Organizația: ONU

OMS vrea vaccinuri ARN mesager pentru gripa aviară

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat luni o inițiativă pentru dezvoltarea, în țările cu venituri mici și medii, a vaccinurilor împotriva gripei aviare bazate pe tehnologia ARN mesager, care s-a dovedit ”decisivă” împotriva COVID. Acest virus a apărut în 1996, însă numărul focarelor la păsări a crescut exponențial după anul 2020, proporțional cu cel al mamiferelor infectate, printre acestea numărându-se morse sau vaci de lapte.

ZIUA AMERICII: Donald Trump, la Adunarea Generală a ONU: Viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților. Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea! (2019)

Donald Trump a declarat de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare