ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea noastră fidelă Enya a postat o serie de comentarii la articolul Dr. Geanina Hagima: APEL CATRE MEDICII ROMÂNI: Să redeschidem spitalele fără condiționări și restricții! VIDEO pe care le publicăm, mulțumindu-i, mai jos: 
 
SĂ NU UITĂM NICIODATĂ 
 
1. Medicii au inventat un virus pentru a pune în mâna criminalilor din guvernele globaliste dictatura medicală și a deschide calea GENOCIDULUI MASCAT atât de necesar Noii Ordini Mondiale (N.O.M.). Drept răsplată, pe lângă salariile uriașe, au început să primească sporuri și bonusuri Covid de fiecare căciulă moartă în spital (și ulterior și pentru fiecare vaccinare). La fel și spitalele au primit bani pentru fiecare decedat ștampilat de medici cu Covidul inexistent. În aproape toate țările s-a întâmplat așa ceva.

Notă: nici până azi, la 2 ani de la declanșarea farsei Covid, politicienii și medicii din toată lumea nu au prezentat oamenilor dovezile științifice de existență ale lui sars-cov2/covid, și asta pentru că nu au cum să demonstreze o nonexistență!

2. Pentru a păcăli omenirea că s-a declanșat o pandemie, au impus peste tot testarea oamenilor cu testele PCR care nu pot diagnostica vreo boală și nu pot depista vreun "virus", dar care au avut demonicul rol de a-i scoate pe oameni fals-pozitivi. Aceste teste au fost fundamentul pandemiei închipuite, validând virusul fictiv sars-cov2.

3. Pentru a ne face pe toți bolnavi și a le reuși vaccinarea ulterioară, apoi certificatul nazist și, în cele din urmă, identitatea digitală, medicii au mai inventat ceva: cuvântul „asimptomatic”.

4. Veniți la spital din cauza bolilor cronice REALE, pacienții au fost forțați să se testeze cu PCR ca să fie diagnosticați automat cu covid-19 și să li se administreze apoi protocolul anti-covid, o monstruozitate de cocktail-uri criminale destinate să "trateze” un virus inexistent. Le-au confiscat telefoanele mobile să nu poată spune rudelor ce li se întâmplă în spitale, i-au încuiat în saloane cu cheia, ca pe vite, s-au comportat cu ei inuman (există atâtea mărturii), le-au interzis rudelor să intre în spital să-i vadă/salveze pe motiv de "pandemie".

5. Pe cei care au rezistat protocolului covid și n-au crăpat, ca să ajungă la ATI, unde urma să-i intubeze forțat pentru a li se administra oxigen în exces, i-au sedat și i-au legat de mâini și de picioare de pat ca să nu se zbată și să-și smulgă tubul de ventilație mecanică atunci când începeau să se sufoce. Ca să fie treaba treabă, le-au dat uneori și oxigen industrial. LA MAXIMUM.
Murind de obicei în primele 24 ore de la băgarea forțată în ATI (vezi mărturia prof. Gabriel Lupan), le-au trecut apoi fraudulos pe foile de deces ca și cauză a morții covidul inexistent.
Procuratura trebuie să stabilească dacă sau câți pacienți au mai ieșit vii de la ATI în urma tuturor acestor "protocoale”.
Procuratura trebuie să mai stabilească și dacă este adevărată sau nu informația că unii șefi ATI primeau salarii de 20-25.000 euro. LUNAR.

Bonus: după ce i-au "salvat" ori prin "protocol", ori cu prea mult oxigen, i-au băgat ca pe niște câini în saci sigilați și n-au acceptat nici măcar o înmormântare decentă, creștinească, cu rude și prieteni pe ultimul drum.

6. Bolnavilor de cancer nu li s-a mai permis accesul în spitale unde Aragentul a interzis operațiile pe motiv de covid. Între 2020-2022 s-a murit de cancer de 2 sau 3 ori mai mult ca în anii precedenți, iar în spitale s-a murit stupid, de la un picior sau o mână ruptă, așteptând în chinuri groaznice rezultatul unui test fraudulos și inutil PCR, s-a murit din cauza bacteriilor intraspitalicești, din cauza malpraxisurilor acoperite absolut toate acum atât de convenabil prin ștampilarea tuturor morților cu covidul inexistent. Sau poate că au fost executați unii inclusiv la ordin, putem noi ști câți români incomozi (ziariști, de exemplu) au pierit sub pretextul covid?

7. Pentru a-și acoperi urmele din GENOCID, politicienii au interzis spitalelor să mai efectueze autopsii, singurele care puteau stabili cauza adevărată a deceselor, precum și faptul că nu există sars-cov2/covid.

8. Existând de-acum morții atât de necesari propagandei lui satan (Statul), au început injectarea oamenilor cu seruri experimentale prezentate ca "vaccinuri”.

9. Au introdus apoi certificatul "verde” nazist, astfel încât toți oamenii să fie forțați să se vaccineze ca să intre pe drumul fără de întoarcere: moartea sau hibridizarea prin modificarea ADN-ului divin.

10. Au declanșat și cruzimea absolută, vaccinarea copiilor. Din păcate, aceste victime n-au putut fi apărate nici măcar de propriii lor părinți (călăi și idioți supremi) ce trebuiau să-i protejeze cu prețul vieții, nu să-i ofere chiar ei jertfă și să-i injecteze cu pecetea lui satan, care le-a distrus nu numai imunitatea, ci și ADN-ul divin!

11. Pentru că un număr mare de oameni de pe Terra s-a opus vaccinării (România fiind campioana Europei) prin refuz, dar și prin proteste care începeau de-acum să producă scântei ce puteau să declanșeze oricând dărâmarea sistemelor lumii, Oculta lui satan s-a repliat rapid și a fluierat mai devreme decât era hotărât începerea unui Război artificial.

12. Aceiași actori-criminali (supranumiți politicieni) care au comandat GENOCIDUL sunt acum actori pe niște platouri hollywoodiene în aer liber într-un conflict artificial jucat atât de prost de ambele tabere (ruși și ucraineni), cu rol de a declanșa în scurt timp un război mondial artificial fără de care nu se poate instala complet Noua Ordine Mondială (NOM)!

13. Dacă hrănim acest "război” așa cum am hrănit și covidul la început (acceptând botnițele sclaviei și făcând testele frauduloase PCR), vom ajunge să trăim pe viu unul! Exact ce își dorește oculta demonică pentru a-și însuși în întregime specia umană și Terra. Sa le băgăm forțat pe gât criminalilor din guverne și psihopaților planetei PACEA și să nu le facem jocurile de-a războaiele!


P.S.1 Gripa spaniolă NU A EXISTAT NICIODATĂ. În 1918 s-a întâmplat fix ce se întâmplă și acum (cu război cu tot!), de fapt acela a fost originalul după care s-a turnat pandemia închipuită covid-19. Morții au existat în ambele cazuri, dar nu din cauza unui virus. Nici vorbă de 50 milioane, cifra aceea fiind o alta gogoriță a Ocultei lui satan.

P.S.2 ADEVĂRUL ABSOLUT: nu există virusuri! Ceea ce ne prezintă medicina ca fiind virusuri sunt de fapt doar exozomi. Toată frauda medicală a început de la savantul impostor, masonul Louis Pasteur.

P.S.3 Adevăratul proces NURNBERG2.0 va avea loc într-o bună zi și va aduce în fața plutonului de execuție din fiecare țară pe creatorii pandemiei închipuite și ai GENOCIDULUI PLANETAR!

Indiferent de somațiile din circularele interne sau de "protocoalele" unui criminal care a decis soarta unui popor, orice medic sau asistent era obligat să refuze nu numai complicitatea la GENOCID, ci și realizarea efectivă a acestuia timp de 2 ani! Medicii au libertatea totală de a lua deciziile legate de pacienți și nici un politician sau lege nu îi poate forța să facă altfel decât le dictează jurământul lui Hippocrate.

CRIMELE NU SE PRESCRIU! 


O parte din RECHIZITORIUL NURNBERG 2.0

Priviți aici ceea ce medicii și asistenții din spitale îl numeau protocolul lui Arafat!

Când vor fi în banca acuzării și-l vor arata cu degetul pe Arafat, acesta, reprezentat de casa de avocatura Thschild sau intrat în direct prin skype de pe Insula Paradis, le va răspunde senin ca nu a făcut decât sa se bazeze pe virusul/covidul descoperit de ei!!!! Ca doar nu or îndrăzni sa spună acum ca l-au inventat, Doamne-ferește, și ca l-au indus pe el în eroare 2 ani!

... și uite-așa se vor repeta sentințele de la Procesul medicilor de la Nurnberg!

Iar aici, "tratamentul" anti-covid de la ATI pentru o singură zi.

Să explice eroii genocidari în ce fel tonele acelea de otrăvuri (date unor corpuri la limita rezistentei din cauza bolilor reale care ii aduceau la spital si care erau ignorate) puteau trata o boala inexistenta numita covid, creata de un virus sars-cov2 la fel de inexistent!

Câți români au fost uciși în spitale?

Păi, să se ia la puricat statisticile zilnice, lunare și totale din documentele "autorităților" din perioada 2020-2022 și aflăm! De data aceasta, minciuna li se va întoarce ca un bumerang pentru că Adevarul nu poate modificat la nesfârșit și nici nu poate muri vreodată!

Statisticile cu care și-au construit falsa pandemie vor deveni baza rechizitoriului împotriva criminalilor!

Întrebări care cer urgent răspuns:

1. Este adevărat că medicii nu le-au mai administrat insulina bolnavilor de diabet veniți la spital ca să le agraveze starea, să moară și să confirme existența "virusului"?

2. Este adevărat că unii pacienți erau intenționat deshidratați ca să li se acutizeze bolile cronice (reale)?

3. Este adevărat că i-au sedat ca să le anestezieze centrul respirator și să nu se mai zbată din cauza sufocării, sub efectul hiperoxigenării cu oxigen pur sau industrial?

La procesul Nuremberg II:

1. Procurorii sa întocmească listele cu toți decedații din spitale în perioada 2020-2022.

2. Apoi sa afle câți au murit la ATI intre 2020-2022 și să verifice foile de deces și cauzele morții fiecăruia.

3. Să le ceara în instanță medicilor să dovedească ȘTIINȚIFIC existența acestui sars-cov2/covid (inexistent) cu care au putut construit dictatura medicală și plandemia.

4. Să le ceară medicilor să demonstreze, TOT ȘTIINȚIFIC cum de poate un ser experimental zis vaccin anti-covid să facă bine unei ființe în lipsa unui sars-cov2/covid și să mai demonstreze în ce fel ar fi putut ingredientele morții din aceste seruri să vindece sau să "ajute la trecerea mai ușor prin boală”!

5. Să se creeze un Minister al Genocidului (tot asa cum au inventat fără voia noastră și Ministerul Digitalizării, adică al sclaviei noastre, pe care trebuie obligatoriu sa-l desființăm!!!) care să supravegheze în următorii ani injectații cu serurile experimentale denumite fraudulos vaccinuri și să le menționeze în documente oficiale data morții, atunci când se va întâmpla, precum și bolile care vor exploda în aceștia (până când trupurile le vor ceda).
Pentru asta, sa preia de la "oficialități” listele cu toți vaccinații.
Cu ocazia aceasta va ieși la iveală și numărul real de injectați: 10-12% din toată populația României și nu 60-70% cum au mințit ca să poată să impună cu forța și ilegal identitatea digitală a fiecăruia!

6. Să se coroboreze interzicerea autopsiilor cu acoperirea uciderii oamenilor și inexistenta covidului!

7. Să se deshumeze morții din sacii de plastic, să se facă autopsiile care vor scoate la iveală adevăratele cauze ale deceselor și Adevarul că NU exista sars-cov2/covid. Să se anuleze toate certificatele de deces cauzate de sars-cov2/covidul inexistent.

8. Iar de-aici încolo e floare la ureche să demonstreze GENOCIDUL.

9. Dumnezeu să le dea pace și odihnă veșnică celor uciși!