ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și cum pe cerul politicii românești rămăsese un loc liber, ascensiunea doamnei Lasconi era chiar previzibilă. Căci vremurile o cereau pe doamna Lasconi. Evident, pentru a sublinia strălucirea noii dive politice, era necesar să apară și susținătorii din afara partidului. Adică, trebuia să vină Băsescu-Petrov, un mare admirator al femeilor „dă partid”, cel care ne-a recomandat-o mai demult pe Elena Udrea, ca fiind „cea mai bună”, iar mai de curând pe Clotilde Armand și să ne spună de la obraz: „După mine Lasconi e o soluție!!!” Dar și nelipsitul Bogdan Chirieac, care tot pe alea două le-a pupat în dos, la timpul potrivit, să rostească astăzi, grav și înțelept: „Elena Lasconi a avut un discurs impecabil” după care să ne facă o „Descriptio Moldaviae” exhaustivă a ținutelor atât de potrivite ale noii vedete a USR-ului!

Măi să fie! Nimeni nu se miră că doamna Lasconi face o întoarcere de 180 de grade pe pantofiorii cu tocuri înalte și USR devine brusc, din partidulețul elitist de pe vremea lui Barna, votat de toată floarea intelectualilor, a Marius-Manolilor și Tudor-Chirililor patriei, precum și de toți trotinetiștii cu conciuri în vârful capului, un partid de masă (mase...):

„Politicienii care ne conduc astăzi se tem de noi, le e frică de PUTEREA POPORULUI, că NOI, CEI MULȚI, ne vom uni și-i vom da jos! Singurii care puteți schimba ceva sunteți voi, POPORUL ROMÂN!” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

Nu mai spune, dragă... păi, eu un așa „Hai la lupta cea mare/ Rob cu rob să ne unim” mobilizator demult n-am mai ascultat!

„Nu am venit aici ca să țin speranța în viață. Nu sunt aici să vă zic să răbdați, să aveți răbdare. Sunt aici să vă zic: «Gata, fraților, haideți la luptă!». Momentul schimbării este ACUM!!!” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

și:

„România este casa noastră. Când un hoț intră peste tine în casă, nu pleci din propria ta casă, îl dai pe el afară!” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

Păi... să ne unim, să ne unim... da’ cu cine să ne unim, popor? Exclus cu PESEDEAUA, deși doamna Lasconi clamează libertatea opțiunilor sexuale, căci, dacă dragoste e, sexul nu contează:

„Nu am să tac! Refuz să fiu spectator! Nu accept oferta celor trei trandafiri roșii care ascund spinii umilinței, dezbinării, incompetenței, minciunii, hoției și corupției! Mă uit la voi și simt speranța. Speranța că anul acesta împreună uniți vom putea salva democrația din România! După 9 iunie țara e roșie, avem un singur partid-stat PSD! Practic, suntem pe cale să auzim o singură voce într-o Românie cu 19 milioane de români. Aceeași voce care a destrămat poporul vreme de 34 de ani și care a gonit de aici de acasă alte 5 milioane de români. Sunt aceeași Elena, mă știți, nu m-am schimbat! Și printre milioanele de români sunt și eu o voce! Și refuz să-i las pe alții să-mi spună cine e România și ce doresc românii!” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

... dar, posibil și mieros, cu PENELEU:

„Da, m-a sunat domnul general Ciucă și m-a felicitat și i-am mulțumit foarte mult. Dorește să vorbim, o să vorbim, sunt om al dialogului, dar eu decizii nu o să iau de una singură, pentru că aia înseamnă să fii dictator, și nu lider.” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

Asta cu toate că PENELEU e adulterin, mincinos și parșiv:

„PNL a greșit de două ori. Știți cum e? E ca și cum prima dată îți înșeli nevasta și spui că... stai puțin, că m-am îmbătat. Dar a doua oara de ce ai mai făcut-o?” (Elena Lasconi, 29 iunie 2024)

Însă Elena noastră poate fi o nevastă-doi destul de îngăduitoare... că poate se-ndreaptă PENELEU până la toamnă, așa că... hai să închidem ochii!

Problema e că domnul PENELEU e bigam nărăvit și nimeni nu-l întrece la înșelat ambele neveste. Așa a și supraviețuit, de altfel, după ce și-a făcut operație estetică și i-a transformat în brătieni pe toți băsiștii... a rezistat lipindu-se când de una, când de alta. Nevasta cea mai proastă e, totuși, pe departe, PESEDEAUA... căci, ascuns sub fustele ei, PENELEU a obținut multe avantaje absolut nemeritate după care a pus, longitudinal și hotărât, pe mijlocul patului conjugal, o plapumă făcută sul și cu mâinile-șold a declarat: „Să nu îndrăznești să treci dincolo de plapumă! Miroși a paysan, amărâtule! Îmi muți nasul din loc!”

Și asta face și acum. Își pregătește bagajele, în care a strecurat și argintăria familiei, că-i păcat să-i rămână „lu’ proasta aia dă PESEDEA” și, ușurându-se cu boltă pe „stabilitatea lui Iohannis”, încearcă să vadă dacă USEREAUA nu-i cumva mai bună la trânte erotice, acum, când ranga lui Drulă e doar o amintire, dar nurii lui Lasconi parcă-parcă prezintă interes.

O singură dilemă mai am eu în legătură cu această telenovelă aflată în derulare: cu cine va vota, oare, intelectualul Gabriel Liiceanu, acum că USR-ul lui iubit se transformă în partidul celor mulți iar din Cioloș Julien nici măcar amintirea n-a rămas?
.................................................................................

P.S. În fotografie, Elena Lasconi arătându-i lui Nicușor Dan cum trebuie să se scobească în nas corect din punct de vedere politic, cu mult curaj și cum trebuie să-și asume, bărbătește, biluța extrasă din nară!!!

Vedeți și Amazoaiele din politică: Lasconi, Gorghiu, Turcan