ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ani la rând Iohannis ne-a înnebunit cu proiectul lui „România normală”, al unei țări guvernate corect, al prosperității și respectului pentru oameni șamd. După ce azi vedem că totul n-a fost decât o farsă, el ne spune că România va reveni la normalitate numai dacă ne lăsăm toți injectați. Deci eu când îl aud pe omul ăsta deja nu mai am cuvinte, ci doar imagini.

*Îmi băteam deunăzi capul cum să fac să împlinesc porunca sfântă, peste firea mea nevolnică, a iubirii vrăjmașilor. Citisem câte ceva pe tema asta, însă nu-mi ieșea nimic. Și atunci m-am întrebat dacă pe aproapele, pe cei mai „dragi” mie, îi iubesc chiar așa cum credeam că-i iubesc. Răspunsul a fost, și aici, ca și altădată, în alte privințe, dezamăgitor. Iar fără asta nu se poate nici să pun început bun. Și totuși, știind ce Dumnezeu avem, nu-mi voi pierde nicicum nădejdea.

*Apropo de campania agresivă de așa zisă vaccinare, ActiveNews tocmai l-a citat pe Starețul Mănăstirii Petru Vodă. Care în esență spune că o substanță creată prin crimă, prin omorârea unor suflete care nu se pot apăra (copii avortați), nu poate avea un efect benefic asupra organismului uman, ci unul dăunător. Această observație e fundamentală pe tema dată! Ce aș adăuga eu e că, dacă noi am accepta să ne injectăm cu așa-zisul vaccin, am deveni complici la crima despre care vorbește monahul citat de ActiveNews (în treacăt fie spus, acest adevăr s-ar fi cuvenit să-l auzim rostit răspicat de cei mai înalți ierarhi ai Bisericii noastre). De fapt, sataniștii lumii și ai noștri asta urmăresc: să ne facă părtași pe toți, sau pe câți mai mulți, la abominabilele lor crime, și în acest mod să ne pierdem dimpreună cu ei sufletele. Prin urmare, cu așa ceva nu putem glumi. Să nu ne lăsăm cu nici un chip înșelați. Putem ceda și pierde totul, dar nu și credința și sufletele. Doamne, ocrotește-i pe români!

*Demis fiind, fostul ministru al Sănătății a recunoscut ceea ce bănuiam demult cu toții, anume că statisticile privind cazurile de infectare cu Covid, respectiv decesele, au fost falsificate. Pornind de aici, se pune întrebarea de ce oare conducătorii noștri sataniști nu fac asta și cu statistica vaccinărilor. Cel mai probabil că aici nu-i lasă stăpânii lor de afară, care vor să ne știe vaccinați până la unul. De ce să fim absolut toți vaccinați? Cel mai probabil din dorința ca vaccinarea să facă, acum sau mai târziu, ravagii maxime.

*În plină „pandemie”, de Sfintele Paști, parcă mai mult decât oricând, românii au luat cu asalt bisericile (iar numărul celor tineri a fost, chiar ca niciodată, copleșitor). În timp ce campania isterică pro-vaccinare are parte de o ostilitate vecină cu revolta. Prin urmare, nu vă mai amăgiți, domnilor, și spuneți stăpânilor voștri de afară că românii sunt un popor cu credință în Dumnezeu, greu de înșelat!

*Evenimentul zilei, via ActiveNews, ne spune că Parlamentul Consiliului Europei va face în sfârșit o anchetă la CEDO după ce s-a aflat că 22 de judecători permanenți ai Curții (din cei 100) au avut legături cu Fundația Open Society a lui George Soros. Iar un ONG european a produs nesfârșite indicii de procese aranjate. Am scris recent cum am simțit pe propria-mi piele, în cadrul unui proces trucat în mod clar, ingerințe din partea rețelei sorosiste de la noi. Pe baza conexiunilor pe care am reușit să le documentez, cel mai probabil prin Renate Weber (președintă a Fundației Soros de la noi vreme de aproape un deceniu, fostă judecătoare ad-hoc la Curte), Monica Macovei, Gabriel Andreescu – oameni de bază ai lui Soros aici. Cazul meu a fost și el inclus în documentarul ONG-ului european, ECLJ. Vom vedea dacă ancheta va merge până la capăt. Cazul meu urma unui proces pe care l-am avut în țară cu Gabriel Andreescu, corifeu sorosist care câștigase anterior la CEDO un proces aranjat de doi judecători (unul, Corneliu Bîrsan), împreună cu care, fix în acea perioadă, avea și el, acolo, ca orice justițiabil onest, o afacere oengist-editorială în România.

*Soția lui Bill Gates a divorțat de satanistul răufăcător. Modelul interlopilor noștri, amenințați de justiție și care-și salvează astfel parte a averii prin partajul cu nevasta. Acum e de văzut dacă nu cumva și madam a fost complice, cum se pare, la fărădelegile numitului. Cât despre motivul divorțului pe care-l tot vântură consoarta (nu știu ce întâlniri din 2013 ale lui Bill debil cu un celebru pedofil, care au tulburat-o pe dânsa numai după aproape un deceniu), eu zic să fim serioși.

*Nouă, românilor, nici sub comunism nu ne-a fost batjocorită credința cum o fac actualii conducători străini de ea și de neamul nostru. Care, de câteva luni, nici somn nu mai au de grija noastră și nu mai știu cum să ne lingușească să poată să ne facă un imens bine injectându-ne. Să nu-i lăsăm să ne înșele! Nici atunci când ar încerca să se folosească de unii dintre preoții și ierarhii Bisericii, posibil șantajabili cu patimi omenești ori cu trecutul lor.