Candidatul independent la alegerile europarlamentare din 26 mai, George Simion, a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca își scoate la vânzare apartamentul, „singura bogăție materială pe care o are”, pentru a asigura finanțarea necesară campaniei electorale.

Potrivit sursei citate, apartamentul cu 2 camere, situate în zona Titan din București, este scos la vânzare la prețul de 60.000 de euro.

„Am nevoie de bani în următoarele zile/săptămâni. Prietenii mei, care iubesc România, știu că de peste o lună mi-am anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din 26 mai ca independent. Mă așteptam la piedici dar nici chiar așa. Televiziunile nu relatează despre campania noastră iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor. Mi-am pus la bătaie tot ce am avut până acum și oameni de-a dreptul minunați mi-au sărit în ajutor. Nu va fi însă de ajuns așa că îmi pun la vânzare singura bogăție materială pe care o am: apartamentul pe care mi l-au cumpărat părinții când aveam 19 ani”, a scris George Simion pe Facebook.

Aceasta a subliniat că decizia este motivată de promisiune făcută de "a duce în Parlamentul European cauze românești care nu au o voce în spațiul public”.

George Simion și-a anunțat candidatura la europarlamentare la începutul lunii februarie. Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, a anunțat teme de interes național, precum: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews