ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La articolul de opinie de azi al noii noastre colaboratoare Ginan Abraheam, intitulat Dr. Mengele Cîmpeanu și Dr. Jekyll & Mr. Hyde Iohannis. Școala lui Procust și experimentele „mengeliene” din spatele legii educației, cititoarea ActiveNews care semnează cu pseudonimul Cotco-Emy ne-a lăsat următorul comentariu pe care îl preluăm la rubrica dedicată cititorilor, Cuvântul Cititorului, respectiv, în acest caz, Cuvântul Părintelui:

ȘCOALA TREBUIE SĂ FIE CU NOTE!

Nota reprezinta cât a învățat elevul pe o unitate de timp.

Este bine sa existe notarea pentru ca ea, nota, arată tuturor: profesorului, învățătorului, elevului, părinților, colegilor, cât a învățat elevul X in ziua, semestrul, anul școlar respectiv. Cum adică să nu existe note?

Păi, cum stiu părinții, elevul, profesorul, colegii, cate cunostinte a acumulat elevul X, ceea ce e foarte important. 

Domnilor ministri si președinte de tara, noi, părinții, trimitem copiii la școală ca să INVETE!

Nu ii trimitem sa se joace in curtea școlii sau sa plece ca sa aibe de unde veni, NUUU!

Nota, notele acordate de învățători și profesori elevilor ne arata noua, tuturor celor interesați CAT stie copilul nostru, CAT a învățat, CE nu stie, CE nu a inteles, CE goluri are si apoi STIM cum sa-i ajutăm să nu termine școlile prosti făcuți grămadă, ci sa ramana cu niste cunostinte in cap. 

Intrebare pentru el ministru si pentru dl presedinte: Aveti nevoie de săraci necalificati, dvs si sefii dvs din străinătate pentru muncile cele mai de jos din străinătate? 

P.S.: Fratilor, ati vazut in clipurile de pe internet cum muncesc ai nostri la capsuni, în străinătate? IN GENUNCHI! 

Zi lumina, cat e ziua de lungă, românii noștri se așează în genunchi la capul rândului in câmpul de capsuni si se târăsc kilometri in genunchi până seara.... 

Apoi ajung într-o gheretă, zis dormitoare, tot in camp, sa fie aproape de munca mâine dimineață, in niste containere metalice, unde au un dus la comun si fac un ceaun de mâncare in aer liber, apoi dorm bustean săracii noștri romanasi, facandu-si planuri mari... (O sa-mi cresc copiii, o sa-i dau la școli înalte, o sa fac o casa in satul meu, o sa am de toate, o sa ma odihnesc...) 

Între timp, viata trece... iar străinii le sug toata seva si puterea lor....