ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația „Tineri pentru tineri”, un ONG care își propune „promovarea accesului tinerilor la educație/ informare și servicii de sănătate, cu accent pe sănătatea reproducerii, planificare familială și pe formarea abilităților privind viața de familie”, a editat un „caiet de curs pentru elevi” în care se promovează teoria gender, iar identitatea de gen „reprezintă modul cum fiecare individ se percepe din punct de vedere biologic, ca bărbat sau ca femeie”.
 
„Sănătatea reproducerii” și „planificare familială” reprezintă eufemisme folosite de stânga pentru avort și metode contraceptive. Grupurile „țintă” ale Tineri pentru tineri sunt, conform siteului oficial, inclusiv copii de 10 ani. „Adolescenți: 10-19 ani (10-14 ani, 15-19 ani),Tineri: 15-24 ani”, scrie sursa citată.

Jurnalistul Gabriel Popa a comentat ceea ce se afirmă în respectivul „caiet de curs”, proiect finanțat de Kaufland. Asociația „Tineri pentru tineri” a fost finanțată prin celebrele fonduri norvegiene, dar și de Comisia Europeană.

„Identitatea de gen reprezintă modul cum fiecare individ se percepe din punct de vedere biologic, ca bărbat sau ca femeie” – așadar, genul este în capul nostru, și există bărbați prizonieri în corpul unei femei, și femei prizoniere în corpul unui bărbat. Soluția? – tratament cu hormoni și operație de schimbare de sex efectuate cât mai repede; orice chestionare a acestei dogme este „transfobie” (rudă apropiată cu homofobia).

„În momentul în care ne naștem suntem fii sau fiica cuiva, având astfel un rol pe care nu am avut posibilitatea să-l alegem” – poate ar trebui să ne dăm în judecată părinții, pentru că au avut tupeul să ne aducă pe lume fără să ne întrebe dacă suntem sau nu de acord, și ce părere avem despre rolul care ne-a fost atribuit?

„Însă rămâne la latitudinea noastră să alegem caracteristicile care ni se potrivesc: fiu/fiică ascultătoare sau rebelă” – așadar, să-ți asculți sau să-ți disprețuiești părinții este o alegere a unei caracteristici „care ți se potrivește”. Ca și cum ai alege cu ce ojă să te dai sau cu ce culoare să-ți vopsești părul. Porunca aia cu „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți…” este doar o relicvă retrogradă, din Evul Mediu.

Și o listă de întrebări despre valori fundamentale ale familiei, parșiv amestecate cu tot felul de „progresisme” – valori care sunt denumite „opinii”. Copiilor li se atrage atenția că în nici unul dintre acele cazuri „nu există un răspuns corect”; altfel spus, nu există ADEVĂR. Există doar un singur adevăr, care este DOGMA că genul este în capul nostru.

Iar toată această ÎNDOCTRINARE ar trebui să-ți formeze „abilități pentru viață” și să-ți dea „o stare de bine”. Cam la fel cum spălarea pe creier pe care o făceau vechii bolșevici ne dădea, tuturor, „o stare de bine” ”, afirmă Gabriel Popa, editorialist ActiveNews.