ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep şi-a schimbat priorităţile şi a anunţat că se întoarce printre membrele echipei României de Fed Cup, după ce la confruntarea anterioară, dintre ţara noastră şi Canada, constănţeanca a lipsit. Programul fetelor conduse de căpitanul nejucător Alina Tecşor prevede duelul cu Cehia, prefaţat de Simona Halep:

Va fi un meci dificil, pentru că ele sunt jucătoare foarte puternice şi cu experienţă. Dar avem şansa noastră. Eu am câştigat cu Safarova şi Kvitova, dar vom vedea ce va fi în Fed Cup, pentru că e mai greu. E bine că vom juca în România şi vom avea publicul alături de noi, dar este şi o presiune enormă.

Sper de data acesta să nu mai pierd şi să fac punctele pentru ţara mea. Mai este mult până la meci, dar eu mereu mi-am dorit să particip la Fed Cup. Anul acesta am considerat că este mai bine să joace colegele mai odihnite".

CÂND SE VA JUCA ROMÂNIA - CEHIA ŞI DETALII DESPRE DUEL