ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicolae, fostul Principe, tocmai a anunțat că în primăvară va mai avea un copil. Al treilea, deci, cu cel din afara mariajului. La mai mulți, și să fie sănătoși! Singura parte proastă e că fostul continuă să-și dea în petec din rău în mai rău. De data aceasta uzurpând un titlu de care bunicul său, Regele Mihai, l-a deposedat în urmă cu șase ani; de spus că în aceeași zi s-au împlinit exact patru ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui, și de gândit ce pahar ar mai fi avut iar de băut dacă ar mai fi trăit. Ca un interlop cu facturi procurate de pe Bulevardul Colentina, Nicolae a folosit hârtie cu antet regal - N cu coroană, cum se vede. Iar în text el se referă la sine cu pluralul majestății - „copilul nostru”, deși anunțul este făcut doar de el. Și tocmai ne bucuraserăm că am scăpat de potlogăriile lui Prins Pol, comicul infractor fugar pe care Poliția încă nu l-a prins ca să-l bage la răcoare.
 

*Gurile rele spun că PSD-iștii cooptați hodoronc-tronc la guvernare ar putea da partenerilor liberali lovituri nimicitoare pe motive de gravă corupție din acești fix doi ani de când, sub Orban și Cîțu,  s-au aflat la putere. Și se mai spune și că Iohannis n-ar avea nimic împotrivă, din contră.

*La manifestările de 1 Decembrie de la Timișoara, cunoscutul revoluționar Marius Mioc a fost trântit la pământ de jandarmi, încătușat, dus la sediul lor și amendat pentru că n-ar fi purtat corect masca, și că prin scrisul de pe hanorac îndemna la nevaccinare. Mai întâi, i-au cerut să plece din piață, iar, pentru că a refuzat, au trecut la represalii. D-l Mioc, din ordinul fostului șef al Securității din Timișoara, a fost arestat în noaptea de 16 spre 17 decembrie 1989, i-au făcut dosar penal și l-au bătut peste tălpi, picioare și spate (în 2004, fostul șel al Securității a fost condamnat să-i plătească despăgubiri pentru ce i-au făcut). Repet aici ce-am mai spus și cu altă ocazie, după 89 Jandarmeria a fost reînființată și încadrată masiv cu foști ofițeri de Securitate, iar consecințele s-au văzut permanent în acești ultimi 30 de ani. Este neapărat nevoie să fim solidari în fața unor astfel de abuzuri ale acestor brute plătite din banii noștri și să ne și plângem de îndată Justiției. Și să facem publice de fiecare dată numele torționarilor în uniforme (așa cum ei au dreptul să ne legitimeze pe noi, au obligația să se și prezinte, cu grad și nume) - în cazul d-lui Mioc, „agent constatator” a fost Cristian Anghel.

*Războiul sataniștilor lumii cu nevaccinații nu e, de fapt, despre vaccinare - ci despre supunere necondiționată. Vaccinații să nu se amăgească crezând altceva. O vor înțelege și ei curând, într-o nouă etapă a plănuirilor drăcești, pe pielea lor. Să nu ne lăsăm înșelați și dezbinați!

*Arafat și Radu Tudor, doi acoperiți și aliați în multe nelegiuiri, au fost dovediți de presă cu grave incompatibilități și interese ascunse. Între ele, ascunderea prin chiar declarația cerută de lege a mai multor interese private, achiziționarea de măști medicale la prețuri supraevaluate, achiziții de ventilatoare nelivrate de circa patru milioane de euro etc (Arafat), iar Radu Tudor, trompeta otrăvită a guvernelor liberale și a lui Arafat în pandemie, se află în anturajul puturos-securist (aceeași cocină a delațiunii și manipulării numită pompos SNSPA), anturaj care, prin intermediul unui ONG-fantomă a primit mai bine de două milioane de euro din bani publici pentru a face, de fapt, nimic. Extrem de interesant și că, imediat după dezvăluirile presei, nefericitul de Gâdea a sărit să-și apere colegul de Antena 3 într-o manieră pur mafiotă, evident interesată și ea: „Cine îl atacă pe Radu îmi atacă familia. E fratele meu”. Posibil, deci, ca PSD să rupă lanțul complicităților ticăloase, în care mai nou este băgată și presa, și care de doi ani macină țara cam ca în anii cumpliți ai lui Băsescu și PDL. Și, în sfârșit, d-le ministru Dâncu, care-i legătura lui Radu Tudor cu serviciul secret al Ministerului Apărării?

*Iubit frate, drag stejar,/ Dă-mi din ramul tău un par,/ Să alung pe cel tâlhar/ Și pe cel păgân și rău/ Ce-mpilară neamul meu.

Iar în vremea de apoi/ M-oi griji să te altoi,/ Să-ți dau ramul înapoi, / Să-nalț codrii pustiiți/ De acei nelegiuți.