ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federaţia Română de Fotbal a decis să-i răsplătească pe cei care s-au implicat într-o campanie online de susţinere a echipei naţionale, urmând să premieze 10.000 de fani, care vor avea gratuitate la meciul România - Finlanda. Acest lucru se întâmplă după o altă hotărâre surprinzătoare, de data aceasta din partea UEFA, care a renunţat temporar la suspendarea terenului pentru acea partidă, permiţând acum accesul publicului la disputa cu Finlanda.

Cu prilejul unei conferinţe de presă organizate marţi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că 10.000 de tichete vor merge către cei care şi-au rezervat bilete virtual, în cadrul unei campanie online de susţinere a „tricolorilor".

„Vreau să le mulţumesc celor 10.000 de fani care s-au înscris în Arena Fanilor. Am decis ca cei care şi-au luat bilete virtuale să le poată schimba în unele reale până miercuri, la ora 10:00. Pentru că ne dorim ca suporterii să vină în număr mare la stadion, am decis să avem un preţ unic la bilete, de 20 de lei", a declarat preşedintele FRF.

Cei interesaţi să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul România - Finlanda trebuie să ştie că acestea vor fi puse în vânzare marţi, începând cu ora 14:00, la casele de bilete de la Arena Naţională, dar şi comandate de pe site-ul frf.ro. Reamintim că partida care contează pentru preliminariile Campionatului European 2016 se va juca joi, începând cu ora 21:45.