ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapid a pierdut trei puncte importante în economia evitării retrogradării în eșalonul secund, capitulând în fața celor de la CS Universitatea Craiova, pe teren propriu, scor 1-2. Nervii jucătorilor giuleșteni au cedat și, la final, rapidiștii au dat startul refulărilor.

Giuleșteanul Eduard Oriol i-a dat o palmă lui Taher Bawab, iar coechipierul Cristian Săpunaru nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat un cap în gură jucătorului oltenilor, acesta neripostând în niciunul dintre cazuri. Totodată, căpitanul gazdelor, Daniel Niculae, agasat de scandările suporterilor olteni, „Ole, ole, am băgat Rapidu-n B!", a vociferat „Bă, mai bine în Divizia B cu inima, decât în A pentru bani, ca voi!".

De altfel, meciul a fost presărat cu momente tensionate, ambele goluri ale CS Universității Craiove fiind sărbătorite ostentativ spre spectatorii rapidiști, iar brancardierii giuleștenilor au lovit un fotbalist al oltenilor care stătea accidentat pe gazon. Nici oaspeții nu s-a lăsat mai prejos, tehnicianul oltenilor, Sorin Cârțu, având o criză de nervi și sărind să se bată cu ofițerul de presă al rapidiștilor.