ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Roger Hodkinson - Cancerul si vaccinurile cu ARN mesager. ActiveNews Special:

Dr. Roger Hodkinson: Slăbirea sistemului imunitar după administrarea vaccinului Covid „ar putea duce la un tsunami de afecțiuni”

Renumitul patolog canadian Dr. Roger Hodkinson s-a alăturat Fundației RAIR SUA în Ottawa pentru a discuta despre știința „vaccinurilor” împotriva coronavirusului. Conversația convingătoare a avut loc în mijlocul masivei manifestații pentru Libertate „Freedom Convoy”, unde camionagii din Canada au inspirat lumea prin poziția lor fermă împotriva obligativității „vaccinurilor”, scrie Rair Foundation.

Interviul important, care a fost adesea însoțit pe fundal de sunetul glorios al claxoanelor Convoiului Libertății, a fost împărțit în mai multe segmente, dintre care noi prezentăm azi cel dedicat problematicii din ce în ce mai acute și în România - după cum vedem din cazurile de decese expuse chiar azi (IMRE, COSTAȘ, ANDRIEȘ): „Vaccinul” și Cancerul.

Traducerea și subtitrarea în română a episodului difuzat de Rair Foundation și preluat de ActiveNews au fost asigurate de traducătoarea noastră fidelă și benevolă Bodor Gizela, căreia îi mulțumim, ca întotdeauna, în mod deosebit.

Oameni de știință și medici cunoscători și cinstiți, precum doctorul Ryan Cole, ridică deschis problema legăturii dintre vaccinările „anti-Covid” și o prevalență mai mare a cancerului.

Vedeți și VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

În timp ce „adevărata incidență a cancerului post-vaccinare nu este încă clară", doctorul Roger Hodkinson a explicat că „este clar că există suficiente rapoarte la nivel global pentru a sugera cu tărie” că apar cancere din cauza injecției Covid.

Amintim în acest context și cuvântul Monahului Filotheu de la Petru Vodă, din ianuarie 2021: Vaccinul „anti-Covid” poate aduce: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Părintele Justin Pârvu a fost categoric: Nu primiți acest vaccin!

În timpul discuției sale de grup din ianuarie (minutul 4:57:38) intitulată „COVID-19: O a doua opinie”, senatorul american Ron Johnson a remarcat de asemenea că „creșterea numărului de cazuri de cancer este un lucru despre care aud de luni de zile”.

În special, un studiu realizat de cercetătoarea Stephanie Seneff de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts [MIT] și coautorat de medicul internist și cardiolog din Texas Peter McCullough, MD și alții, a constatat un potențial risc de cancer asociat cu „vaccinul” Covid cu ARNm.

Documentul complet al Studiului îl furnizăm și noi în baza traducerii discuției reputatul și extraordinarului om de știință și luptător pentru libertate canadian Dr. Roger Hodkinson:

Moderator: Au existat multe raportari in ultimul timp si au fost vehiculate procente cu 300% (s-au triplat) mai mari ale ratei de incidenta a cancerelor, de la inceperea vaccinarii. Este si parerea dumneavoastra si ati dori sa explicati putin mecanismele?

Dr. Roger Hodkinson: Da. Adevarata incidenta a cancerelor, dupa vaccinare, nu este deocamdata clarificata. Ce este clar este ca exista suficiente relatari personale la nivel global, care sugereaza cu tarie ca aceste lucruri se intampla. Mecanismul prin care s-ar putea produce este foarte clar si binecunoscut deoarece sistemul imun nu lupta doar impotriva infectiilor, asa cum cred majoritatea oamenilor. Datoria sistemului imun este sa identifice orice este strain organismului si care intra sau este in corp si desigur ca in ambele situatii este vorba de agenti straini organismului, dar in egala masura (sa identifice) un cancer in care ADN-ul a suferit modificari si a devenit strain corpului tau.

Una din functiile principale ale sistemului imun este sa supravegheze corpul in intregime, in cautarea micilor procese canceroase care pot fi inlaturate inainte sa creasca si sa produca o formatiune sau un sindrom care sa te omoare in final. Credem ca acest proces se deruleaza pe parcursul intregii noastre vieti, cu o meticuloasa eficienta, deoarece numai atunci cand se modifica balanta de forte, din diverse motive, pe masura ce imbatranim, nu se mai produce anihilarea acestor mici cancere care scapa de sub control.

Odata cu vaccinarea care are un impact profund asupra vitalitatii sistemului nostru imun, exista ingrijorarea profunda ca unele din cancerele care au fost raportate sau poate chiar toate se datoreaza fenomenului de "immune escape"(evadare imuna) in cadrul caruia sistemul imun isi pierde capacitatea de control pentru o perioada de timp si in timpul acelei perioade de timp, cancerului ii este permis sa prolifereze, lucru care nu s-ar putea intampla in conditii normale.

Cat este de prevalent acest aspect? Este destul de neclar in acest moment. Din nou, nu stim ceea ce nu stim. Este posibil sa aibe ca rezultat, este posibil, este posibil sa aiba ca rezultat un tsunami de patologii, cancere si alte probleme medicale care au fost provocate specific si fara voie de catre acest program de vaccinare.

Moderator: Cu siguranta ca trebuie sa fim atenti la relatarile personale ale unor oncologi cu activitate in aceasta directie.

Dr. Roger Hodkinson: Da, cu precadere doctorul Ryan Cole din Idaho care a fost primul care a denuntat situatia, dar nu este singurul. Vedeti, cand ceva de o asemenea magnitudine este atat de evident, cand ceva de o asemenea magnitudine nu este studiat, apare o ingrijorare profunda deoarece nu asa functioneaza medicina. Medicina, vacciurile de exemplu sunt studiate cu minutiozitate cinci pana la zece ani in mod obisnuit, vaccinurile obisnuite, nu cele pe baza unei noi tehnologii, ci cele obisnuite, cu virusi atenuati, cu virusi morti. Asa procedam in mod obisnuit. De data aceasta totul a fost aruncat la gunoi, facut la gramada, maturat, pentru ceva ce nu este mai grav decat o gripa de sezon, cu toate aceste gigantice potentiale complicatii.”

STUDIUL DESPRE CANCERE ȘI VACCIN - PDF:

The Covid Vaccine linked to... by Noyb Nal