ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există dovezi științifice că vaccinul actual anti-Covid nu mai oprește transmiterea, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în contextul în care numărul infectărilor vaccinaților ar fi crescut în România, ca să fim și noi în rândul țărilor civilizate, cum sunt cele capsate 90% și pline de decese și infectări (Canada, Portugalia, Israel etc).

Alexandru Rafila a mai vorbit și despre „eficiența” vaccinului anti-Covid, potrivit RTV:

„Există dovezi științifice că vaccinul nu oprește transmiterea. Avem obligația să revitalizăm vaccinarea, dar cu un vaccin care își dovedește eficacitatea în stoparea transmisibilității”. Potrivit acestuia, noul „vaccin” va fi gata „probabil în octombrie” și „România îl va cumpăra”.

Dacă Rafila a aflat în august 2022 secretul lui Polichinelle - și anume că există dovezi științifice privind ineficiența așa zisul vaccin anti-covid despre care ActiveNews a arătat încă din luna februarie 2022 că are o eficiență reală de 0.84% - nu este clar cum nu poate ieși din logica lui Pinocchio:

„Vaccinurile” de până acum care au mitraliat populația „gratis”, pe sute de milioane de euro din banii văduvelor și săracilor României, nu au fost bune. Dar următorul sigur va fi. Pe ce se bazează Alexandru Polichinelle Pinocchio Rafila?

De la gura cui să mai luăm alte milioane de euro ca să le dăm „gratis” „noi vaccinuri eficiente” hipnotizaților care mai cred încă în propaganda crimei perfecte în masă? În țara în care este arestată și întemnițată o bătrână pentru că a furat o găină de foame, un dezaxat ca Cîțu, care a comandat doze de zeci de milioane de euro aruncate acum la coș, zburdă liber.

Totodată, Rafilianul nostru autohton ne pregătește pentru la toamnă, asigurându-ne că revin noi măsuri pentru sănătatea noastră, măsuri care, după cum s-a dovedit științific, nu au folosit la absolut nimic, ba chiar dimpotrivă, și anume revenirea la mască, cu toate pericolele ei. ​

Masca, spune el printr-o scăpare freudiană, este „elementul esențial pentru ținerea sub control a pandemiei”.

A îndreptat un singur cuvânt, ca să nu se dea de gol. În loc de controlul pandemiei era să-i scape adevărul și să spună corect, „a populației”.

Ce zice știința despre mască și Rafila - vaccinatul, îmbotnițatul și covidatul - se face că nu știe, puteți citi aici: despre sindromul MIES indus de mască, cu repercusiuni grave asupra sănătății, pe termen scurt și lung.

Oameni mult mai inteligenți decât Rafila și Guvernul României s-au ridicat în întreaga lume împotriva acestei măsuri ineficente și, mai ales, dezumanizante.

Unul dintre ei a fost publicat de Forbes, pentru a fi cenzurat rapid: Efectele devastatoare ale măștii în Școli și în spațiul public: Cum sunt nenorociți copiii.

Sau alții, care au adunat peste 400 de studii științifice care demonstrează eșecul lockdown-urilor, ineficiența purtării măștilor și închiderii școlilor și efectele devastatoare ale acestor măsuri.

Le recomandăm ministrului, cu speranța că, ca om care nu și-a vaccinat copilul, mai are un dram de inimă.

Așa că vrem să-i amintim umbrei de medic din Rafila că cei cu meseria lui trebuie să aibă în vedere în primul rând protecția sănătății pacienților lor, în acest caz a populației României, și să își bazeze acțiunile pe principiul călăuzitor al Declarației de la Geneva din 1948, revizuită în 2017.

În conformitate cu aceasta, orice medic trebuie să pună sănătatea și demnitatea pacientului său pe primul loc și, chiar dacă ar fi amenințat, să nu-și folosească cunoștințele medicale pentru a încălca drepturile omului și libertățile civile.

Orice român poate și trebuie să refuze aceste tratamente de „control a populației”.