ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub adăpostul paravanului oferit de problema coronavirus, deputații României au trecut pe șest legea care prevede obligativitatea programelor de educație sexuală pentru copii.

Programele de educație sexuală trebuie organizate minim o oră pe semestru, dar pot fi organizate și pe parcursul a mai multe ore sau a unui opțional întreg. Breșa este deschisă, platforma este asigurată și aceste ore de sex ed pot include, practic, orice. Asta înseamnă că un profesor sau un activist poate veni în fața copiilor pentru a le recita toată mantra orelor de educație sexuală contraceptivă. Că masturbarea e bună, sexualitatea umană se reduce la excitarea organelor sexuale și la folosirea prezervativelor, pornografia e ok, sodomia e naturală și bună, avortul e o metodă contraceptivă sănătoasă.

Nu există nici o limită de vârstă de jos. Practic, îndoctrinarea și mânjirea copiilor va începe de la cea mai mică vârstă, de la clasa zero.

Au votat împotrivă doar doi deputați. Daniel Gheorghe și Matei Dobrovie. Cinste lor pentru verticalitate și curaj!

Din acest moment, părinții care vor să protejeze inocența copiilor și care vor să le asigure cât de cât acestora o orientare morală sunt pe cont propriu.

E datoria noastră, ca părinți, să urmărim ce fac copii la școală și să îi protejăm.

Și să avem grijă să participăm la orele acelea și să vedem ce li se predă copiilor, de fapt. Nu ni se poate interzice să participăm, este dreptul nostru. Vă garantez că, dacă veți participa, veți avea surprize de proporții. Și, dacă e cazul, să ne retragem copiii de la acele ore.