ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro, dar nu toată lumea înțelege să se bucure sau să respecte această performanță istorică.

Unul dintre aceste personaje este Cristian Tudor Popescu, eternul specialist în toate problemele României din ultimii 25 de ani. Jurnalistul de la Digi l-a atacat pe Florin Mergea după finală, insinuând că sportivul din Târgu Jiu ar fi vinovat pentru eșecul din finală.

Într-un timp paralel al Pământului Olimpiadelor, acest meci a fost câștigat de Horia și Florin. Cum? Florin n-a fost veriga slabă a cuplului nostru, n-a riscat tot timpul, cu o anume aroganță, lovitura decisivă, n-a făcut duble greșeli forțând nejustificat serviciul 2 în momente importante. Nu a greșit neforțat de 3 ori la rând, după ce Horia reușise să salveze 3 mingi de meci...


În timpul nostru românesc însă, Florin Mergea a fost mai preocupat să-i arate lui Rafa Nadal în văzul lumii întregi ce tenis știe el, decât să contribuie cu calm și disciplină la victoria echipei. Sper să fie mulțumit peste ani cu amintirea loviturilor de excepție pe care le-a reușit... ", a scris CTP în articolul intitulat sarcastic, Mergea a câștigat argintul pentru România