ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitoarea Karen Leibowitcz face în Medium.com o demonstrație a faptului că paternitatea castristă a premierului canadian Justin Trudeau este departe de a fi un mit. Discuția a fost reluată de altfel, la începutul acestei luni, și de cunoscutul jurnalist american de la FoxNews Tucker Carlson, în două intervenții video. Una AICI și o a doua, mai amuzantă, mai sus. Tatăl oficial al lui Justin, ex-premierul Pierre Trudeau, era de 3 ori mai în vârstă decât mama acestuia, Margaret. Ea, renumită ca femeie ușoară, el, vestit pentru viața amoroasă dezordonată care l-a făcut spre finalul vieții să nu mai fie atât de potent. Colac peste pupăză, în aprilie 1971, cuplul Trudeau face o excursie într-o insulă „secretă” din Caraibe, fapt ce i-ar fi permis lui Fidel Castro, liderul comunist pe care cei doi stângiști îl apreciau atât de mult, să întrețină relații intime cu Margaret Trudeau cu doar 8 luni și jumătate înainte de nașterea micuțului - pe atunci - Justin. Cinci ani mai târziu, la prima vizită oficială în Cuba a ex-premierului canadian Pierre Trudeau și a soției lui formale, Fidel Castro e fotografiat pe pista aeroportului ținându-l în brațe pe copilul familiei Trudeau cu o satisfacție nedisimulată, în timp ce Margaret Trudeau îl privește galeș. O altă fotografie îi ilustrează pe cei trei răsfoind un album: Fidel Castro în mijloc, la dreapta lui, Margaret Trudeau agățată cu ambele mâini de bustul acestuia, într-o familiaritate neverosimilă pentru o „primă întâlnire”, iar Pierre Trudeau într-o parte, rânjind mânzește. Veți spune că toate acestea sunt, poate, simple speculații, însă scriitoarea pune în oglindă o serie de fotografii din tinerețea lui Fidel Castro și din viața ulterioară a lui Justin Trudeau, demonstrând că cei doi seamănă ca două picături de apă, în timp ce Justin nu moștenește nici o trăsătură de la Pierre Trudeau. Prezentăm mai jos magistrala demonstrație a jurnalistei Karen Leibowitcz cu mențiunea că de abia așteptăm să citim cum „verificatorii” noștri de servicii neromânești se vor strofoca să ne explice că e „fake news” excursia care s-a petrecut pe când ei aveau -30 de ani. Ne întrebăm de pe-acum ce vor zice însă de înfățișările aidoma ale celor doi, mini-dictatorul Castreau și focosul dictator Castro. Oare așchia canadiană a dictaturii covidiste și-a făcut operații estetice ca să semene cu trunchiul cubanez al dictaturii comuniste?

 

Iata analiza scriitoarea Karen Leibowitcz:

În epoca jurnalismului neglijent, puțini autori sunt mai neglijenți decât cei care pretind că au "dezmințit" informația potrivit căreia Fidel Castro ar fi tatăl biologic al lui Justin Trudeau. Aceștia recită datele oficiale ale guvernelor canadiene privind călătoriile în Cuba și evită penibil călătoria personală de amploare a soților Trudeau în Caraibe din primăvara anului 1971. Este un fapt că soții Trudeau au fost în Caraibe în primăvara anului 1971. Este un fapt că l-au admirat pe Castro. Este un fapt că soții Trudeau erau libertini. Asta e ceea ce trebuie să știți.

În primul rând, Margaret Trudeau, Pierre Trudeau și Fidel Castro erau cu toții cunoscuți pentru promiscuitatea lor sexuală. Margaret Trudeau a fost o petrecăreață care, fără îndoială, a făcut sex cu bărbați în timp ce era căsătorită cu Pierre. Nimeni nu știe dacă Pierre s-a opus ori ba. S-au cunoscut când el avea 48 de ani, iar ea, 18 ani. S-au căsătorit când el avea 53 de ani și ea, 23. Căsătoria lor a surprins Canada, deoarece Pierre a fost un playboy toată viața, fără a avea până atunci soție sau copii. El urma să împlinească 60 de ani când ea abia ieșea din al doilea deceniu de viață. Ea declară public astăzi că suferea de tulburare bipolară și probleme de autocontrol. A făcut contrabandă cu droguri în bagajele oficiale ale premierului. Se sustrăgea de la funcțiile oficiale pentru a se droga. A petrecut îmbrăcată sumar la Studio 54. A fost implicată într-un scandal pentru că a făcut sex cu Ted Kennedy. Potrivit lui Keith Richards de la Rolling Stones, Pierre s-a despărțit de ea în timp ce aceasta avea o aventură cu Ronnie Wood. Lista poate continua.

Pierre Trudeau s-a culcat și el cu alte femei. Potrivit unui articol publicat în 2009 de Margaret Wente în Globe and Mail, actrița Margot Kidder (cu roluri în Superman, Superman II), cântăreața la chitară clasică Liona Boyd și actrița Kim Cattrall, toate au declarat că s-au culcat cu el la un moment dat. John English, biograful lui Pierre Trudeau, afirmă că există "dovezi copleșitoare" că s-ar fi culcat cu Barbara Streisand. Nu este foarte clar dacă toate astea s-au întâmplat înainte de despărțirea cuplului, dar înainte ca ea să se mute din casă, el se distra cu trei femei la parter în același timp:

„Adesea invita două prietene la același eveniment. Allan Gotlieb, ambasadorul său la Washington, s-a plâns de o cină pe care a organizat-o pentru domnul Trudeau, deoarece a avut trei prietene cu el... a continuat la parter, chiar dacă Margaret [în timp ce era divorțată] locuia încă la etaj.”

Fidel Castro i-a făcut de rușine pe amândoi. Apetitul său sexual era atât de legendar, încât acest articol nu îl poate surprinde în mod eficient. Este de ajuns să spunem că se străduia să facă sex cu două femei noi în fiecare zi și trimitea ajutoare să le aducă. A fost tatăl a 11 copii recunoscuți, iar zvonurile spun că are de mai multe ori pe-atâți copii ilegitimi.

În al doilea rând, soții Trudeau îl adorau pe Castro. Ei, consilierii și prietenii lor au afirmat-o cu toții. Potrivit cărții lui John English „Just Watch Me: The Life of Pierre Elliot Trudeau 1968-2000”, ei au fost fermecați de Castro și au întreprins mai multe călătorii în Cuba din perioada embargoului doar pentru a-l vedea. În 2000, Castro și-a făcut una dintre rarele sale apariții din afara Cubei pentru a participa la funeraliile lui Pierre în Canada. Cu ocazia vizitei sale, Margaret l-a întâmpinat pe liderul cubanez la hotel în numele familiei Trudeau. Ei au afișat un nivel izbitor de familiaritate chiar înainte de a coborî de pe pista cursei lor din 1976. Au făcut fotografii împreună.

Soții Trudeau l-au prezentat pe Castro copiilor lor. Iar la moartea lui Castro, Justin Trudeau a fost singurul lider din lumea occidentală care i-a făcut un elogiu covârșitor de pozitiv, fără să abordeze și faptele sale rele.

1976: Fidel Castro îl ține în brațe pe Michael Trudeau alături de Margareta Trudeau care îl adoră, încă de pe pista de aterizare a „primei” lor vizite oficiale. 

 

1976 Margaret Trudeau cu ambele brațe în jurul lui Fidel Castro, purtând încă rochia pe care o avea la prima întâlnire oficială. 

În al treilea rând, sincronizarea este ciudată. Aceasta este partea în legătură cu care "dezmințitorii"/„verificatorii” induc în mod intenționat cititorii în eroare. Justin Trudeau s-a născut în ziua de Crăciun, în 1971. Pentru ca tatăl său să fie Fidel Castro, mama sa ar fi trebuit să fie undeva în apropiere de Cuba în martie și aprilie 1971.

Și, într-adevăr, a fost.

În aprilie 1971, soții Trudeau au petrecut o lungă „a doua lună de miere” în jurul Caraibelor. Potrivit Wikipedia, au vizitat o insulă pe care au refuzat să o dezvăluie. Este singura insulă pe care nu au dezvăluit-o. Cităm de pe Wikipedia:

Nota de subsol 19 a aceluiași articol din Wikipedia citează un articol din 13 aprilie 1971 din The Ottawa Journal. În articol se afirmă că soții Traudeau se aflau în vizită pe o insulă neidentificată din Caraibe și au dorit ca presa să le ofere intimitate:

 

Să fie clar: au dezvăluit toate celelalte locuri pe care le-au vizitat, dar au cerut presei intimitate când a fost vorba de insula "neidentificată". Să fim serioși!

Justin Trudeau s-a născut 8 luni și jumătate mai târziu.

În 1976, Pierre a devenit cu entuziasm primul lider NATO care a călătorit în Cuba. Și-a adus și soția. Chiar înainte de a părăsi pista, ambii soți Trudeau dădeau dovadă de o familiaritate neobișnuită cu Fidel Castro, având în vedere că era un șef de stat pe care se presupune că tocmai îl întâlniseră prima dată în viață.

La câteva ore de la prima lor întâlnire oficială, Margaret Trudeau a fost fotografiată atingându-l tandru și ținându-l pe Fidel Castro cu ambele brațe. Soții Trudeau au anunțat că au devenit prieteni buni cu dictatorul și l-au ridicat în slăvi în perioada de vârf a încălcărilor drepturilor omului.

Din cauza vârstei sale și a faptului că nu avusese copii până atunci, au început să se răspândească zvonuri potrivit cărora Pierre era infertil și că Fidel Castro și alții ar fi fost tații biologici ai copiilor săi. Poate că acest lucru a fost nedrept la vremea respectivă. Dar apoi Justin Trudeau a crescut astfel încât, în mod cu totul „neverosimil”, a ajuns să arate așa:


Sau așa:

 

Și așa:

 

În nici un caz așa:

 

Pierre Trudeau, care este cu 4-5 inci mai scund atât decât Fidel Castro, cât și decât Justin Trudeau 

Deci, ce-i cu toată discuția asta despre "demontarea" afirmației? N-ar avea cum să fie mai puțin convingătoare de-atâta. 100% din articolele de "demontare" evită să abordeze până la capăt călătoria din 1971 din Caraibe.

De exemplu, în articolul din Vice, "We Investigated Those Damning Rumors About Fidel Castro Being Justin Trudeau's Real Dad" (Am investigat toate zvonurile alea blestemate potrivit cărora Fidel Castro ar fi adevăratul tată al lui Justin Trudeau) de Drew Brown, Brown nu investighează de fapt nimic. El doar își bate joc de relatare și apoi afirmă, brusc, următoarele:

„Ia stați așa! Justin s-a născut la 25 decembrie 1971, la nouă luni după luna de miere a lui Pierre și Margaret din British Columbia și cu mult înainte ca cei doi să călătorească în Cuba. Aha!

 
Cred că de fapt n-ai cum să crezi tot ce postează agitatorii semiprofesioniști pe internet.”

Nu este un argument foarte convingător, Brown! Așa-zisa "investigație" a lui Brown a omis complet un articol evident din Wikipedia care arată că soții Trudeau se aflau în Caraibe în primăvara anului 1971, cu citate ale reporterilor care au acoperit acest subiect. Afirmația sa neacoperită că Justin s-a născut "cu mult înainte ca cuplul să călătorească în Cuba" este doar o recitare a datelor oficiale ale vizitelor efectuate de Pierre Trudeau în calitatea sa oficială de prim-ministru. El nu oferă nici o dovadă că soții Trudeau nu au mai fost acolo înainte. Nu există nici o dovadă că nu s-au întâlnit cu Fidel Castro înainte. Nu există nici o dovadă că Fidel Castro nu a călătorit niciodată pentru a-i vedea în Caraibe. El evită cu totul relatarea pe care pretinde că a dezmințit-o și apoi încearcă să facă un mic salt final. Nu este deloc impresionant.

Toate articolele care "demontează" povestea urmează același format. Toate provin de pe site-uri de stânga care simpatizează cu Trudeau. Toate recită datele oficiale de călătorie din 1976 ale lui Pierre Trudeau în calitate de prim-ministru, ca și cum acest lucru ar dovedi că nu a călătorit niciodată în Cuba sau în împrejurimi la nicio dată anterioară. Ele evită cu totul să abordeze călătoria ușor de cercetat din Caraibe din primăvara anului 1971. Acest lucru este ciudat pentru niște autori care pretind că au adevărul de partea lor.

Nimic nu a fost dezmințit. În orice caz, neseriozitatea intelectuală de a evita însăși povestea o face să pară și mai convingătoare.

Asta nu înseamnă că nu există exagerări și neadevăruri care susțin povestea. Dar nu sunt nici pe departe atât de evazive sau nu par atât de disperate să ucidă o poveste. De exemplu, în 2018, utilizatorii de internet au răspândit un zvon conform căruia fiul lui Fidel Castro, recent decedat, Fidel Angel Castro Diaz-Balart ("Fidelito"), a anunțat că Justin Trudeau este fratele său vitreg în biletul său de adio. Nicio sursă majoră de știri nu susține această afirmație, iar cercetarea acesteia duce la o fundătură. Un alt site oferă un argument devastator de convingător în favoarea acestei povești înainte de a-i sabota toată credibilitatea, afirmând că familia lui Margaret Trudeau era membră a Illuminati. Pentru acest autor, asta ucide povestea.

Acestea fiind spuse, exagerările și evitarea penibilă a "demascatorilor" poveștii sunt mult mai suspecte. Un articol scris de Alex Kasprak pentru site-ul de stânga de "verificare a faptelor" Snopes.com declară povestea "falsă", dar încearcă să inducă în eroare cititorii cu privire la punctele de susținere a acesteia. Kasprak omite discuțiile despre vacanța din primăvara anului 1971 a soților Trudeau și apoi se bazează pe propria omisiune pentru a spune că Margaret Trudeau nu ar fi putut evada din Canada la acea vreme. Bine, dar ea nu era în Canada. Kasprak sugerează, de asemenea, că Margaret ar fi trebuit să se ascundă de Pierre, dar premisa că Pierre s-a opus nu este obligatorie în această poveste. La urma urmei, ar fi putut fi ideea lui Pierre. Kasprak recunoaște că Justin Trudeau ar fi trebuit să fie conceput "între 16 martie și 22 aprilie", așa că de ce să nu abordeze faptul că familia Trudeau se afla la mică distanță de Cuba în acea perioadă? În mod similar, AP News și afiliații scriu titluri precum "Nu, Fidel Castro nu este tatăl premierului canadian Trudeau", însă articolele lor se limitează la a relata improbabilitatea biletului de sinucidere al lui Diaz-Balart. Fiecare "demitizator" face o afirmație îndrăzneață și apoi evită chiar povestea pe care pretinde că o demontează.

Poate că cea mai ciudată negare vine chiar din partea guvernului canadian. În februarie 2018, zvonul Diaz-Balart a determinat guvernul canadian să nege public povestea. Guvernele federale din civilizațiile occidentale nu neagă legendele urbane. Povestea a ajuns în mod clar sub pielea cuiva din parlamentul canadian. De ce ar fi cineva din guvernul canadian atât de sensibil la un simplu zvon de pe internet?

Povestea este perfect plauzibilă. Pierre era un playboy în vârstă, care nu a avut niciun copil cunoscut, deși a fost promiscuu sexual toată viața sa matură. Devenit recent prim-ministru, îi convenea să se căsătorească și să dea dovadă de stabilitate. Evident, își dorea o familie, pentru că exact asta a întemeiat. Băncile de spermă abia dacă se înființaseră pe atunci. Dacă un bătrân infertil dorea să aibă copii, soția lui trebuia să-i facă pe cale normală.

Margaret era o copilă sălbatică de 23 de ani căreia îi plăcea s-o facă normal. Încă nu terminase de consumat droguri și nici de semănat ovăz sălbatic. Era în mod clar atrasă de bărbații aflați în poziții de putere, chiar și de unii care erau în vârstă și nu prea chipeși. Dacă Ted Kennedy îndeplinea criteriile ei ca partener sexual, Castro era și mai mare, mai puternic, mai subțire, mai chipeș și mai puternic. Din fotografii, pare evident că era atrasă de el.

Astăzi, poate că ne amintim de Fidel Castro ca de un bătrân, dar pe atunci era unul dintre cei mai impresionanți oameni din lume, mai ales pentru tovarășii marxiști precum soții Trudeau. El a înlăturat cu forța un dictator brutal cu ajutorul unei bande de rebeli rupți în fund. A transformat Cuba în prima țară marxistă din lumea occidentală. I-a învins pe americani într-o invazie armată conducând personal bătălia cu tancul. A supraviețuit loviturilor de stat și tentativelor de asasinat ale CIA. A supraviețuit celor doi frați Kennedy aflați în spatele acestor tentative. A fost inteligent, fermecător și amuzant. Avea 1,80 metri, era puternic și atletic, cu o statură de jucător de fotbal american. Arăta de parcă ar fi putut să bată orice alt lider al lumii, cu atât mai puțin orice concurent la grațiile Margaretei Trudeau. Era plin de bravadă, de încredere și de masculinitate și fuma trabucuri ca un sportiv. De ce ar fi ales Pierre Trudeau pe altcineva să fie tatăl biologic al copiilor săi?

Și, nu în ultimul rând, nu vi se pare stranie asemănarea prenumelor „Fidel” și „Justin”?

Citiți și Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o MAGIE NEAGRĂ. Toată această ÎNȘELĂTORIE COVIDIANĂ este un fenomen orchestrat la nivel global pentru PROFIT ȘI PUTERE. VIDEO