Persoane: Mircea Geoană

CONSIGLIERUL PENALILOR! CTP prins în Dosarul Vaccinurilor? Guru Recorder recunoaște brusc că a fost consilierul secret a doi dintre cei trei penali principali urmăriți de DNA: Cîțu și Voiculescu. Plus Geoană. De ce acum? APAR STENOGRAMELE?

Cristian Tudor Popescu face o recunoaștere dubioasă pe Facebook, într-un text ce se dorește a fi o confesiune publică privind „naivitatea” lui: el dezvăluie că a fost consilierul personal al lui Florin Cîțu și Vlad Voiculescu, exact când cei doi sunt cap de afiș în Afacerea Vaccinurilor.

Academicianul Ioan Aurel Pop, victimă a vaccinului Covid: a dobândit o boală autoimună gravă, ce a necesitat și un autotransplant - mielom multiplu, o gamapatie monoclonală. Pe scurt: CANCER. VIDEO

În emisiunea Profesioniștii a Eugeniei Vodă de la TVR 1, difuzată sâmbăta trecută, 28 octombrie 2023, președintele Academiei Române a făcut o confesiune publică dureroasă: după a două doză de vaccin Covid a aflat că suferă de o boală autoimună gravă: gamapatie monoclonală, o formă de cancer osos.

Foto: Cumnatul lui Mircea Geoană, Mircea Ionuț Costea

Lovitură pentru Mircea Geoană: Cumnatul său, Mircea Ionuț Costea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru primire de șpagă împreună cu fostul ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu, condamnat definitiv la 7 ani și 4 luni. Implicată: firma austriacă Swiet

Fostul ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu, a fost condamnat definitiv la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul reabilitării căii ferate București-Constanța, în care este implicată firma austriacă Swietelsky.

Foto: FB / Raluca Creț / Radio România Târgu Mureș

Mircea Dușa a leșinat la Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale, alături de Mircea Geoană. Fostul ministru al Apărării suferă și de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp. LEȘINUL ZILEI - VIDEO

Mircea Dușa, fost ministru al Apărării și prefect al județului Mureș, a ajuns astăzi la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unei vizite la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii” din Târgu Mureș, informează Radio România Târgu Mureș
 

Foto: cloudwards.net

Arafat își face prin DSU o platformă de cenzură pentru a combate „propaganda rusă” urmărind termeni precum Guvern, Ciucă, Iohannis, Geoană, Ursula, incompetență sau corupție. Nu se va mai putea vorbi liber pe Internet despre abuzurile puterii?

Încă o măsură dictatorială se dorește a fi impusă românilor în contextul războiului din Ucraina. Arafat își deschide platformă de cenzură sub pretextul combaterii „știrilor false”. Un grup de lucru creat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU)