ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comentariul zilei de azi vine de la utilizatorul „Năzuim spre Înviere” și a fost postat pe site, în secțiunea de discuții din josul articolului ARMATA ROȘIE A LUI ARAFAT. Țării cât mai mulți soldați IGSU care să acționeze intern. Pentru cine? Și în SUA au fost făcute angajări în Garda Națională, ai cărei militari însoțesc caravana vaccinării. Canada și Australia construiesc lagăre de sănătate. Mulțumim pentru comentariu și vă așteptăm - pe toți - și cu altele!
 
Citind postarea ta văd durerea din sufletul tău și mă doare și pe mine și pe încă mulți ca mine și ca tine.
Însă nu este de ajuns...
În țara noastră se doarme și se doarme la greu, nu de alta, sunt oameni care sforăie de se cutremura pământul sub ei...

Noi ca popor creștin ortodox avem o armă de care nici noi nu ne dăm seama, nici noi nu realizăm cu alte cuvinte.
Adică pe aceasta armă din moștenirea noastră strămoșească o ținem pe undeva la spatele nostru, vine dușmanul și noi să ridicăm pur și simplu mâinile de frică??... Așa ceva nu se poate!
Spui bine frăția ta că ar fi trebuit să ieșim cu toții buluc la manifestații!
Chiar dacă raportul de putere ar fi fost de plâns..., măcar am fi fost o Țară de Martiri!
Și eu cred că Dumnezeu și-ar fi făcut milă de noi până la urmă. Pentru că avem un Dumnezeu atât de bun și iubitor de oameni cum nu ne dăm noi seama!...

Noi suntem popor creștin, un popor de Martiri, însă nu știu câți dintre noi mai sunt creștini.
Arma noastră supremă nu este să ieșim buluc la manifestații că să își râda sataniștii masonici de noi, sa râdă deoarece noi nu avem nici o putere în fața lor, noi nu avem arme de foc precum sunt cei din statele unite. Și chiar daca am avea, la ce ne-ar fi folosit???
Pune sabia ta in teacă (Petre), că cel ce ridică sabia, de sabie va pieri!
Oare nu voi bea paharul care Mi-La dat Tatăl meu să îl beau?

Armă noastră este Sfânta Rugăciune!
Toată Nația Română să cădem în genunchi înaintea Domnului și a Prea Curatei Sale Maici și veți vedea cât de repede se va face curățenie în țară. Și încă curățenie generală!
Însă cine sa se roage când românitatea zace în beții și desfrânări, cântându-le manelele arabizante la ureche în fumul bine înmiresmat al micilor și a altor grătare chiar și în zile de post, tineretul drogat și umblând ca demonizatul pe căile pierzării.

Ne este dat și nouă sa bem paharul acesta că doar așa ne vom trezi și noi din somnul ce de moarte în care ne adânciră, nu barbarii de tirani ci poftele noastre cele rele. Cu toții ne-am complăcut in libertinajul democrației și am dat masiv drepturi demonilor, de acum se vede bine că ăștia au căpătat puteri înfricoșătoare asupra noastră, ne așteaptă suferință și în suferință va veni trezirea, iar daca ne vom lepăda de frică atunci să știți că neamul acesta al nostru se va eradica. Gândiți-va ce răspuns vom da Strămoșilor noștri la judecata finală înaintea unui Stefan, Mihai, Brâncoveanu...

Avem Sfinți atât de mari care se roagă pentru noi înaintea Prea Înduratului Dumnezeu... Însă trebuie sa ne rugam și noi. Că nici Aceia și nici Dumnezeu nu ne miluiește daca nu ne miluim noi înșine. Și cum sa ne miluim?
Să ne fie milă de noi, de copiii noștri, de părinții noștri bătrâni că au ajuns zile CUMPLITE, fraților! Să ne fie milă de Țărișoara asta a noastră mioritica și de basm, de țărișoara asta plină de locuri Sfinte și de Har, că O VOM PIERDE, ne vor eradica jidovii sioniști pe toți până la unul, că le curg balele după o așa țară minunată că a noastră!
O, voi, trădători de Țară, să nu credeți că dacă v-ați făcut prieteni cu dracul veți trece și puntea! Aduceți-vă aminte de toți acei torționari de la Pitești din grupul lui Țurcanu și împreună cu acela cum au fost măcelăriți toți aceia când oculta a terminat treaba cu ei și și-au văzut socotelile încheiate. Da, noi vom pieri, ne vom face jertfa pentru Neam și Țară, însă voi ne veți urma și iadul vă va paște. Și cine credeți că vă vor judeca când va veni Judecătorul cel Înfricoșător împreună cu miriade de miriade de Puteri Cerești? Dacă Sfinții vor judeca pe îngerii căzuți (pe demoni),
atunci noi, cei chinuiți de voi, vă vom judeca pe voi.
Voia Domnului este aceasta!

Să ne rugăm Domnului să se descopere moaștele Sfântului Martir Mărturisitor Valeriu Gafencu și ale tuturor celor din temnițele comuniste care și-au jertfit viața pentru Neamul Românesc, ca noi, cei de acum, să nu pierim în încercările cele ce vor urma! Ei ne vor fi ajutători de nădejde pentru noi în aceste vremuri, iar trădătorilor le vor fi dușmani înfricoșători!
 
În concordanță cu cele spuse mai sus de cititorul ActiveNews, vă oferim spre audiție și citire versurile melodiei „Capul de la Torda”, scrise de poetul Adrian Păunescu și interpretate de Gil Ioniță și alții: 
 
Capul lui Mihai Viteazul
De la Torda se ridica
Si intreaba de ce tara
A ramas atat de mica.
             
Și Campia Tordei, trista,
Îi raspunde lui cu jale:
„Fiindca astăzi ducem lipsa
 Capului măriei tale!”.
 
Nu mai acuzati străinii 
Că ne taie domnitorii,
Că intimidează Țara 
Cu guverne provizorii.
Eu atât aș vrea să aflu,
Arătându-ne obrazul:
Totuși, unde-au fost românii
Când a fost tăiat Viteazul?

Nu voi consuma otravă 
Pentru nici un fel de Basta;
Totuși, unde-au fost ai noștri,
Și atunci, și-n vremea asta?
Cum se-ajunge pân-la gâtul
Voievodului de Țară,
Dacă nu-s trădări acasă,
Lângă ura de afară?
 
Capul lui Mihai Viteazul
Ne-a lăsat numai cu trupul.
Nu contează că străinii
Nu aveau nici pic de scrupul!
Eu de-o singura-ntrebare
Mă scârbesc și mă mai mânii,
Totuși, unde-au fost românii?
Totuși, unde sunt românii?