ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce ieri a discutat cu președintele Klaus Iohannis înainte ca acesta să înceapă consultarea cu partidele politice pentru desemnarea unui nou premier, iată că astăzi ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit și cu primul ministru interimar, Sorin Cîmpeanu.

Discuția a durat în jur de 30 de minute și vine după ce ambasadorul SUA a afirmat că încurajează civismul românesc. În aceeaşi declaraţie, ambasadorul Hans Klemm a mai spus că aşteaptă cu nerăbdare colaborarea cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar: „În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor democratice comune”.

Hans Klemm dovedește din nou că SUA este foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în ultimele zile în România și acordă o atenție sporită evenimentelor din această perioadă.