ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Futurologul Sturza Ion o avertizează, chiar la început de an, pe Maia Sandu că cea mai de temut alternativă a ei nu este nici pe departe Ivan Ceban de la Primărie, așa cum vor ori cum au înțeles unii în urma unor sondaje, ci proaspăta și „valoroasa” mamă a copilului lui V. Platon -- Natalia Morari!

„Unii prematur s-au bucurat că fața opoziției guvernării actuale va fi una de „MAN” fără multe șanse. Nu, va fi una de „Femeie”. Cu șanse”, scrie, foarte convins de ce crede el, Sturza Ion.

În comparație cu „raiderul numărul unu, spălătorul de miliarde”, Slava Platon, „Natașa este infinit mai dotată și mai inteligentă pentru „scopuri mărețe”. Ambițioasă, orgolioasă, fără multe repere de orice gen, ea este mereu gata de acțiune. Și încă ce fel de acțiune?! Nu, nu de a-l salva pe „tatăl copilului”. Ea vrea să conducă lumea”, precizează, invidios, Sturza Ion.

Eu, ce să zic ca să-l încurajez pe fostul meu coleg de studenție în activitatea lui futurologică?

Zic că observația lui este pertinentă și utilă!
 
Un singur lucru doar a evitat a-l supune analizei sale Sturza Ion: la ce i-o fi trebuit actualei guvernări „feminizarea funcțiilor” în situația în care chiar această „feminizare” pândește să-ți vină de hac?
 
* * *
 
 
 
Redacția ActiveNews îi urează LA MULȚI ANI distinsului jurnalist basarabean!