ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comentariul zilei de ieri îi aparține cititoarei noastre fidele „Eli” care, la știrea intitulată Bucureștiul a devenit Roșu. Începe Apartheid-ul Covid. Avertisment: Măsura impunerii „Cerificatului verde” este ILEGALĂ, face o sinteză șugubață a reacțiilor vaccinaților care au descoperit brusc că vaccinul nu conținea libertate și se simt, tardiv, trași pe sfoară de autoritățile care le „doreau binele” și de care au ascultat încrezători, vaccinându-se „complet”. Iată comentariul:

Am ras cu lacrimi la o postare a cuiva care sa plangea ca romanii sunt naspa, inapoiati, nu s-au vaxxinat domnule si uite suntem ultimii ce nasol. Si scria cineva: ''eu am intrat pe grupuri din diaspora si alte grupuri am incercat sa le aduc oamenilor informatii stiintifice, argumente si m-au injurat, m-au blestemat, ce mi-au facut. Am renuntat sa incerc sa ii mai ajut'' - uff, ne pare rau pentru tine, chiar am varsat o lacrima pentru atata exces de zel. Bine ca ai obosit si ne-ai lasat in pace. 

Altul scria nu stiu pe unde ca el dupa ce in final o sa isi vaxxineze si copiii dupa ce dau drumul la sub 12 ani ''o sa isi smulga masca si nu o sa mai urmeze nicio restrcitie data de stat'' - lool. trebuie sa il intelegem pe om ca are vise cu el superman care IN SFARSIT dupa un an renunta la masca pe care a purtat-o voluntar peste tot pana atunci, ba scrisese si ceva ca pana ce nu a putut sa se vaxxieze desi nu mai era carantina el s-a comoprtat la fel, a stat cat de mult a putut in casa. :))))) ha ha ha astia de se cred viteji o sa fie primii la doza 3 si la masca si stat in casa ca gaseste statul ceva sa sperie gainile aastea. Le baga doua articole cu pericolul pt dublu vaxxinati si gata.

Si ma mai amuza acum supararea vaxxerilor ca trebuie sa aiba si ei restrictii :)) Citez aici:

''Tin minte, clar, cum in mai, anul curent, UE, prin reprezentantii sai, ne-a explicat noua, cetatenilor, ca posesia certificatului verde Covid garanteaza libertate de miscare, fara declaratii pe propria raspundere. Sa inteleg ca, odata atins pragul de 4/1000, cei vaccinati vor suporta aceleasi rigori precum cei nevaccinati? Nu inteleg de ce operatorii economici sunt nevoiti a trage obloanele dupa ora 18 in week-end (pragul de 4/1000) si toata saptamana (pragul de 7,5/1000) si, implicit, cei vaccinati raman cu buza umflata? Prostie incomensurabila din partea autoritatilor'' - nu este prostie din partea autoritatilor, iesi din denial nene, uita-te mai cauta sa vezi unde este naivitatea dupa ce doi ani nu vezi ce se intampla cu acel ''doua saptamani si revenim la normal'' si toate minciunile de atunci. Este cam tarziu acum sa te luminezi, dar deh, autoritatile v-au programat sa credeti ca faceti vax si nu va infectati, acum dureaza un pic si este un pic de rezistenta pana ce o sa intelegeti ca nu mai sunteti protejati si sa dati fuguta la doza trei. UE v-a prostit mai frate, cum ne-a prostit si pe noi ca nu o sa fie obligatoriu sau discriminatoriu, ca vor fi teste gratuite, alea-alea. 

''Daca nu se ofera drepturi suplimentare vaccinatilor, adica excluderea lor de la carantina, vom fi mereu in stare de alerta/urgenta! Cat de idiot sa fii sa nu intelegi asta?! Chiar asa toti guvernantii sunt cu studiile la nivelul lui VV, neterminate si cu diplome false??? Nimeni nu mai are un IQ peste 80??'' - inca unul care crede ca astia de fac masurile sunt prosti, ca sa nu admita ca el este prostul. Cum isi protejeaza ei mandria si orgoliul: nu, autoritatile nu fac asta ca asa au ei pe agenda si ca ne manipuleaza, nu autoritatile au intentii super bune si nobile dar nu prea au oameni destepti. Asa, ca astia de au crezut ce le-au spus. 

''Daca am facut covid si vaccin, cum sa mi fac declaratie? De ce? Ca sa nu i infectez pe unii care au ras de mine si m-au facut ''oaie'' ca m am vaccinat?! Nu inteleg..ma depaseste! Nu era mai normal sa iesi cu certificatul verde si ceilalti sa nu iasa sau sa iasa cu declaratii? Garantat, intr o luna am avea 2-3 milioane de vaccinati in plus, daca s-ar intampla asa! E o bataie de joc! O sa ies la ORICE protest in piata Victoriei!'' - urmatorul protest va fi impotriva masurilor, asteptam si vaccinatii!

''Ca iar incep aberatiile. Sincer nu ma intereseaza, voi umbla la orice ora vreau eu cu certificatul verde dupa mine. Sa vedem ce o sa mi faca.'' - o sa te amendeze si oricum te poti sterge la fund cu el ca atunci cand o sa dea drumul la doza 3 pt toata lumea nu peste mult timp le vor anula la cei doar dublu vaxxati.

''Pentru cei vaccinati nu ar trebui nici o restrictie, asa cum este gandit acest sistem nu motiveaza pe unii sa se vaccineze. Restrictiile pentru cei nevaccinati ar trebui sa fie mult mai devreme si sa fie mai drastice.'' - ce ne-ar fi facut acesti mici Hitleristi de puf din spatele tastaturilor! Ar fi votat ei sa fim trimisi la exterminare, ca asa spera cei super vaxxinati si super extremisti vax. Dar uite ca sunt in acelasi kk ca noi toti, au pierdut statutul ala de speciali. 


Sunt si comentarii pe alte siteuri cu extremisti vaxxeri, care vor sa ne vaxxineze cu forta, sunt speriati cu paturile ATI si tipa salbatic sa nu fie primiti decat cei care au vaccinul facut :)))) oare de ce, daca asa tare ii protejeaza? Si multe altele. Trist, foarte trist

Pe de alta parte sunt si vaccinati draguti rationali care s-au cam trezit si nu mai vor doza trei, nu vor sa vax cu forta pe altii samd. Insa plansetele celor vaxxinati care nu au privilegii ma amuza de nu se poate. Nu le scriu nimic lor, nu simt nevoia sa le raspund, dar ma distrez asa si am zis sa ne distram aici. Este grea viata de vaxxer in Romania, cu atatia inapoiati. Mi se zdruncina camasa pe mine de plans de mila lor, sa nu fi fost si ei pe undeva frumos, cu 80%, 90% populatie vaccinata? De ce nu au avut noroc, de ce trebuie ei, floricele, sa se chinuie cu oameni din astia ca noi?
 
Îi mulțumim cititoarei „Eli” pentru că ne urmărește și comentează. Lucru pe care îl puteți face și d-voastră. E atât de simplu: autentificați-vă cu o adresă de e-mail, o parolă și un pseudonim. Nota bene: La noi pe site comentariile sunt moderate doar cu scopul de a înlătura violența de limbaj, propaganda, spam-ul sau atacurile la persoană. Toate celelalte comentarii exprimate decent, indiferent de orientarea lor, vor fi publicate în scurt timp de la postarea lor.