ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat joi pe pagina personală de social media că se bucură pentru votul primit de Laura Codruța Kövesi în ședința Consiliului U.E. în vederea desemnării ca viitor procuror-șef european. 

„Votul de astăzi pentru Laura Codruța Kövesi pentru funcția de procuror-șef european este un exemplu clar că Europa de Est poate livra justițiari anti-corupție puternici, care aduc valoare pentru întregul continent. Mă bucur pentru numirea Laurei-Codruța Kövesi, o asteptăm oricând la Chișinău, avem ce discuta”, a scris Maia Sandu joi pe Facebook.

Cu mai puțin de 12 ore înainte, premierul Republicii Moldova anunța pe pagina sa de social media că s-a întâlnit cu vicepreședintele S.U.A. și că are încredere în susținerea Statelor Unite pentru mai multă democrație și prosperitate la Chișinău.

„Am avut onoarea să am o întrevedere cu Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence. Republica Moldova are nevoie în continuare de susținerea SUA, pentru a reuși pe calea democrației și a asigura prosperitate cetățenilor săi”, a relatat Maia Sandu joi dimineață pe Facebook.