ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul independent la alegerile europarlamentare din 26 mai, George Simion, a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca își scoate la vânzare apartamentul, „singura bogăție materială pe care o are”, pentru a asigura finanțarea necesară campaniei electorale.

Potrivit sursei citate, apartamentul cu 2 camere, situate în zona Titan din București, este scos la vânzare la prețul de 60.000 de euro.

„Am nevoie de bani în următoarele zile/săptămâni. Prietenii mei, care iubesc România, știu că de peste o lună mi-am anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din 26 mai ca independent. Mă așteptam la piedici dar nici chiar așa. Televiziunile nu relatează despre campania noastră iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor. Mi-am pus la bătaie tot ce am avut până acum și oameni de-a dreptul minunați mi-au sărit în ajutor. Nu va fi însă de ajuns așa că îmi pun la vânzare singura bogăție materială pe care o am: apartamentul pe care mi l-au cumpărat părinții când aveam 19 ani”, a scris George Simion pe Facebook.

Aceasta a subliniat că decizia este motivată de promisiune făcută de "a duce în Parlamentul European cauze românești care nu au o voce în spațiul public”.

George Simion și-a anunțat candidatura la europarlamentare la începutul lunii februarie. Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, a anunțat teme de interes național, precum: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.