ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii continuă să nu creadă faptul că doamna Profesoară Magda-Cristina Tunegaru a oferit, prin mica publicitate, lucrări de licență contra cost.

Mesajul doamnei de vineri seară a fost interpretat de unii drept o negare a acuzațiilor. FALS! Doamna Tunegaru doar s-a victimizat, încercând din pix să iasă basma curată după acuzațiile aduse de articolul ActiveNews și mizând probabil pe faptul că suntem toți analfabeți funcționali. 

În realitate, doamna Tunegaru NU a negat că a scos la vânzare lucrări de licență, ci doar a negat că a reușit să le vândă. Oare un traficant de droguri, prins ofertând,  ar fi credibil dacă s-ar apăra spunând că nu este de fapt traficant, doar pentru că nu i-a cumpărat nimeni produsul? 

Doamna Tunegaru NU a negat că acele anunțuri au fost puse chiar de ea. Putea să spună că este o înscenare, că le-a pus cineva folosindu-se de numărul ei de telefon. Nu a făcut-o.

Doamna Tunegaru NU a negat că numărul de contact al celui care a pus anunțurile este chiar al ei. Nici nu avea cum, pentru că acela ESTE numărul ei de telefon. Presa știe.

Doamna Tunegaru NU a negat că a oferit meditații contra-cost elevilor, deși recent a spus că nu face pentru că i se pare incorect.

Doamna Tunegaru nu a negat că la emisiunea de la Digi de luna trecută a mințit prin omisiune, spunând că nu face, când ar fi trebuit să spună că nu mai face.

Doamna Tunegaru nu a negat că ea apare în documentul prezentat de ActiveNews și care apare pe siteul Inspectoratului Municipiului București. Putea să spună că sunt două persoane cu numele Magda Cristina Tunegaru, ambele profesoare de limba română originare din Huși, Vaslui. NU a făcut nici asta. Și au trecut aproape 24 de ore de la terminarea textului. 

Dacă ar fi fost un om cinstit, doamna Tunegaru putea spune: Da, eram o tânără profesoară din provincie care locuia în București, și aveam nevoie de bani. În disperare de cauză, am oferit meditații și am încercat (reușit?) să vând o lucrare (mai multe) de licență. Între timp am înțeles că era greșit și am renunțat.

Dacă ar fi făcut asta, vă garantez că ar fi câștigat respectul meu și al tuturor oamenilor onești din această țară. 

Dar doamna Tunegaru NU a făcut asta. În schimb, a evitat să răspundă la telefon și la mesaje ore în șir. Doar când a văzut că se îngroașă gluma, a încropit un text în care a amestecat acuzațiile clare și explicite aduse de presă, cu comentarii primite pe facebook pe tot felul de subiecte, ca să iasă tot ea o victimă. Probabil că doamna Tunegaru mizează pe faptul că prietenii domniei sale din presă vor tăcea și subiectul va dispărea de la sine.

Păcat.