ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele fotbalist brazilian Pele, pe numele lui real Edson Arantes Do Nascimento, a murit la vârsta de 82 de ani în Spitalul Israelita Albert Einstein din Sao Paolo, a anunțat agentul său în cursul serii de joi, orele României, potrivit ȘtiripeSurse.

„Tot ce suntem suntem datorită ție. Te iubim infinit. Odihnește-te în pace”, a scris fiica lui Pele, Kely Nascimento, postând pe internet și o fotografie cu mâinile lui Pele și ale coopiilor și nepoților, unite.

Fostul star al echipei Santos FC, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, se afla la Spitalul Israelit Albert Einstein din Sao Paulo din 29 noiembrie, unde urma de la finalul lui 2021 un tratament de chimioterapie pentru un cancer de colon apărut în septembrie 2021.

Pele a primit prima sa doză de vaccin COVID-19 pe 2 martie 2021, numind ziua respectivă „o zi de neuitat”. Pe drept cuvând a fost de neuitat.

Marele fotbalist brazilian, atunci în vârstă de 80 de ani, a postat vestea pe canalele sale de socializare împreună cu o fotografie în care apare primind injecția în brațul drept.



„Astăzi este o zi de neuitat - am primit vaccinul!”, a declarat Pele. „Pandemia nu s-a terminat încă. Trebuie să ne menținem disciplina pentru a salva viețile până când cei mai mulți oameni vor fi luat vaccinul”, a spus el atunci, probabil folosit în propaganda Covid de vreun Arafat local.

„Când ieșiți în oraș, vă rugăm să nu uitați masca și să păstrați distanța socială. Acest lucru va trece dacă ne vom gândi la ceilalți și ne vom ajuta unii pe alții”, a mai dat ca sfaturi medicale bietul fotbalist acum mort. 

Vedeți și LEGĂTURA dintre CANCERE și VACCINUL COVID. STUDIU și INTERVIU cu Dr. Roger Hodkinson: Slăbirea sistemului imunitar după administrarea vaccinului ARNm „ar putea duce la un tsunami de afecțiuni”. VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Vă prezentăm mai jos cele mai mari 10 goluri date de legendarul fotbalist, purtător al tricolului cu numărul 10. VIDEO: