Ar fi iarăși o situație detestabilă de standarde duble să vorbesc despre personajul negativ principal și să nu-i menționez prezența chiar în "curtea” mea, unde am realizat cu mâhnire că una din trupele mele preferate – Led Zeppelin – a fost puternic influențată de "ajutor extern întunecat.

Asta nu înseamnă că nu voi mai asculta Led Zeppelin, dar o voi face altfel știind că Jimmy Page, chitaristul formației, a cumpărat conacul lui Aleister Crowley (acesta fiind unul dintre promotorii satanismului în secolul 19).

Cum vă spuneam, subiectul este foarte complex și sincer, parcă nu prea vreau să "iau taurul de coarne”, așa că voi termina această paranteză întunecată spunându-va că, după analizele mele foarte amanuntie pe tema satanismului în muzica modernă, am ajuns la concluzia nu doar că el nu este doar un mit, ci că este vizibil cu ochiul liber pentru cine are un nivel decent de cunoștințe de limba Engleză, Teologie, Simbolism și Mitologie

Așadar, nu-mi permit să nu conștientizez că în unele situații, TALENTUL și Succesul au o altă proveniență decât ce s-a moștenit de la părinți.

Sper că e de la sine înțeles faptul că voi NU trebuie să aduceți în discuție această latura întunecată a TALENTULUI când va faceți "pledoaria”, deoarece este foarte ușor să fiți catalogat imediat drept fanatic religios cu care nu se poate discuta Obiectiv.

Am făcut această paranteză mai mult pentru cei care pun problema greșit, spunând "Ce competențe are un roacăr ca să poată vorbi despre Cele Sfinte și despre diavol?”. 

Păi cum să nu fiu în măsură să vorbesc despre el atât timp cât îi ascult și îi analizez "opera” și "creația” de peste 35 de ani? Iar o mare parte dintre aceste opere sunt la un nivel de frumusețe, complexitate și genialitate, încât chiar dacă creatorii lor au fost influențați de Partea Întunecată, aș putea cu ușurință să privesc lucrurile dintr-o perspectiva suficient de largă încât să mă consoleze ideea că, de fapt, tot Dumnezeu l-a creat și pe diavol.

Iar că mesajul întunericului să poată pătrunde nestingherit în mințile oamenilor, era nevoie că acest mesaj să fie ambalat cât mai frumos și mai estetic posibil. Iar ascultătorului nu i se prezintă satansimul mură-n gură, ci îi sunt oferite suficiente mesaje (unele subliminale) de a se lăsa pradă tentațiilor. În SUA, de exemplu, părinții neomarxistilor de astăzi sunt Hippiotii Flower Power care la Woodstock în ’69 făceau sex tripați pe LSD, în timp ce pe scenă cântau nume că Jimi Hendrix sau Carlos Santana - probabil la fel de morți pe LSD sau pe alte substanțe care stimulează TALENTUL. Și uite așa, am încheiat paranteza cu talent.

Ideea de bază este că oamenii nu se nasc cu talente și abiliati egale. Orice ai face pe lumea asta, orice studiezi, orice profesezi, trebuie să conștientizezi că există undeva, cineva… care face acel ceva… mai bine decât tine (nu cred nici o secundă că un fotbalist că Messi nu-și dă seama că Ronaldo e mai eficient decât el la jocul de cap; sau un chitarist că Yngwie Malmsteen nu realizează că Alan Holdsworth fraza muzical mult mai  "elaborat” decât el).

Concluzia e simplă: SUNTEM EGALI ÎN DREPTURI, NU ȘI ÎN ABILITĂȚi ȘI TALENTE. Adică, dacă aș vorbi în termeni RPG-istici (inspirate din jocurile pe calculator cunoscute ca Role Play Game din care amintim seria Diablo sau World of Warcraft), nu venim pe Pământ cu la fel de multe ATRIBUTE…

II. TEORIA EVOLUȚIEI LUI DARWIN

Aici este iarăși o mare problemă, pentru că această teorie elimină ideea de CREATOR, iar fără DUMNEZEU nu poate exista SPIRITUALITATEFără spiritualitate, OMUL nu va putea să își gestioneze Frică de Moarte, fie conștient sau inconștient. Dacă analizați un pic, veți observa ușor că majoritatea celor din tabăra de stânga sunt atei, de aceea le este exploatată constant această FRICĂ DE MOARTEcare i-a adus în punctul în care nu își mai pot folosi Rațiunea și nici Instinctele. Gândiți-va fiecare dintre voi de câte ori ați simțit această FRICĂ DE MOARTE… Cred că majoritatea puteți numără pe degete acele momente… Încercați acum să retrăiți cum v-ați simțit în momentele acelea…

Și acum gândiți-va că majoritatea celor care #stauacasa trăiesc într-o FRICĂ DE MOARTE constantă de 3 ani de zile, FRICĂ alimentată în permanență de canalele media, dar și de cei din jurul lor care probabil împărtășesc aceleași idei și aceleași FRICI și toți fără un Dumnezeu care să le asigure cumva continuitatea. Vă dați seama că pentru mulți dintre ei o răceală precum Covidu’ e Game Over!

Karl Marx, părintele socialismului științific, s-a folosit de teoria lui Darwin când a scris "Manifestul Partidului Comunist” în 1848. Dacă vă uitați atent, veți observa cum în zilele noastre, mai toți sclavii Științei cu steguleț la profil, mai toată comunitatea Leghebetee și mai toți USR-iștii înfocați se prezintă că fiind ATEI. Iar în momentul în care un om nu crede în existența unei lumi spirituale și a unei continuități a sufletului după moarte, acesta devine o ființă foarte ușor de controlat și manipulat.

Așadar, cum demontăm această teorie?

CEL MAI IMPORTANT CÂND FACEM ASTA NU E SĂ AFIRMĂM CĂ DUMNEZEU EXISTĂ SAU SĂ IMPUNEM O IDEE PROPRIE, CI DOAR SĂ DEMONTĂM TEORIA LUI DARWIN și să îi facem pe adepții Evolutionismului să-și pună niște întrebări la care nu au răspunsuri.

Apoi trebuie să analizăm până unde această teorie poate fi ADEVĂRATĂ și până unde nu, ce se poate demonstra ȘTIINȚIFIC și ce nu. Pentru că o MINCIUNĂ nu poate fi servită fără ADEVĂR, trebuie să identificăm cât anume din toată INEPȚIA se poate demonstra și cât nu.

În primul rând, evoluționistii spun că în prima instanța, pe planeta noastră, înainte de Geneză, erau doar gaze și apă. Un fel de Supă Gigant care bolborosește constant. Din această Supă, datorită unor descărcări electrice, s-ar fi adunat cele mai cu tupeu gaze din zonă (Carbonul, Hidrogenul, Azotul si Oxigenul) și cumva, încă inexplicabil, au făcut un fel de orgie în urma căreia ar fi luat naștere prima celulă.

Perfect până aici, însă șansa ca acest eveniment să se întâmple de la sine este de 10 la puterea -80 (adică un 0 virgulă un cârnat de 80 de zerouri și apoi un 1). E ca și cum un avion încărcat cu mobilă de la IKEA ar lansa toată mobila din cer deasupra unui munte, iar ea se va asambla perfect în paturi, dulapuri și mobilă de bucătărie, așezate frumos fără nici o zgârietură.

Să presupunem totuși că acest eveniment unic s-a produs și avem prima celulă. Păi această celulă nu are în codul ei genetic informația necesară reproducerii (că nu are de unde s-o aibă, NU I-A SPUS NIMENI, ea doar a apărut) și deci nu este capabilă de diviziune celulară

Iar ca această celulă să se poată înmulți, avem nevoie de ÎNCĂ o celulă.

Deci practic, este nevoie ca undeva în imediata apropiere a primului nostru eveniment să mai treacă un avion cu mobilă de la Ikea și să mai înmulțim încă o dată șansele că acest scenariu miraculos să se întâmple cu 10 la puterea -80.

Genetica ar putea demonstra totul… până la maimuță. Adică da, putem înțelege cum de la parameci și euglene verzi, datorită condițiilor planetare favorabile, s-a ajuns la fauna și flora din zilele noastre. Însă Genetica nu poate explică apariția CONȘTIINȚEI. Cum s-a întâmplat ca, de la niște animale, s-a ajuns la OMUL care a făcut tot ce vedeți astăzi în jurul vostru?

De ce credeți că sunt atâția oameni de știință care vor să învețe maimuțele să gândească și să facă acțiuni umane? Pentru că, dacă reușești să faci un cimpazeu să-și facă casă cu piscină sau să comunice că-e constipat și că "azi nu vrea banane, dar ar merge un ananas”, ori să faci un câine să îți comunice ce vârstă are, atunci se va putea demonstra Evoluționismul.

Să presupunem din nou, prin reducere la absurd, că după multe experimente, oamenii de știință vor putea face o cimpanzeița să comunice că se teme pentru viitorul ei sau că ar vrea să se mute la munte, să vadă și ea cum e viață acolo

Însă, dacă vor reuși, atunci asta se va întâmpla DOAR DATORITĂ UNEI INFLUENȚE EXTERNE (adică OMUL, în cazul de față)! Iar  în această situație, OMUL devine CREATOR, deci, prin urmare, dacă admitem că omul provine din maimuță, atunci sigur cineva mai avansat tehnologic și mai dezvoltat spiritual s-a ocupat acu’ câteva milioane de ani să învețe niște maimuțe cum e cu viață. Poate fi DUMNEZEU, Allah sau omuleții verzi, asta nu e important în discuția voastră, ideea e să scoateți în evidență faptul că nu se poate face trecerea de la animal la Conștiința fără ajutor din exterior. Păi… până acum au stat maimuțele liniștite în copaci sute de mii de ani, dacă nu vine cineva să le EVOLUEZE, o să stea liniștite și de acum încolo tot atât!

Sunt 2 momente foarte importante pe care Evoluționismul nu le poate demonstra concret și pe care, dacă le analizați un pic, veți vedea că s-au petrecut cam în aceeași perioada: unul e Apariția Conștiinței, iar celălalt e Dispariția Dinozaurilor.

Adică într-un timp foarte scurt pe Pământ s-a întâmplat ceva așa de nasol încât cei mai mari prădători ai planetei au dispărut misterios, din cauza unui meteorit care a făcut iureș în toate colțurile lumii, facilitând astfel oamenilor să devină Prădătorul Number 1??

Să presupunem că ar fi fost o dereglare majoră în lanțul trofic, mai ales în zona impactului, că au erupt vulcani, că a venit viitură, că nu mai era papa bun nicăieri, etc. Doar că speciile de dinozauri sunt și erbivore și carnivore și atunci e clar că, dacă a fost hrană pentru toate speciile de animale care au supraviețuit, este practic imposibil de imaginat un eveniment care ar fi dus la dispariția bruscă a zeci de mii de animale, toate provenind din aceleași câteva specii din aceiași familie.

Iar dacă unii consideră că omul i-a eliminat, atunci el ar fi avut nevoie de CONȘTIINȚĂ ca să facă asta, să se poate organiza în triburi, să facă vânători tactice și strategii suficient de complexe care să compenseze forța si mărimea prăzii.

Nu cred că vor reuși cercetătorii să învețe maimuțele să se organizeze în triburi și colonii capabile să doboare vreodată un Tiranozaur. Iar dacă vor reuși, gândiți-va că dacă omul a contribuit așa masiv la dispariția dinozaurilor, cumva după ce a picat ditai piatra din cer și s-a făcut pe Pământ mare pârjol, brusc toți oamenii de pretutindeni s-au supărat ei așa pe dinoazuri (similar cum elitele FMI-ului și ale Europei ne explică astăzi că noi vom mânca insecte că să nu facă vacă pârț) și au zis: "Gata, de mâine voi ăștia mai mari așa nu mai păpați nimic, că nu mai ajunge la toată lumea”… Și după aia au dat de veste în media locală că Dinozaurii și cu Putin sunt vinovați de tot ce se întâmplă în lume și că tot ei au dat cu meteoritu și după asta Oamenii s-au adunat, au plecat așa de nebuni în lume și în câțiva ani i-au rezolvat pe toți. De peste tot. Așa… brusc!

Nu știu ce să zic, la mine asta cu Meteoritu’ cel Rău are așa… iz de Moș Crăciun! Adică da, pot accepta ideea că au fost calamități de genul acesta în istoria planetei, însă nu prea pot să cred că în urma lor au dispărut zeci de specii de prădători de top. Și vorbim despre niște prădători de dimensiunea unui bloc cu 4 etaje…

O altă discrepanța în Teoria Evoluției este o verigă lipsă în lanțul evolutiv, prin faptul că nu avem suficiente dovezi despre existența unor amfibieni capabili să demonstreze trecerea de la pești și reptile la oameni și alte animale cu Sânge Cald, care nasc pui vii. Îmi pare rău să zic dar broaștele, crocodilii și Monstrul din Loch Ness nu prea par a fi strămoșii mei.

Deci oricum ne-am învârti, tot ajungem într-un final la INTERVENȚIA EXTERNĂ. Și asta e tot ce contează ca să demontezi ideea că omul provine din maimuță. Este adevărat că avem unele similarități fizice, însă de la faptul că și maimuțele sunt bipede până la faptul că voi citiți asta acum, e cale lungă. Infinită, aș putea spune.

Atunci rămân valabile intervenția unei rase extraterestre sau Intervenția Divină. Doar că nici una nu e demonstrată științific în totalitate, că să poată deveni ADEVĂR UNIVERSAL VALABIL (vezi punctul 3), dar dacă analizați mai atent veți observa că nici una nu o exclude pe cealaltă. Pentru că, dacă mergem pe ideea că noi am fost aduși aici de extratereștri, păi atunci și la ei este nevoie de un Creator, de cineva care să le dea extratereștrilor o Conștiință capabilă să-i ajute să se dezvolte tehnologic și spiritual în așa fel încât să poată coloniza alte planete și sisteme solare.

O altă variantă care pare mai plauzibilă și pe care o aud din ce în ce mai des, este posibilitatea ca noi să trăim într-o simulare de tipul celor din filmele Matrix sau Westworld, însă dacă aș accepta ideea că b, atunci putem admite că Biblia și Cărțile Sfinte sunt un fel de Manuale lăsate de Creatorii Jocului pentru a ne ghida singuri spre finalul fericit, și anume "Mântuirea Sufletului”.

Cred de asemenea că fiecare rasă a primit la un moment dat câte un astfel de Manual, menit să funcționeze pentru fiecare caracter din joc, în funcție de locul unde a fost spawnat (termen folosit în jocurile pe calculator și care se referă la punctul de unde își începe misiunea un caracter în diferite jocuri). Putem identifica ușor câteva Civilizații diferite, chiar și în zilele noastre, care funcționează după Sisteme de Valori, Ierarhii Credințe și Zei diferiți.

Iar în Manualul Nostru – Biblia – e de ajuns să va uitați acum la cele 10 Porunci Ortodoxe și să realizați că dacă marea majoritate a oamenilor le-ar respecta, atunci pe lânga beneficiile clare ce țin de viața de apoi a credinciosului, am obține și faptul că o mare parte din instituțiile și birocrațiile care ne parazitează viața ar deveni inutile.

Oricum o scalzi, undeva tot la mâna unui Creator ajungi. Pentru că de la Big Bang și praf de stele, la ce facem noi acum, nu se putea ajunge decât dacă ne ajuta Cineva. Acel CINEVAeste însă subiectul altei discuții și nu are rost să mergem acum în acea zonă.

Ce e important și ce ar fi bine să înțeleagă TOȚI oamenii – și nu doar o tabăra sau cealaltă – este că Știința Adevărată și Religia Adevărată NU SE EXCLUD UNA PE CEALALTĂ. Dimpotrivă, ele se completează foarte armonios. Și asta o spune însuși cel mai mare om de știință care a trăit pe Pământ si datorită căruia voi citiți acum acest text - Nikola Tesla.

Voi încheia acest capitol cu o scurtă caracterizare a ATEILOR.

În primul rând, trebuie să faceți o delimitare clară între ATEI și ATEI CREDINCIOȘIAceștia din urmă CRED în existența unei lumi Spirituale și a unui Creator, însă pentru ei, din varii motive, dogmele religioase nu au reușit să contureze încă o Cale clară sau măcar să le răspundă la unele întrebări existențiale. Cunosc destul de mulți oameni în această situație, ba chiar pot spune că și mie mi-a luat ceva timp să înțeleg de ce Ortodoxia este Calea DreaptaAșadar, putem spune că momentan, Ateii Credincioși nu sunt o prioritate pe ordinea de zi si oricum au timp suficient să se hotărască.

ATEII Adevărați sunt cei care cred că după moarte nu se mai întâmplă nimic și că YOLO (You Only Live Once – Nu trăiești decât o dată), majoritatea fiind adepții Teoriei lui Darwin. De asta îmi place de multe ori să îi iau în râs spunându-le cum "Coeficientul lor de Inteligență confirmă Teoria lui Darwin” sau "Eu sunt sigur că sunt făcut după Chipul și Asemănarea Creatorului, iar Ateii sunt veriga lipsa dintre Om și Maimuță”.

Majoritatea sunt NPC-uri (Non Playable Character), fără un contact cu Spiritualitatea, iar foarte mulți nici nu sunt capabili de dialog interior. Adică aceste NPC-uri funcționează în mare parte ca niște programe pe calculator în carcasă umană, ce execută zilnic aceleași "task”-uri (misiuni): ii gășiți sigur printre cei ce stau zi de zi câte două ore în trafic, care au un serviciu unde majoritatea nu fac ce le place și nu au nici măcar un colectiv ok, după care termină programul la 17, mai pierd două ore în trafic, ajung acasă, mănâncă, televizor sau Netflix, somn, trezit dimineață, trafic – Repeat.

Din punct de vedere filozofic, există DOAR patru Variante de Percepție a Realității în raport cu Credința ce pot fi întâlnite la Orice OM cu Conștiință, indiferent de rasă, sex, vârstă, pregătire academică, meserie, situație financiară, religie sau preferințe sexuale.

A.     Să CREZI în Dumnezeu și EL Să Existe.

Ceea ce înseamnă că ai dus o viață respectând cât ai putut de mult regulile Creștinești și că ai mari șanse să mergi în Răi și să fie bine.

B.     Să CREZI în Dumnezeu și EL Să NU Existe.

Asta înseamnă că în mare parte tu ai trăit la fel, ai fost în general Om de treabă, n-ai dat în cap, n-ai omorât, n-ai furat. În cazul în care Moartea e ultimul capitol, atunci știi că măcar ai dus un trăi decent și nu ai ajuns un sclav al Consumerismului, ușor de speriat și de manipulat.

C. Să NU CREZI în Dumnezeu și EL Să Nu Existe.

Asta este cumva singură variantă în care un ATEU nu ar da Fail Masiv la Viață (ar eșua lamentabil). Noroc că eu personal o accept doar ca Probabilitate cu șanse tot de 10 la -80, deoarece pentru mine este foarte clar de ce aleg Prima Opțiune.

 

C.      Să NU CREZI în Dumnezeu și EL Să Existe.

 

Eh, această variantă pare destul de sumbră pentru foarte mulți. Însă sunt ferm convins că există oameni care nu cred în Dumnezeu și care își ghidează viața după ce își construiesc propriul Cod de Principii bazat pe multe idei și reguli sănătoase. Făcând excepție Clanurile Mafiote sau Cartelurile de Droguri, Pedofilii, Violatorii, Criminalii, etc., am putea spune că "După standardele morale ale societății, putem cataloga o persoană cu bune moravuri ("civilizată”) ca fiind o persoană ce respectă ultimele 6 porunci Biblice, Indiferent dacă face acest lucru conștient sau inconștient sau de credința acelei persoane.

  

5 – Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție.

6 – Să nu ucizi!

7 – Să nu fii desfrânat!

8 – Să nu furi!

9 – Să nu mărturiseșți strâmb împotriva aproapelui tău!

10 – Să nu doreșți casa aproapelui tău; să nu doreșți femeia aproapelui tău, nici ogorul lui, nici sluga lui, nici slujnica lui, nici boul lui, nici asinul lui și nici unul din dobitoacele lui și nimic din câte are aproapele tău!

 

Așadar, poate mai e o șansă de mântuire și pentru Atei, dacă duc o viață bazată pe principii sănătoase și nu ca cele pe care vi le-am prezentat eu aici.

III. ADEVĂRUL ESTE RELATIV… sau TOTUL ESTE RELATIV

Acesta este un subiect FOARTE IMPORTANT și înțeles greșit de majoritatea oamenilor care confundă cumva Relativismul cu Teoria Relativității, iar asta se întâmplă pentru că cei care au avut grijă să promoveze această ideologie au beneficiat de un joc de cuvinte favorabil și cumva au făcut-o să pară din aceeași zona cu Teoria lui Einstein. Însă Teoria Relativității este despre Fizică, nu despre Filozofie. Vă asigur eu că în Fizică și Matematică, NIMIC NU E RELATIV în sensul în care consideră adepții Relativismului (din ce am înțeles, în America, Stângiștii de la guvernare, cu ajutorul unui nene care făcea Ferestrevor să bage pe gât o nouă pseudoștiința numităEtnomatematica sau ceva de genul, care se vrea a fi o ciorbă cu niște compot și patent, unde 2+2 poate fi egal cu 4, dar și cu 22, că așa simte elevul în ziua respectivă, în funcție de ce gen și-a ales azi).

Adică NU EINSTEIN A ZIS CĂ "ADEVĂRUL ESTE RELATIV”! Deci nu vreun OM DE ȘTIINȚĂ EXACTĂ a afirmat asta (bănuiesc că putem cădea toți de acord că Filozofia și Psihologia NU SUNT ȘTIINȚE EXACTE)…

Așadar, această sintagmă va fi folosită mereu de cineva care rămâne fără argumente, dar totuși vrea să aibă dreptate. Va spune că "Adevărul este relativ”… că ce, așa a zis Einstein! Nu! N-a zis!

Așadar: 2+2 = 4. Indiferent de ce ai mâncat astăzi și de cum te simți sau cum te-ai trezit. La semafor se trece pe culoareaVERDE, indiferent dacă un daltonist o vede altfel. Este esențial ca, indiferent de convingerile interlocutorului, să creați ideea de ADEVĂR UNIVERSAL VALABIL, iar când încercați să-i schimbați opinia, trebuie să o faceți folosind doar astfel de Adevăruri - "FACTS”, cum s-ar zice (iar "FACT” nu înseamnă să fie avizat de FACT CHECKERI, ci de ȘTIINȚA care folosește LogicA și Rațiunea).

Un mare dușman al ADEVĂRULUI este SUBIECTIVISMUL, pentru că se modifică ADEVĂRUL în funcție de unghiul privitorului. Și aici intervine marea capcană. Pentru că există situații subiective în care Adevărul este Relativ  (de exemplu afirmația "un kiwi e mai bun la gust decât o banană” sau "un kiwi e mai bun la gust decât alt kiwi”).  Însă dacă spunem că "Un kiwi are mai multe vitamine decât un șurub”, atunci Adevărul nu mai este Relativ.

Ideea de bază este să se înțeleagă foarte clar că, deși afirmația "Adevărul este Relativ” poate fi corectă în anumite situațiiea nu poate deveni UN ADEVĂR UNIVERSAL VALABIL pe care să îl folosim că fundație într-un sistem de valori. Nici să permitem folosirea acestei sintagme drept contraargument. Însăși faptul că Relativismul are foarte mulți opozanți demonstrează că PROPOZIȚIA "ADEVĂRUL ESTE RELATIV” NU POATE DEVENI AXIOMĂ.

În capitolul următor vom analiză efectele acestei sintagme asupra mentalității unei întregi generații de tineri care, având la baza ideea că Einstein a zis că "Adevărul este Relativ”, în consecință ajung să creadă că tot ceea ce simt ei este adevărat.

IV. "Dacă Simt ceva - înseamnă că e Adevărat” și gândirea dihotomică în Alb și Negru.

Dacă un psiholog modern va citi titlul acestui capitol, va spune că avem probabil de-a face cu un posibil caz de tulburare de personalitate de tip Borderline. Dacă adăugăm la "simptome” și modul exagerat la care tinerii din ziua de azi reacționează la diferite emoții, nevoia de apartenență la grup pe care o au din Frică de a fi Abandonați, la care mai punem și Depresia constanța și consumul excesiv de alcohol, droguri sau antidepresive, am putea spune că ne confruntăm cu un caz Borderline "de manual”. Din păcate, pacientul nu e doar un puști vopsit mov în cap care încă nu e în stare să răspundă la întrebarea "Ce este o Femeie?”, ci o întreagă generație de tineri care funcționează, în mare măsură, după aceleași tipare greșite de comportament.

Se poate observa cu ochiul liber cum întreaga Propagandă de stânga, începând cu măștile și vaccinurile și continuând cu războiul din Ukraina și salvarea planetei, are la baza Frica de Moarte și crearea unor Emoții foarte puterniceAceste Emoții pe care Generația Panseluțelor oricum le simte mult mai intens, vor influența destul de grav psihicul cuiva care crede că "Adevărul este Relativ” și capacitatea acestuia de a lua decizii Raționale și Obiective în multe momente importante ale vieții.

Așadar, va confruntați cu o mentalitate care funcționează după niște reguli și principii care pentru mulți dintre voi poate par fantasmagorice, însă toate își au originea în sintagma "Adevărul este Relativ” și în incapacitatea fulgilor de zăpadă de a-și controla emoțiile și felul în care reacționează în condiții de stres.

Iar dacă de multe ori aveți nevoie de o viață întreagă ca să puteța schimba mentalitatea unei persoane emotive și să-i faceți ordine în Sistemul de Valori, puteți începe cu o chestiune neutră, și anume existența nuanțelor de Gri, folosindu-vă chiar de Crezul relativiștilor, dacă situația v-o cere. Le puteți demonstra folosind exemple clare de situații ALB/NEGRU vs. situații cu diferite Nuanțe de gri. Vă garantez că în momentul în care un Om începe să descopere Nuanțele de Gri, atunci acesta își va îmbunătăți rezoluția cu care percepe viață și lumea înconjurătoare.

Puteți începe cu ceva foarte dimplu, precum afirmăția "Dacă eu nu sunt de acord cu una din ideile tale, asta nu înseamnă că sunt un om rău sau că am ceva cu ține.” Definiți împreună apoi, în ALB și NEGRU, ce înseamnă Om Bun și Om Rău în concepte cât mai simple și mai clare, astfel încât să puteți afirma ulterior  "Dacă eu nu sunt de acord cu tine să-mi injectez un ser experimental” sau "NU e NORMALITATE că bărbații să nască”, asta nu înseamnă că sunt un Om Rău și că am ceva cu tine.

Dar dacă tu vrei ca mie să mi se impună să fac aceleași alegeri că tine pentru că așa SIMȚI TU și mai vrei că eu să fiu pedepsit și demonizat pentru că nu gândesc că tine, să te mai și plac, dacă se poate, atunci fii sigur că voi avea ceva cu ține suficient că tu să SIMȚI în acel moment că eu sunt CEL MAI RĂU OM DIN LUME.

Acum puteți demonta și aberația "Libertatea ta se termină unde începe Libertatea mea”Lăsând la o parte că acest loc de congruență este definit foarte vag, "dacă Libertatea ta înseamnă Obligativitatea mea, atunci tu și cu cei care vor să-și impună cu forță viziunea proprie asupra celorlalți sunteți OAMENI RĂI. Nu Gri, nu "For the Greater Good” ("Pentru Binele Comun”). Nu, să impui cuiva să se închine la fel că ține pe altarul științei sau al oricărei Zeitate este ceva GREȘIT. NEGRU. Nu există "Stai să vezi”.  

Mai departe vă las imaginația să-și facă treaba și să creați diverse situații din care să extrageți cât mai multe axiome, pe care să le puteți folosi ulterior într-un context mai complex în care să puteți presăra diferite "Capcane Ideologice” cu care să-i prindeți în offside pe Pionii Inamici.

Dacă reușiți să faceți un Pion Advers să conștientizeze Diferențele dintre Nuanțele de Gri ale Vieții și Situațiile clare de Alb și Negru și că nu tot ce simte este adevărat, sunt sigur că veți câștiga o persoană cu care se va putea discuta mult mai lejer. Dacă ulterior mai înțelege și că "ADEVĂRUL" personal poate să fie interpretat diferit, în baza unor emoții de moment, e posibil să fi sădit o sămânța de curiozitate ce ar putea să crească foarte frumos dacă este "stropită” periodic.

 V. Experți și Fact-Checkeri

Eu sincer am crezut că toată faza cu "Experții Britanici au descoperit că...” este doar banc prost, însă când am văzut această inundație de tot felul de Experți și de Părerișticare mai de care mai a-tot-știutori în Virusologie, Istorie și Război, am zis că o să mă inec într-un Ocean infinit de Aberații.

Păi au vorbit despre efectele nocive ale vaccinului cei mai mari Experți în domeniul Virusologiei și al tehnologiei ARN Messenger, precum Luc Motagnier și Robert MaloneEi de ce au fost cenzurați și marginalizați și duși în derizoriu? Bănuiesc că putem toți fi de acord că un laureat al premiului Nobel pentru Virusologie este un pic mai în măsură să vorbească despre viruși decât un filantrop care face softuri de calculator.

S-a creat un cerc vicios compus din Incompetența Sistemului de Învățământ din România, care dă diplome pe bandă rulantă si pe bani grei oricărui incompetent care, odată ieșit de pe porțile facultății, nu este pregătit să dea piept cu viață reală, împreună cu fascinația tinerilor și respectul față de autorități și Sistemul Corupt. Nu înțeleg cum o mulțime de tineri care ar trebui să lupte pentru libertate nu exclud varianta că "Cei care iau decizii în numele nostru sunt niște incompetenți” sau că "Cei care iau deciziile pentru noi nu ne vor binele neapărat”.

Adică de unde vine acest Respect pentru Autorități și pe ce se bazează această siguranță că "Statul îți vrea Binele”? Nu, Părinții îți vor binele cu adevărat, familia, prietenii apropiați, poate chiar unii colegi sau profesori îți doresc să "Fii Bine”, NU STATUL. ȘI NICI CORPORAȚIA. Nu, ambele își doresc cât mai mulți roboței docili plătitori de taxe. Un fel de Sclavi pe Plantație, cu deosebirea că ”Un coporatist în lanțuri Nu cânta Blues”, iar sclavul ȘTIA că este SCLAV și că muncește pentru STĂPÂN…

Dacă ești un Om Bun, e posibil ca cei din jurul tău să îți vrea Binele și să te ajute, așa că probabil mă vei întreba ce înseamnă un Om Bun sau mă vei atenționa că această sintagmă este un caz în care se poate aplica Relativismul.

Că să eliminăm orice dubiu, putem cădea de acord cu oricine că dacă un Om respectă ultimele 6 porunci ale lui Moise, este capabil să-și iubească aproapele și iubește animalele, atunci am putea construi o fundație a tiparului Omului Bun, indiferent dacă acesta este credincios sau nu.

Deși acest aspect al credinței în Dumnezeu pentru mine este foarte important când îmi aleg Oamenii Buni pe care îi vreau în jurul meu, deoarece pot extrage multe informații cu privire la sistemul de valori al acestora, consider că un concept comun al Omului Bun, Universal acceptat de toată lumea, aflat într-un stadiu incipient de definire, nu este OBLIGATORIU să bifeze Credință pe lista de Cerințe Indispensabile. Știm cu toții despre unii "credincioși”, care deși merg săptămânal la Biserica, în viață de zi cu zi se comportă mai anti creștinește decât unii care nici măcar din an în Paști nu ajung la Slujbă.

Despre Fact Checkeri ce pot să zic, în afară de faptul că sunt o unealtă foarte eficientă prin care companiile Big Tech au cenzurat și catalogat drept "Fals” toate informațiile care contravin Narațiunii Oficiale… Dar nu s-a întrebat nimeni "cine sunt acești Fact-Checkeri?”, "ce pregătire au?cine i-a ales pe ei să fie Instanța Supremă a Adevărului Absolut și Incontestabil din Mediul Online? 

Sper că ați văzut cu toții cum Fact-Checkerii de la Twitter au recunoscut în Congresul American că, fără nici un fel de pregătire medicală, aceștia au cenzurat conturile unor adevărați specialiști în domeniu sau că au încercat să mușamalizeze povestea laptopului lui Hunter Biden.

De unde această CREDINȚă absolută într-o entitate Virtuală care decide ce e adevărat și ce e fals, FĂRĂ A EXISTĂ POSIBILITATEA DE A DEZBATE VERIDICITATEA VERDICTULUI DAT DE ACEASTĂ INSTANȚĂ?

Din păcate, nu pot să vă dau un răspuns Axiomic la această întrebare, de aceea am ales și titlul acestei ultime părți ca fiind esența răspunsului la întrebarea mea. Nu pot decât să realizez că Pionii Adverși sunt de fapt niște Dușmani ai Rațiuniicare cu cât sunt mai îndoctrinați și ținuți într-o stare permanentă de Frică, cu atât aceștia sunt mai dușmănoși cu Logica, Rațiunea și Bunul Simț.

VI. Evoluția în societate individ vs. grup

Una dintre diferențele majore dintre Ideologiile LEFT and RIGHT în societatea occidentală este următoarea:

LEFTiștii consideră că pentru că întreagă societate să evolueze, este nevoie că grupul din care face parte un individ să fie mai puternic, iar individul să se concentreze pe dezovltarea grupului.

Conservatorii de DREAPTA sunt de părere că pentru evoluția societății este necesară dezvoltarea personală a fiecărui individ în parte.

Acum însă problema nu se pune despre"cine are dreptate?”, pentru că ambele sintagme sunt perfect adevărate, dar mai presus de atât se și completează una pe cealaltă. Doar că aici intervine o problema, și anume Timpul. Care și cum are prioritate?

Păi e simplu de dovedit că nu poți creea un grup puternic dacă individul e slab. Și e și împotriva firii să fie invers. Plus că în ORICE ARTĂ, SPORT, FIECARE INDIVID ÎȘi DEZVOLTĂ ÎNTÂI SKILLURILE CE ȚIN DE "SINGLE PLAYER” ȘI ABIA DUPĂ ACEEA "INTRĂ ONLINE”.

Nu te duci să cânți cu trupa în garaj când tu nu știi nici Do Major. Adică, poate fi distractiv doar dacă toți sunteț începători de la 0, dar șansele de furat curent și pierdut vremea la sala de repetițîi sunt de peste 80% în aceste cazuri.

De asemenea, un fotbalist își îmbunătățește mai întâi condiția fizică, apoi își dezvoltă tehnică personală (sututri, pase, sărituri la cap) și abia apoi se lucrează la jocul de echipa, pase, lovituri libere, ieșiri la offside, etc.

Până și clișeul ăla cu "Iubește-te pe ține însuți că să îi poți iubi pe ceilalți”, este în opinia mea un ADEVĂR UNIVERSAL VALABIL. Nu ai cum să iubești pe nimeni  din jurul tău cu adevărat dacă în sufletul tău e un război permanent.

 

Nu mai spun că și dezvoltarea copilului tot așa începe, întâi el singur cu familia, unde primește "cei 7 ani de-acasă”, se joacă singurel și abia apoi merge la școală, de unde putem începe să vorbim de grupuri.

De asemenea, dacă pilonul de baza din Sistemul de Valori al a unui individ este apartenența la un grup, atunci acel individ nu va învață niciodată ce este Responsabilitatea Individuală.

Un individ de sine stătător este ușor de tras la răspundere, să recunoască unde a greșit, să învețe din greșeli și să meargă mai departe, însă dacă un întreg Grup a eșuat, pe cine putem trage la Răspundere? Pe părinți, pe profesori, PE PUTIN? Poate doar Putin să fie găsit vinovat, că altfel nu-și va asuma nimeni eșecul unei generații.

Deci toți ăștia care militează voi pt salvarea lumii și mai știu eu ce, va rog eu frumos, rezolvați întâi buruienile din curtea voastră și abia apoi, dacă mai aveți timp, puteți să salvați lumea oleacă. Stați liniștiți, nu pleacă Lumea nicăieri. Rămâne aici și mâine și poimâine și mai încolo, nu cred că rămân activiștii Stângii fără ceva de salvat. Găsesc ei o morsa eșuată din cauza că vacile fac part.

Iar dacă vreți să puneți punctul pe "j”, puteți să scoateți în evidență faptul că ideea de a-i ajută și pe cei mai slabi să aibă șanse egale în viață este benefică pentru o societate sănătoasă care vrea să progreseze

Însă acest echilbru NU trebuie obținut aducându-i pe cei de sus la nivelul celor de jos, ci încercând să îi ridici pe cei de jos la un nivel de unde să aibă șanse să realizeze ceva în viață. Pentru că asta este capcana, această diferența dintre "Equity” și "Equality” care nu este înțeleasă în adevăratul ei sens. Desi pare o idee nobilă menită să facă șansele la fel pentru toată lumea, mulți nu pricep că singurul mod în care se poate obține Echitateaeste să-I aduci pe toți la același nivel este DOAR DACA II ADUCI PE TOTI LA PRAGUL INFERIOR. De asta mulți afirma despre Comunism și Marxism că sunt doar niste Utopii care funcționează doar pe hârtie si la televizor.

Nu a existat de-a lungul Istoriei nici o societate din nici o țară din Lume care să iși permită logistic și financiar să ofere tuturor tinerilor aceleași condiții si oportunități cum are un "copil de bani gata”. De asta zic si eu – Marxismul e UTOPIE. Asta nu înseamnă că Nu există totuși unele principii sociale corecte si benefice care aplicate corespunzător ar ajuta pe cei mai slabi din Societate și ar fi utile Progresului Civilizației.

Cum vă spuneam mai devreme și în cazul muzicii, "Ca să prindă la public un mesaj avem nevoie de un ambalaj frumos”. Șice poate fi mai frumos, mai simplu, mai accesibil și mai atrăgător pentru un tanăr emotiv debusolat decat o listă de idei "sănătoase” unde toată lumea poate sta degeaba pe subvenții de la stat, îi ajutăm pe cei slabi și pe cei săraci, libertate sexuală si toate astea sunt îmbrăcate în Culorile Curcubeului? Pai o parte din adolescenții din lumea civilizată incă nu știu ce toaletă să folosească și voi vreți să înțeleagă principii complexe despre Macro Economie, Politică de Stat sau Manipularea Maselor?Cum să înțeleagă ei așa ceva când Universul lor constă în câteva aplicații de pe un telefon mobil?

Dacă vreți să înțelegeți foarte simplu ce înseamnă "Egalitatea” în viziunea Comuniștilor, este de ajuns să citiți o frază din Fermă Animalelor, a lui George Orwell: "Toate animalele sunt Egale, însă unele animale sunt Mai Egale decât celelalte”.

Nu are rost să vă spun că dușmanul de moarte al comuniștilor, încă de pe vremea Revoluției Țariste, a fost Clasa socială de Mijloc. Au încercat să o distrugă prin fel și fel de modalități, de la execuții publice precum cele din China din Piața Tianmen, la munca "la Canal”, torturile din Închisori, Exproprietărirea Țăranilor, până la Confiscarea averilor, etc. Doar nu degeaba vă tot repetă că "Nu veți avea nimic, dar veți fi fericiți”.

Ura față de Intelectuali a Comuniștilor este cumva justificabilă, deoarece singurii care se pot ridica împotriva Sistemului sunt cei ce vin din Pătura Socială de Mijloc. Mereu de-a lungul istoriei, oamenii cu o situație financiară destul de solidă, cu deschidere la informații, cu o pregătire profesională foarte bună și care nu pot ține capul plecat au fost mereu cei care le-au stat ca un ghimpe în coaste celor care au încercat să impună un Regim Totalitar. E de ajuns și acum să va uitați la Nebunii noștri care au urlat de la început împotriva măștilor și vaccinurilor și o să vedeți că toți sunt cam aceeași Clasă Socială.

Aproape toți cei pe care îi vedeți pe "Listele de terorișți și trompete rusești” sunt Intelectuali din Clasa Socială de Mijloc (unii pe cont propriu, alțîi susținuți, iar alțîi care fac Opoziție controlată – termen cu care deja ar trebui să fiți familiari).

 

O altă "găselniță” a Comuniștilor moderni a fost să construiască o așa zisă "Elită Intelectuală” care să acapareze scena, având la dispoziție toate resursele de care aveau nevoie. Sper că vă amintiți cum se zicea că "La PROTV se uită numa’ oamenii deștepți, proștii și oamenii de rând se uită la Antena și la TVR”. A fost suficient să introducă niște personaje care vorbesc frumos, academic și cu un discurs elaborat și manipularea "intelectualilor” s-a făcut ca la carte. Mai mult de-atât, tinerii noștri care sunt "Sclavi pe plantațiile Corporațiilor” au ajuns să considere că Ei reprezintă Elita Intelectuală a Românieiîn condițiile în care majoritatea încă stau în chirie sau cu părinții, iar singurele realizări din viața lor sunt că își permit ultimu’ Iphone și câteva City-Breakuri pe an. Dar ei cu Greta Trotinetă salvează Planeta. 

Gândiți-vă că majoritatea celor născuți după ’90 au fost educați în ideea că "Sunt Speciali”. Ceea ce nu este un lucru rău, pentru că, dacă este prezentat realistacest "crez” te va ajută să vrei să "Ieși din Turmă” și să faci lucrurile după cum consideri. Însă prezentat nerealist, cum e în cazul Fulgilor de Zăpadă (Snowflakes), va da naștere unor indivizi care vor avea în primul rând o Viziune Eronată asupra lumiiNU se vor putea adapta regulilor Societății, crezând că Societatea din Viață Reală funcționează ca pe Facebookvor Subestima pe toți ceilalți care sunt "mai puțini speciali decât ei și vor fi într-o permanentă Criză de Identitate și într-un război continuu cu cei pe care "Autoritatea Oficială” îi portretizează că fiind fie un Pericol Social, fie cauza principala a problemelor Lumii. De aceea și Jordan Peterson spune "Înainte să vrei să schimbi Lumea, fă-ți curat în camera”.  

Consider că dacă reușiți să faceți pe cineva să iasă din zona în care vede aceste aspecte drept AXIOME și măcar ajunge să-și pună unele întrebări, atunci mai departe (referitor la celelalte subiecte) totul o să vină de la sine. Pentru că știți că FRICĂ ucide RAȚIUNEA, iar o mare parte din oameni trăiește într-o FRICĂ DE MOARTE constantă și de aceea rațiunea le este pietrificată, amorțită și încuiată undeva.

Iar noi nu trebuie să le alimentăm acea FRICĂ și să îi respingem, ci să-i ajutăm să și-o raționalizeze cumva.

Așadar, puteți să folosiți TOATE aceaste informații oricum doriți și cred că, dacă ați citit până aici, unii o veți face la un moment dat. Alții poate nu vor înțelege din prima unele aspecte, dar va fi suficient cât să le dea de gândit. Sper…

Vă mulțumesc că ați avut răbdare și mi-ați acordat încredere suficientă încât să-mi oferiți cea mai prețioasă resursă din viață voastră mergând alături de mine în această călătorie – TIMPUL. Poate pentru unii această Trilogie a părut destul de lungă și obositoare, dar credeți-mă că am sintetizat cât de mult am putut informațiile pe care le-am acumulat în peste 35 de ani că să va pot construi o imagine cât mai reală și mai complexă  despre vremurile pe care le trăim.

Poate unii dintre voi aveați la cunoștință o parte din lucrurile pe care vi le-am expus și s-au plictisit pe parcurs, însă cei care Înțeleg cu adevărat ce se întâmplă acum în lume, își vor da seama că, de fapt, această Trilogie este "Cel mai Scurt Rezumat posibil” al Realitățîi Înconjurătoareși că încearcă să ii alinieze pe cei ce se consideră "treziți” la un numitor comun. Iar în acel numitor comun ar trebui să găsim, în primul rând, un scop comun, un dușman comun și o strategie comună.

Dușmanul știe foarte bine ce face, iar una din specialitățile lui este crearea Haosului Distructiv. Un mare atu el adversarului este Incertitudinea, pe care o împrăștie zilnic prin "Gurile” sale. Iar asta pentru că Incertitudinea duce tot la Frică, fie că vorbim despre Frica de Război, Frica de Cutremur, Frica că vom mânca insecte, etc. După cum vedeți, a înlocuit Frică de Moarte cu Frica Zilei de mâine, care deși nu are chiar același efect, tot distorsionează capacitatea de gândire critică a Omului.

Cu alte cuvinte, Frica naște Somnul Rațiunii, iar renumitul pictor Francesco de Goya afirma că "Somnul Rațiunii naște Monștri”. Și după 200 ani, un Chitarist din Botoșani folosește Tranzitivitatea din Matematica primară și ajunge la concluzia că, de fapt, "Frica naște Monștri”.

Așadar, nu deveniți si voi "Dușmanii Rațiunii”, nu vă temeți și încercați să aveți încredere în izbândă și să o materializați cu fiecare gând liber. Cred că v-ați dat seama că sunteți de "partea bună a Istoriei”, că-L aveți alături pe Însuși Creatorul acestei Lumi și că sunteți MULT MAI MULȚI DECÂT CREDEȚI.

Doar că nu știți unii despre alții, iar asta pentru că una dintre Tacticile Dușmanului este să vă împartă în cât mai multe "tabere” și "bisericuțe” cu ideologii și principii diferite, fiecare cu dușmanii și cu "conspirațiile” lui.   Pentru că dacă ați înțelege cât de puternici sunteți, atunci altfel ar fi arătat Tablă de Șah acum.

 

De aceea îmi permit să cred că această Trilogie, dacă este înțeleasă de cât mai multă lume și explicată mai departe, va fi un punct de plecare pentru consolidarea "armatei” noastre. Chiar dacă unii poate ați obosit până aici, consider că a fost vorba despre un Efort minim în comparație cu ce au făcut atâția Eroi de-a lungul Istoriei, dar și cu ce aveți voi de făcut de acum încolo, dacă vreți să avem vreo șansă împotriva dușmanului comun.

Traseul nu e complicat: v-ați "Trezit”, ați dat cu apă pe față (începeți să va puneți cât mai multe întrebări) și v-ați uitat în Oglindă (v-ați făcut Introspecția și ați înțeles ce aveți de făcut). Acum urmează o Decizie foarte Importantă: "Vreau să particip, să dau o mâna de ajutor, sau mă mulțumesc să mă uit de pe margine și să dau like-uri pe Facebook și să aștept să facă alții, că eu oricum sunt prea mic, slab și irelevant că să contez”. Alegerea ar trebui să fie foarte simplă, deoarece în cazul unui eșec, acesta nu va fi cauzat de dibăcia Diavolului ce îi manevrează pe oamenii care fac rău în lume, ci de lipsa de reacție și implicare a celor care aleg "Să-și vadă de Treaba” și să nu facă nimic.

Deci practic dacă ALEGEȚI să nu faceți nimic, ajutați inamicul.

Dacă în schimb alegeți să "vă înrolați în Armata Binelui și a Luminii”, traseul e și mai simplu și este sintetizat și explicat în Trilogia de față.

1. În primul rând e nevoie să înțelegeți bine Tabla de Șah, cum funcționează piesele și care este Rolul Vostru pe tablă, raportat la capacitățile fiecăruia.

Să înțelegeți importanța misiunii de "convertire” a celor încă Nehotărâți ce cade ȘI pe umerii voștri. (adică să fiți "misionari”J).

2. Să înțelegeți care sunt Tacticile adversarului și cum să le contracarați. Adică nu-i mai atacați pe cei din aceeași tabăra cu voi pe motiv de opinii diferite. Atacați OPINIA, NU PERSOANĂ. Iar dacă nu sunteți de acord cu o opinie, asta nu înseamnă că toate celelalte păreri ale persoanei respective sunt eronate.

 

3. Să înțelegeți cum să va folosiți de informațiile greșite din "Narațiunea Oficială” și să știți să le demontați FĂRĂ A ÎNCERCA SĂ IMPLEMENTAȚI O PĂRERE PROPRIE.

4. Să înțelegeți mecanismul de funcționare și care sunt pilonii Ideologiei pe care o îmbrățișează toți Dușmanii Rațiunii, în felul acesta având din start un avantaj.

5. Să folosiți tot ce v-am spus până acum și să "va faceți treaba”. Iar acum "treaba voastră” are un puternic "iz comunist”. V-am spus cum prinde marxismul la tinerii debusolați - având si idei bune:

Dacă până acum singurele voastre griji erau Împlinirea Profesională și dobândirea unui Statut în societate sau Întemeierea unei Familii, va trebui de acum încolo să încercați să aveți grijă de cei din jurul vostru (asta consider eu "Iubire față de Aproapele tău”).

Care sunt cele mai importante resurse pe care le aveți la dispoziție? TIMPUL și INFORMAȚIA.

Iar dacă le combinați, veți înțelege ce fac eu: "Îmi pierd timpul” de peste 20 ani cu tot felul de "Conspirații” că să le pot aduna și înțelege, iar apoi să sintetizez Informația, ca de când a venit Plandemia să încerc să o dau mai departe. Întâi "mi-am văzut de treabă”, am studiat în Anglia, am muncit, m-am ambiționat să fiu cât mai bun și mi-am realizat o parte din obiectivele profesionale (albume, concerte, melodii ajunse Number 1 - "Sus pe Toc” a lui Shift și Marius Moga, în zona Mainstream” sau Albumul rock al Anului 2019  "Poezii Alese”, al trupei FiRMA , colaborarea cu cei mai mulți artiști, dar și prezența mea că și chitarist în trupa de la Vocea României). Când mi-am dat seama cu ce ne confruntăm, am înțeles că, pe lângă dezvoltarea mea personală și profesională, va trebui să pun umărul și să încerc să fac ceva și pentru cei din jurul meu.

Iar dacă am reușit în trei ani să ajung de la "Un chitarist din Botoșani” la  "Cea mai cenzurată persoană publică” de pe Social Media din România, înseamnă că am reușit să fac ceva bine și să Deranjez pe cine trebuie.

 

 Dacă sunteți de acord cu mine în mare măsură și dacă doriți să vă "înrolați”, atunci prima voastră "Misiune Oficială” este să înțelegeți și să dați Trilogia mai departe. Eu am "pierdut” câteva nopți să o scriu și câțiva ani ca să am despre ce scrie, dar din păcate Dușmanul mi-a blocat toate canalele de comunicare. Așa că acum depinde de voi, cei care m-ați înțeles, ca Mesajul Nostru să ajungă mai departe și să avem o șansă în acest "Al 3-lea Război Mondial”, un război al Credinței și al Informației.

Iar dacă vreți să înțelegeți adevărată Forță care mocnește printre rândurile acestei Trilogii, este de ajuns să faceți un calcul foarte simplu: dacă 100 de oameni înțeleg esența Trilogiei și o explică cât mai amănunțit unui singur om pe zi, iar ulterior aceștia vor face la fel, păi avem azi o sută, mâine 200, poimâine 400, răspoimâine 800, și tot așa până la vară când vor fi câteva mii de oameni cu valori și principii destul de similare, cu Credință în Dumnezeu, conectați la o fundație solidă de informații și Adevăruri Universal Valabile, cu același scop și cu un dușman comun cât se poate de evident.

Iar dacă ați crezut că titlul Trilogiei "Stăpânul Pionilor”are legătură doar cu cei care comandă Pionii pe tablă de Șah, semnificația ascunsă a titlului este alta:

Voi sunteți "Stăpânii Pionilor”. Adică voi trebuie întâi să cunoașteți, să acceptați și apoi să treceți la comanda Pionului din subconștientul vostru. Iar dacă reușiți să faceți asta și apoi încercați să-i ajutați și pe alții s-o facă, probabil că la un moment dat deja lumea o să vă spună că "Sunteți Nebuni”.

Vă mai pun o dată linkurile cu primele două părți ale Trilogiei, că să va mai "ușurez din treaba”, iar la FINAL vă invit să mai "pierdeți” trei minute prețioase din viață voastră și să vă uitați la una dintre cele mai spectaculoase partide de Șah din toate timpurile, dintre Franklin Young si L Dore disputată în 1892:

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Șah-și-Groază-179487

https://www.activenews.ro/opinii/Profeții-despre-Prezent-de-Alexandru-Gavril-179916

https://www.facebook.com/watch/?extid=WA-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&v=488193396786407 - partida de Șah

Va mulțumesc încă o dată pentru răbdare, iar dacă doriți să mă contactați mă găsiți momentan pe Instagram, Telegram sau pe contul de Facebook proaspăt făcut:

https://www.instagram.com/alexandru_gavril_oaie/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090510946008

https://t.me/oaiasafe

Dacă vreți să vedeți cum am cântat Imnul României în fața Casei Poporului unui public de peste cinzeci de mii de oameni veniți să-l asculte pe Bon Jovi, dați click aici:

 https://www.instagram.com/reel/ClonZTdptku/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Dacă vreți să vedeți "Artă Conspiraționista”, dați click pe linkurile următoare:

https://rumble.com/vsjns5-black-sheep-another-sheep-în-the-mall.html - un cover după formația Pink Floyd a celebrei "Another Brick în the Wall”, numai că piesa mea este depre Oi și Vacținuri.

https://rumble.com/v11z53x-black-sheep-imagine.html - un fel de "salată de Conspirații” ce are ca punct de plecare melodia "Imagine” a lui John Lennon, ale cărei versuri le-am adaptat la prezent.

Nu uitați: FĂRĂ FRICĂ ȘI NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU!