ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motto 1: „Scrisoarea semnată de personalități reale ale societății civile creștin ortodoxe din România, oameni din interiorul, nu din exteriorul Bisericii, care constant au apărat-o și sprijinit-o public, a fost transmisă și desigur primită.” - Este „o propunere exprimată de mai mulți intelectuali creștini, real și onest implicați în viața Bisericii”. - Vasile Bănescu

Motto 2: „Este o propunere ecumenistă venită din partea unora din Biserica Corectă Politic de Rit European Antic și Acceptat.” - Pr. Dan Bădulescu

Motto 3: „Presa relata in 2007 ca ambasadorul Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, ar fi fost partenera de jacuzzi a lui Baconschi. Tot atunci, au aparut o serie de convorbiri siropoase intre Vulpe si politician, iar presa a speculat ca sotia fostului ministru de Externe a trecut cu greu peste acel episod. Iata insa ca, dupa cativa ani, doamna Baconschi are de trecut un nou "hop sentimental”!” - CanCan

„13.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi.
Hola Teodor! Cum mai esti?
Eu, asa si asa. M-am mutat in noul apartament, insa (mereu este un"insa") proprietarul nu a indeplinit toate promisiunile; asa ca, de douasaptamani stau fara televizor (probleme cu instalatia de cablu), panaieri am fost si fara telefon fix si multe altele... Este un ritm incredibil in Mexic sau, mai bine zis, o lipsa de ritm. Toata lumea este serviabila si promite multe (vorba locala preferata este "a susordenes"- adica, ce mai! toti sunt la ordinele tale), numai ca realitatea este dezamagitoare. Sunt neparolisti, intarzie pe ruptelea, te amana de pe o zi pe...saptamana viitoare.
Ma rog, nu ti-am scris ca sa ma plang, ci ca sa vad ce mai faci si ca sa iti spun ca din cand in cand ma gandesc la tine.
manuela

13.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe
Poftim, hola Manuela! Sunt OK. Muncesc mult si altfel. Public mai mult. Am inca un santier acasa, pe exterior. Balamuc. Mexicanii tai imi aduc aminte de portughezii mei. E totusi important ca oamenii stiu, sau macar incearca sa fie "draguti". Sper sa te cablezi, sa te "fixezi" si cu telefonul si sa-ti mearga bine.
O imbratisare,
T
PS: Iti multumesc pentru fidelitatea sporadica pe care mi-o marturisesti.

20.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi
Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat - si trait - momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din australia.
manuela


21.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe
Uaaauuu ! Am ramas fara grai.

24.01.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi
Hi, Teodor,
Vad ca te-ai speriat tare de tot de la ultimul meu mesaj si nu ai mai dat nici un semn de viata (nu ca ai fi fost ....taaaaare generos cu semnele inainte)....
Cam atat.
esti bine?
manuela

13.02.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi

Teodor,
14 februarie este memorabila pentru mine nu din cauza sfantului Valentin. La multi ani, deci. Sper ca ai depasit angoasele pragului de 40 de ani si poti sa spui sincer - asa cum spuneam si eu - ca niciodata nu te-ai simtit mai bine decat la ACEASTA varsta.
Esti bine?
Te imbratisez si te sarut, cast, asa cum as fi facut-o daca te-as fi felicitat in biroul tau de la MAE.
manuela

03.06.2007, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe
ma mai iubesti?


04.06.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi
Cum n-am primit nici o reactie, m-am gandit sa repet raspunsul si pe vechea adresa de e-mail: "Da!".

05.06.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi
Teodor, raspunsul meu a venit spontan, simplu, sincer si, mai ales, neconditionat. Probabil ca asa ti-as raspunde in orice moment din timp in care mi-ai mai pune intrebarea cu pricina. Nu imi place, insa, sa te vad in defensiva. Tot nu ma cunosti ?!?!
De ce crezi ca "da"-ul meu s-ar fi dorit o reluare la ceva...irepetabil?
Daca, totusi, raspunsul ti-a satisfacut "cochetaria masculina", inseamna ca a folosit la ceva. Asta pentru ca tot nu stiai cum sa il "utilizezi".
Te rog, nu iti face probleme. Sunt bine. Si sunt convinsa ca si tu esti la fel
Te imbratisez si eu.”