ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În sfârșit, secretul lui Polichinelle a fost descoperit. Copiii care au murit în Argeș din cauza SHU nu s-au contaminat, așa cum spunea gunoiul de Băsescu, din cauza nespălării pe mâini a mamelor, nici din cauza brânzeturilor contaminate de la o mică fabricuță românească ajunsă aproape la faliment prin stupiditatea și lașitatea ministrului Achimaș - care trebuia să-și acopere mafia din Sănătate, despre care a făcut declarații cu jumătate de gură zilele trecute, atunci când și-a dat, tardiv, demisia. Nici din alte cauze, care de care mai fanteziste (găinile din curte, apa contaminată etc.)
 
Cauza morții copiilor este una singură: VACCINUL. Doar câțiva au avut curajul să spună asta de la început, în corul de huiduieli al "progresiștilor" și în ciuda perdelelor de fum peste afacerile din România de multe sute de milioane de euro ale marilor companii Pharma, din care mass media mainstream, mai primește ciozvârte. Culmea este că au fost aduse studii științifice pe post de argument, dar care au fost tratate preeminent. Vaccinul este, în mentalul progresist, un pisc la care a ajuns știința; a devenit un mit modern al infailibilității injectate cu fervoare mistică. 
 
Numai media independentă a făcut investigații empirice pe temă (ArgeșPlus, ActiveNews etc.) și a pus în discuție această cauză. 
 
Ca o paranteză, paralel cu transportarea de urgență a copiilor cu probleme gastrice în spitalele de urgență - unii care au intrat în șoc și au murit, alții care vor rămâne cu sechele pe viață -, cozile de topor din ministere pregăteau de zor o lege a vaccinării industriale OBLIGATORII! 
 
România, o imensă piață cu mulți cobai umani, a acceptat inclusiv comercializarea unui lot de vaccinuri destinate pieței non-europene (Kazahstan) produs de Sanofi Pasteur și care nu avea decât avize parțiale.
Totuși, cum spune și prietenul George Stoian, este "pentru prima dată când un Prim Ministru al României dă dovadă de bărbăție și responsabilitate și cere verificarea calității vaccinurilor injectate copiilor din această țară.
 
Chiar dacă este vorba despre o verificare nu prea aprofundată, reprezintă un mare pas înainte faptul că se admite posibilitatea ca vaccinurile să fi îmbolnăvit cel puțin o parte dintre copiii diagnosticați cu SHU. 
 
Vaccinurile sunt produse biologice care pot fi contaminate și, drept urmare, pot afecta grav copiii vaccinați și, în unele cazuri, pot chiar să ucidă. Este esențial să înțelegem, cât mai mulți dintre noi, că vaccinurile nu sunt "nectarul zeilor" ci sunt produse biologice care trebuie verificate și răsverificate înainte de a fi injectate (cu acordul liber exprimat al părinților) copiilor. 
 
Sper că bunul simț va reuși să învingă și că vom fi din ce în ce mai mulți cei care vom înțelege că injectarea cu forța a produselor biologice numite vaccinuri reprezintă o idee de sorginte nazistă extrem de periculoasă și pe care nu trebuie să o acceptăm sub nici o formă.
 
Vaccinurile sunt și trebuie să rămână produse biologice opționale, iar părinții trebuie convinși cu argumente raționale (fiindu-le câștigată încrederea) de către companiile farmaceutice și de către autoritățile medicale și NU OBLIGATI să își vaccineze copiii."

Cu cât documentarele care incriminează vaccinurile pentru autism și neuropatii vor fi interzise, cu cât cazurile de copii cu sechele pe viață (am rude și prieteni cu copii-legumă) sau care au murit vor fi ascunse de autorităti, cu cât presiunea BigPharma asupra Statului se transformă într-un aliaj politic sufocant și terorist - ajungând până la transferul de autoritate de la părinți la Stat, exact ca în experimentele naziste din Germania și Norvegia ocupată -, cu atât va trebui ca glasul nostru, al părinților responsabili să răsune mai puternic și să acopere vacarmul făcut de cei pentru care nu există oameni decât ca numere pe tabelul în powerpoint în care își admiră profiturile imense.