Organizația: PNL

”Lansare” cărții lui Ciucă a consacrat cea mai lungă limbă de început a campaniei prezidențiale - VIDEO cu emisiunea lui Mircea Dinescu la Prima TV. Scriitor: ”Mi-a fost mie rușine pentru Dunărea care curgea în spate lor”. ”În slujba țării” - PDF

Discuția dintre cei doi este una relaxată, iar telespectatorii pot descoperi o altă față a președintelui Partidului Național Liberal. Timp de 2 ore, Nicolae Ciucă vorbește deschis despre cariera sa profesională, despre provocările din viața politică, dar și despre cursa pentru Cotroceni

Captură Gândul: Inpolitics.ro

PERLELE OSTAȘULUI, CAPTURATE DE INPOLITICS: Ciucă. Nicolae Ciucă: ”A apărut această carte, care nu e vorba despre carte, e vorba despre lider!”

Sunt atît de fraged în această activitate – se împlinesc aproape 4 ani de cînd am intrat în politică – încît nu cred că pot să am pretenția că există vreun animal care să mă reprezinte. Au fost testate în focus grupuri mai multe întrebări de genul acesta și oamenii au ezitat să mă definească din punct de vedere al asocierii între un om politic și un animal.

Imagine ilustrativă realizată de site-ul umoristic timesnewroman.ro

Culmea autosatisfacerii politice: Rareș Bogdan se autopropune comisar european! ”La Extindere PNL îi propune pe Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan”, a spus Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, susține că PNL are 4 propuneri de comisari europeni, pentru două portofolii extrem de importante. Primul portofoliu este cel de la Agricultură, iar propunerile ar fi Daniel Buda și Dan Motreanu. De asemenea, România ar putea viza portofoliul Extinderii. Acolo, cel mai buni ar fi el însuși

Mitroiu, Pricopie și prădătorii lor sexuali, Stănciugelu, Pieleanu, Bulai. Cine mai urmează?

PRICOPIE ȘI MATROANA MIROIU ȘTIAU DE 20 DE ANI! Dezvăluirile sinistre despre sexo-deontologii plandemici BULAI și PIELEANU continuă pe bandă: ”Te-aș f... pe masa asta” - ”Se vorbea și despre violuri” - ”STĂNCIUGELU trimitea poze cu organul la studente”

Dezvăluirile despre deontologii Plandemiei Pieleanu și Bulai continuă pe bandă. Apar noi nume și citate șocante, între care cel de mai jos. Apoi, încă o fostă studentă SNSPA subliniază că matroana stabilimentului de spălat creiere pe motive de ideologie de „gen” și feminism, Mihaela Miroiu, știa de cel peste 20 de ani de aceste abuzuri sexuale.

Nicușor Dan, alături de Elena Lasconi la congresul USR. Foto: FB /Andreea Neagu

”Și cum pe cerul politicii românești rămăsese un loc liber, ascensiunea doamnei Lasconi era chiar previzibilă. Căci vremurile o cereau pe doamna Lasconi”. Luminița Arhire: „IA UITAȚI-VĂ, FICIORI/ LA POALE CU COLȚIȘORI!”

O singură dilemă mai am eu în legătură cu această telenovelă aflată în derulare: cu cine va vota, oare, intelectualul Gabriel Liiceanu, acum că USR-ul lui iubit se transformă în partidul celor mulți iar din Cioloș Julien nici măcar amintirea n-a rămas?