Partida dintre FK Csikszereda Miercurea Ciuc şi Iernut, disputată pe terenul celei dintâi şi încheiată cu o remiză albă a avut un start controversat. Întâmplarea a fost semnalată la „Gazeta Sporturilor", de către un spectator prezent la stadion. Potrivit acestuia, întâlnirea din Seria C5 a fost precedată de cântarea imnului Ţinutului Secuiesc.

Contactat de ziarul menţionat, arbitrul confruntării, nemţeanul Cosmin Apetrei, a părut încurcat de întrebare, replicând: „Dacă au cântat, au cântat fanii, nu şi jucătorii. Dar eu nu am înţeles, nu ştiu limba maghiară", a punctat „fluieraşul". Similar, observatorul covăsnean Ştefan Donciu a răspuns că ştie maghiara la nivel primar, dar că a fost atent la alte detalii, cum ar fi ambulanţa, terenul, concluzionând: „Dacă au cântat, ultrașii au susţinut echipa. N-au avut nimic cu oaspeţii". De asemenea, antrenorul echipei gazde, Robert Ilyeş, n-a dorit să comenteze informaţia, după ce recent a declarat că echipa de sub comanda sa este finanţată de Guvernul Ungariei.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.