ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când sistemul securist de azi nu mai poate să te dosească chiar așa cum o făcea sub Ceaușescu, găsește el cumva alte căi. De exemplu te bagatelizează pe Wikipedia. Mai ales în ONG-urile de la noi stipendiate de Soros există oameni care deservesc în ascuns Big Tech-ul stângii globaliste (Facebook, Google, Wikipedia etc). Oameni cel mai probabil și ai noii Securități, ai serviciilor secrete; ceea ce nu e o pură speculație de vreme ce (s-a aflat cam târzior dar totuși s-a aflat) personaje grele servind interesele lui Soros în România au biografii intersectate binișor spre foarte bine cu Securitatea. Biografii ce par să ascundă și alte lucruri din cale afară de interesante, tăinuite în continuare prin cele arhive păzite și azi de nimeni altcineva decât tot de securiști. Mă gândesc la personaje ca Monica Macovei și Renate Weber - dar și, să fiu iertat, la "dizidentul” Gabriel Andreescu, un om cu niște semne de întrebare cât casa în trecutul său, astăzi căsătorit - să vezi încurcătură - cu o fostă securistă lucrând pe vremea lui Ceaușescu la Ambasada Olandei.

Dar să revin, numita Wikipedia, administrată cum spun de securiștii noștri, mă prezintă de ceva timp - foarte curios, de când tot scriu despre dosarul cu grave peripeții de la ICCJ, în care tocmai aștept deznodământul - nici mai mult nici mai puțin decât "agent de publicitate”. Și însăilează câteva rânduri în engleză despre episodul de la Guvern din 1997, când Băsescu, Roman, Constantinescu, țărăniștii și liberalii - o adevărată coaliție de „Uniune Națională” - m-au demis pentru singura și autentica încercare de după 1990 de „luptă împotriva corupției”. Firește că la orice căutare pe internet după numele meu pagina (omnipotentei) Wikipedia domină orice altă pagină de prezentare a biografiei și activității mele. Inclusiv pagina web-site-ului meu, care reține în detaliu tot ce cred că a fost și este relevant în ce mă privește.

Mai totul - asta da coincidență - lucruri nespus de antipatice sistemului securist de dinainte și de după Decembrie 1989 http://www.valerianstan.ro/ biografie.html?pagina=2