ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Luminița Arhire comentează în stilul ei caracteristic noutățile politice din ultimele două zile, marcate de succesul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și de ieșirile președintelui Iohannis întru apărarea guwernului „său” (n.red.): 
 
KLAUS REDIVIVUS!

Popor, dragă popor! Tu așa ceva n-ai mai văzut! Klaus ți-a destăinuit că n-a convocat consultările pentru formarea unui nou guvern decât săptămâna viitoare, adică la *ulivară,  ca să zic așa, deoarece a lăsat partidele SĂ SE MAI MATURIZEZE un pic și să mai lase TÂFNA deoparte...

Și eu cred la fel, că maturizarea se va produce în două-trei zile.  

Și nu vede niciun impediment ca Vasilică Cîțu să fie din nou premier, dacă își formează o majoritate... că doar n-a picat decât cu 281 de voturi -„un fleac l-au ciuruit!”- și-atunci, hei!, ce-i mare lucru să facă o majoritate solidă cu ceilalți 184 de parlamentari care (încă) nu i-au tras un șut de cenzură-n cur! Mai sunt speranțe...
.................................................................................................
P.S. Mă delimitez clar de voi, toți aceia care ați gândit, citind cele de mai sus, că președintele nostru e un prostovan și-un bătut și cap, un robot cu circuitele în devălmășie, un ficus tern vârât de poporul român  într-un ciubăr prea mare, un dulap cu-n punct deasupra în loc de creier, un preș la poarta Europei, etc. Eu nu gândesc așa și dezavuez cu fermitate...

RAREȘ BOGDAN, LA FINAL DE CAMPIONAT

Reporter: „Ce părere aveți, domnule Rareș Bogdan, despre ultimul meci al «echipei câștigătoare»?”

Rareș Bogdan, antrenor de premieri: „Daaa... păi, ce să spun... Băieții a jucat extraordinar de bine, că e profesioniști, da' scârbile alea dă useriști și ciume roșii și  auriști a înscris 281 dă goluri și i-a dat jos! 

Da' nicăieri pe planetă faptul că o echipă a încasat dăcât 281 de goluri nu înseamnă că trebuie să schimbi căpitanul echipei. Ci, dimpotrivă, e un semnal că trebe să perseverezi!”

SUPERMAN, WE HAVE A PROBLEM!

Măi, „echipa câștigătoare”... măi dragă... măi Turcan... Rareș Bogdan... Anisie ... Flutur... Mara Mareș.... Sighiartău... Boc ... Ben Oni... și „finanțist fantastic” Dan Vîlceanu... ce făcurăți, bre? Că după înghesuiala din Parlament, nemaivăzută,  de-ai zice că stau doi pe-un loc, mi-e că încă aveți președinte de partid, că, de! ca să se aleagă, premierul Cîțu a promis în dreapta și-n stânga funcții în deconcentrate și bani fără număr-fără număr din tașca lui Anghel Saligny, dar, la naiba! nu prea mai aveți premier, care să se și achite de aceste datorii!!!

Mica mea satisfacție meschină va fi să te văd, Rareș Bogdan (ochi holbați, spume la gură, țignal insuportabil...) când „Cîțu președinte!  Cîțu președinte!  Cîțu președinte!”  nu va mai fi nimic, dar nimic! în afară de președinte de partid... 

Căci tu știi bine ce capacitate organizatorică are fantasticul! Și de-abia l-ați ales, dragă! iar încă un congres extraordinar cu 5000 de delegați ca să-l dați jos pe ăsta și să-l alegeți înapoi pe Orban cel minunat, ciuciu! nu vă mai lasă Arafat să faceți, că-i valul patru spre cinci, și trebuie să fim responsabili și să arătăm că ne pasă!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews