ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă a statului New York a spus ieri că persoanele care au refuzat să se înțepe trebuie să se întoarcă la același loc de muncă de unde au fost concediați și totodată li se vor plăti salariile restante. Binențeles că decizia este politică! Democrații sunt pe butuci, New York ul e terminat și vin alegerile din noiembrie. Este o ultimă încercare de a mai câștiga niște voturi. Dar după cum știm, mașinăria de furat, electorală, a democraților merge unsă! Problema lor majoră, e că s-a ajuns prea departe să mai poată face ceva.
Să fie la ei acolo!

Pe noi ne interesează România. O țară care a fost mereu arătată cu degetul de UE. Că suntem corupți, că suntem idioți, neșcoliți, proști, nespălați etc.. De ce? Pentru simplul fapt ca 80% din populația României nu a crezut o iotă din minciunile spuse și ordonate de UE. Care UE? Aia coruptă până-n prăsele, mizerabilă moral și decăzută în ultimul hal. UE cu a ei ur-sulică van der lenin, care face pe marea cinstită și deșteaptă! Problema e că deși corupția de la UE se vede cu ochiul liber, nimeni nu face nimic. Și nu se va face nimic să fie trasă la răspundere această individă. De autoritățile corupte ca și ea.

Răspunderea pentru tot ceea ce au făcut, poate fi cerută doar de oameni. De milioanele de persoane care locuiesc pe vechiul continent.

Totodată, în România trebuie să răspundă indivizii care au făcut lobby pe bani mulți, ca să se înțepe lumea. Unii, puțini, chiar au făcut-o pe bune. Alții, cum ar fi autoritățile vieții, și-au înțepat cu siguranță ser fiziologic. Să fie siguri că nu crapă! Subit!


Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați facut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv., după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

Nu! Nu ați fost mințiți niciodată! Ați știut exact despre ce este vorba și ați acționat la ordin. Contra unei sume de bani! V-ați vândut și ați fost cumpărați! Atât!

Sunteți Vinovați! Vinovați pentru toate decesele din timpul PlanDemoniei și mai ales Vinovați pentru toate morțile "subite", cum vă place vouă să spuneți. Că vouă vă plac termenii noi, cum ar fi: asimptomatic, fals-negativ, distanțare socială, restricții în loc de dictatură, conspiraționism în loc de adevăr, mască în loc de botniță, imunizare în loc de moarte.

Credeți vreo secundă că o să gasiți cale de scăpare? NICIODATĂ!

Pentru că Adevărul e unul singur! Și el se va strecura la suprafață indiferent de ce visați voi. Nu veți scăpa orice ați face! Și voi știți asta! Mai mult ca oricând!
Când ur-sulica van der lenin se va duce cuiva de suflet, o să cădeți toți. Pentru că o să-i tragă după ea pe toți! Cei cu care a făcut combinații letale.
Ca într-un joc de Domino.
Putem să-i spunem de acum Dominoul Morții!

O să dați socoteală până la ultimul!
Toți cei care ați aruncat moartea peste neamul românesc!
În ultimul ceas recunoașteți că sunteți Vinovați și spuneți lucrurilor pe nume!

Vine Valul!

Citiți și Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?