ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiți egoist, vă rog, dragă deputat! Gândiți-vă înainte de toate la dvs.! Gândiți-vă că mergeți cu avionul și pilotul tocmai face un infarct ca efect advers al serului experimental impus prin certificatul verde. S-a întâmplat deja în America mai multor piloți de linie, treisprezece despre care se știe, conform informațiilor adunate de jurnalistul independent David Zublick, TOȚI în timpul zborului! De aceea a fost și „vreme rea pentru zbor” deși pe cer NU era nici un nor. BONUS: Un număr de trei aviatori militari americani, din cei trei care trebuiau să zboare la un antrenament, au fost reținuti la sol de către medicul lor din cauza problemelor cardiace, mărturie depusă chiar de medicul militar în cauză, este filmarea pe internet în cadrul conferinței despre inoculare obligatorie a Senatorului Johnson. Cum de ăștia care ar trebui să fie cei mai sănătoși posibil (și erau) brusc au dezvoltat probleme cardiace?!? BONUS2: Câteva zeci de avioane de mici dimensiuni s-au prăbușit în ultima vreme pentru că nu aveau dublă comandă. Cautați pe Google după: „small plane crash” și la poze bifați „last mounth” (ultima lună).

Gândiți-vă că sunteți operat de un chirurg care tocmai face și el un infarct în timpul operației, ca efect advers al serului experimental impus prin certificatul verde. Câțiva medici din România deja au murit după inoculare, nu în timpul operației… deocamdată.

Gândiți-vă că cineva în trafic tocmai face un infarct ca efect advers al serului experimental impus prin certificatul verde și intră pe contrasens lovind frontal mașina în care tocmai vă deplasați dumneavoastră… sau pe trotuar unde se află cineva drag, tot dumneavoastră, firește. În Spania unde rata de înțepare depășește 80% este și o epidemie de accidente de circulație dintre cele mai stranii... ȘTIAȚI ASTA?

Gândiți-vă, pentru a vă preveni REAL îmbolnăvirea sau a vă trata, ce ați prefera să luați: un medicament care funcționează sigur și fără efecte adverse precum Ivermectina sau un ser experimental care pe unii i-a băgat la doi metri sub pământ?!? Pe unii din prima, pe alții, din a doua iar pe alții, din a treia doză. Care e limita pentru numărul de seruri?!? Până murim o bună parte dintre noi, să nu mai fie cine să vă tragă la răspundere?!?

Gândiți-vă că TOATE persoanele inoculate cu serul experimental transmit toxine celor din jur timp de minimum 6 luni de la data inoculării, care dau simptome identice cu ale bolii pentru care s-au inoculat sau chiar mai grave, mergând până la infarct miocardic ca urmare a problemelor de coagulare pe care le generează ceea ce ei degajă. Masca e inutilă, puteți să vă puneți și zece măști. Dumneavoastră puteți fi una din persoanele care tocmai trag pe nas ceea ce un proaspăt inoculat degajă și vă veți trezi cu boli pe sistemul cardio-vascular și nici nu veți bănui de unde. La unii se manifestă aproape instantaneu, dar la marea majoritate, cumulativ, după ce se ajunge la o cantitate de toxine, la care organismul nu mai rezistă. Așa se explică și faptul că cele mai inoculate state au acum și cea mai mare rată de infectări. Unul dintre producători a și recunoscut acest fapt, dar, cum că „ar putea să degaje”, nu cum că „toate degajă”. Eu vă asigur că TOATE. Apropo, dacă v-ați inoculat cu un ser „pe bune”, nu cu un placebo ca băieții din servicii, v-ați făcut analiza D-dimer?

P.S. Ultima nerozie, asta cu 60% vaccinați la cadrele didactice... cum o vedeți?!? Dacă o scoală are, să presupunem, 55% persoane inoculate și pentru 5% trebuie să se inoculeze două persoane „de bună voie”... cum să procedeze?!? Se iau un număr de paie egal cu numărul de neinoculați, dintre care două paie mai scurte și cine le trage merge la execuție? Sau se pun cu toții în jurul unei mese și rotesc seringa și la cine se oprește acul se execută?!? Dumneavoastră cum ați prefera să fiți ales?

P.S.2 Nu v-ați întrebat niciodată totuși... dacă noi ăștia, „conspiraționiștii”, avem cumva dreptate, cine o să vă mai trateze pe voi dacă forțați toți medicii să se inoculeze cu ceva experimental, care, vedem bine, că dă mai multe efecte adverse decât boala însăși? Cine o să vă mai educe copiii sau nepoții dacă voi forțați cadrele didactice să se inoculeze, au murit deja și profesori ca urmare a inoculării perfecte, ar trebui să știți asta. Sau sunteți toți dulapuri, bastarzi fără mamă, fără tată, fără copii și fără de Dumnezeu?!? SĂ NU FIE!
 
Autor: Ciprian C.