ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Traian Băsescu are o reacție extrem de virulentă, după ce în presă au ieșit stenograme incendiare cu Laura Codruța Kovesi.

Băsescu susține că procurorul șef al DNA ar trebui arestată pe loc și trimisă la beci.

„Am văzut afirmațiile doamnei Kovesi că sunt dosare de 6-7 ani și Kovesi se întreabă de ce nu-i înhățăm. Sunt uluit! Am văzut și indicația prețioasă! Le-a dat-o peste ochi CCR și ea a zis că trebuie făcute dosare pentru oameni politici, că să-și construiască statuia. Această femeie sacrifică vieți și destine pentru propria sa glorie.

Oameni buni, femeia asta trebuie arestată pe loc! Trebuie trimisă la beci unde a trimis atâția oameni și procurorii care au fost obligați să facă dosare. Pot spune că m-am păcălit când am numit-o, drama e că și domnul Iohannis s-a fript. Această femeie este o eroare a justiției, ea caută numai vârfuri pentru că alea îi aduc celebritatea. Pe mine m-au îngrozit aceste înregistrări!”, a spus Traian Băsescu, la România TV.